Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolennik KNP

Jak uratowac Polskę przed złodziejami?

Polecane posty

Gość zwolennik KNP

jestem zwolenikiem Kongresu Nowej Prawicy i bardzo bym chciał by partia ta dostała sie do sejmu. Czy ktos ma jakies pomysły na to by przekonac ludzi na głosowanie na tę partie może wspólnie bysmy cos wymyslili

Gość dsjfdkljf
Powinni się nazwać " Tylko JKM " ,wtedy więcej gimnoguwna by ich kojarzyło .

Gość powstrzymanie sie od seksu
pis

Gość bedzie ciężko
bo społeczeństwo zmanipulowane ale trzeba walczyć

Gość agentka 007
i nie zakładaj tyle tematów. wystarczy jeden porządny temat o knp i jkm. poza tym wchodź na inne tematy polityczne na kafe i się na nich udzielaj

Gość prawda jest niestety taka
że lepiej też kraść niż ze złodziejami walczyć. Dziś nie ma szans na wygraną

Gość zwolennik KNP
GDYBY kilka osób zechciało wklejac na róznych forach linki dotyczace KNP zachecajace do głosowania własnie na te partie . alez ja wchodze i sie udzielam na forach i zachecam do głosowwania na KNP i argumentuje ale jedna osoba to nie jest w stanie duzo zdziałac dlatego gdyby było nas wiecej mialoby to wtedy sens a społeczenstwo jest tak zmanipulowane ze szok

Gość zwolennik KNP
Nawet nie chodzi o wygrana ,chodzi o to zeby KNP dostało sie chociaż do sejmu i miało prawo głosu i patrzyło troche tym złodziejom na raczki.

Gość agentka 007
tu jest niestety potrzebna praca u podstaw. Społeczeństwo jest zmanipulowane i nie wierzy, że podatki mogą być mniejsze. Ze państwo nie musi się wtrącać dosłownie w każdą dziedzinę życia. Że człowiek może być kowalem swojego własnego losu. Prawda jest taka że zarówno KNP jak i UPR osobno nic nie zdziałają.

Gość kama 22
Czy Ty tutaj głupich szukasz? Spadaj z tą polityką do nawiedzonych i tam się udzielaj, sam jesteś zmanipulowany.

Gość zwolennik KNP
A POWIEDZ MI JAK oni maja zyskac poparcie społeczenstwa jak nie ma ich prawie wogóle w mediach . Jak dostana sie do sejmu to zawsze jest krok do przodu

Gość agentka 007
bo ja w zasadzie nie wiem, nie potrafię tego wytłumaczyć w internecie aż roi sie od zwolenników JKM. a mimo to w wyborach coś idzie nie tak i się nie udaje

Gość zwolennik KNP
A może to sie dzieje tak że te niewazne głosy to własnie głosy n JKM ,dopisuja krzyżyk i problem z głowy,a potem wychodzi ze milion głosów nieważnych