Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolennik KNP

zwolennicy Kongresu Nowej Prawicy łaczmy sie i działajmy !!!!

Polecane posty

Gość No własnie. Nigdzie nic
takiego nie jest napisane. Do spisu mozna dołaczyć jeszcze -głupota zwplenników

Gość taki głupi to tylko shatyn
ewentualnie łapałby się też master111 ale on o tej porze śpi i śni o platformie co stoi na straży dobrobytu :D:D

Gość zwolennik KNP
w tvn 24 ciagnie sie tam w dole ekranu żólty pasek

Gość stanislaw
shatyn idz pokopać piłke na orlika i napisz list do Donalda może zagracie mecz

Gość zwolennik KNP
albo do kaczora donalda

Gość zwolennik KNP
No ok a ma ktos jakis pomysł ?

Gość ja mam pomysł
zastosujcie się do treści postu 23:25

Gość zwolennik KNP
jestem zwolenikiem Kongresu Nowej Prawicy i bardzo bym chciał by partia ta dostała sie do sejmu. Czy ktos ma jakies pomysły na to by przekonac ludzi na głosowanie na tę partie może wspólnie bysmy cos wymyslili. najciekawsze jest to ze wszystkie sondaze kłamia .podobno w neci eprowadzi Knp ale jak co do czego to nie wchodzi nawet do sejmu http://www.pppi.pl/wybory-parlamentarne-2011. html tutaj sondaz gdzie prowadzi KNP

Gość ja mam pomysł

Gość ptasiek nastroszony
i w ramach działania weżcie się bardziej za robotę leniuszki zadłużone a nie zakładacie frajerskie ugrupowania w mysł zasady tera kurwa my bedziem doić innych

Gość do donalda tuska premiera RP
nie przynoś ładnych słów człowieku! tylko działaj!

Gość zwolennik KNP
alez apropo Tuska to przecież kto mu zarzuca że nie działa? ależ on działa cały czas ciężko pracuje zeby korytko było pełne ,wyprzedaje majatek narodowy a wy mu zarzucacie ze przynosi tylko piękne słówka ,słówka sa dla frajerów . Prosze oto plakat wyborczy w wersji ,prawdziwej ,,http://static.kiepy.pl/5692.jpeg

Gość granica jest w głowie
A to ci sami od Korwina-Mikke? W życiu nie poprę skrajnej prawicy! Program gospodarczy mają dobry, ale światopogląd skrzywiony!

Gość Glosuje na TUSKA
Hahahahahahahahaahahahahahaha prawica. Brzydze sie skrajna prawica jak gownem. Moj glos ma Tusk , bo PO jest partia ponad ideowa. Idzie z duchem czasu i uprawia polityke malych kroczkow do wielkich celow. Idee odeszly do lamusa.

Gość granica jest w głowie
Nigdy nie poprę prawicowych konserwatystów!

Gość zwolennik KNP
ZAZNACZAM ŻE TEMAT JEST dla zwolenników KNP . ZAŁÓŻCIE SOBIE TEMAT pt,, głósujmy na Tuska łączmy sie ,, podejrzewam że forumowicze zabiją was smiechem . zagłosuj i zobacz wyniki sondażu http://www.pppi.pl/wybory-parlamentarne-2011.html i kto prowadzi wyraznie i głosno KNP !

Gość zwolennik KNP
są to tacy?

Gość to są jaja......
Bydgoski Marsz Wolnościowy - bądźcie z nami! W piątek - 8 lipca - o godzinie 16 rozpocznie się Bydgoski Marsz Wolnościowy. Startujemy spod stadionu Zawiszy i przejdziemy na ulicę Mostową. Marsz jest wspólną inicjatywą środowisk konserwatywno-liberalnych, takich jak m.in. KoLiber (który jest głównym organizatorem), KonteStacja, Nowa Prawica i Unia Polityki Realnej. Weźcie flagi narodowe, flagi partyjne, transparenty lub po prostu dobry humor i spotkajmy się w piątek! Informacje o Marszu znajdziesz także tutaj: http://www.facebook.com/event.php?eid=1212307 51298233 Do zobaczenia! A oto efekt: Zaledwie 20 uczestników przemaszerowało w piątek główną ulicą miasta w Bydgoskim Marszu Wolnościowym. Marsz rozpoczął się w piątek o godz. 16 pod stadionem Zawiszy. Niewiele ponad 20 uczestników z transparentami z logo"Nowej Prawicy" przemaszerowało ulicą Gdańską w kierunku amfiteatru przy ul. Mostowej. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość to są jaja......
zobacz wyniki sondażu http://www.pppi.pl/wybory-parlamentarne-2011. html i kto prowadzi wyraznie i głosno KNP ! a teraz porównaj z FAKTYCZNYM i RZECZYWISTYM poparciem w Bydgoszczy. "Zaledwie 20 uczestników przemaszerowało w piątek główną ulicą miasta w Bydgoskim Marszu Wolnościowym. Marsz rozpoczął się w piątek o godz. 16 pod stadionem Zawiszy. Niewiele ponad 20 uczestników z transparentami z logo"Nowej Prawicy" przemaszerowało ulicą Gdańską w kierunku amfiteatru przy ul. Mostowej." I już wiadomo jakiej wiarygodnosci jest ten sondaż.

Gość bomba zegarowa
wiadomo, że najtrudniejsze są początki :) Nie należę do żadnej z tych organizacji (chociaz przymierzam się do zapisania się do kolibra) i powiem tak. w życiu nie widziałem tak zaangażowanych ludzi. ten entuzjazm ---> fakt nie było nas za wiele, ale tu chodzi o jakość a nie o ilość. wspaniale było uczestniczyć w tym marszu i poznać tych wszystkich wspaniałych ludzi :) głowa do góry, bo jeszcze Polska nie zginęła......

Gość to są jaja......
Poczatki? Korwin-Mikke dopiero zaczyna rozsiewac swoje utopijne idee? A MNIE SIĘ WYDAWAŁO ŻE ROBI TO OD PARUDZIESIĘCIU LAT. z TAKIM SAMYM SKUTKIEM. ZRESZTA.

Gość zwolennik KNP
wszystkich zwolenników KNP ZAPRASZAM na konto na nk by pomogli mi w promowaniu KNP . z góry dzieki http://nk.pl/#polska_prezydencja ?page=2

Gość ja mam pomysł

Gość ja mam pomysł
zobacz wyniki sondażu http://www.pppi.pl/wybory-parlamentarne-2011. html i kto prowadzi wyraznie i głosno KNP ! a teraz porównaj z FAKTYCZNYM i RZECZYWISTYM poparciem w Bydgoszczy. "Zaledwie 20 uczestników przemaszerowało w piątek główną ulicą miasta w Bydgoskim Marszu Wolnościowym. Marsz rozpoczął się w piątek o godz. 16 pod stadionem Zawiszy. Niewiele ponad 20 uczestników z transparentami z logo"Nowej Prawicy" przemaszerowało ulicą Gdańską w kierunku amfiteatru przy ul. Mostowej." I już wiadomo jakiej wiarygodnosci jest ten sondaż.

Gość na JKM głosują nieudaczniki
i frustraci

Gość Korwin zwycięzy!!!!!!
"Do jesiennych wyborów parlamentarnych pójdziemy sami, nie będzie żadnej koalicji. Jesteśmy w stanie zdobyć 10 proc. głosów - powiedział lider Kongresu Nowej Prawicy Janusz Korwin-Mikke." chodzi oczywiście o ilość głosów które Kowrin zdobedzie u siebie w domu. bo jak jest na zewnatrz to kazdy mógł zobaczyć w Bydgoszczy.

Gość zwolennik KNP
ake dupa się zrobiła. teraz widac że NIKT nas nie popeiura. a już myślałem, że zwyciestwo w wyborach mamy w kieszeni no i może do sejmu się załapie. a tu DUPA:O

Gość zwolennik KNP
OSTATNI WPIS WYŻEJ TO PODSZYW