Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackwater1981

KOCHAM TRUSKAWKE :)

Polecane posty

Gość Zdzichu Kajdanowicz
Dzień dybry.

Gość Zdzichu Kajdanowicz
A ja o dziwo mam dzisiaj przepiękny błękit nad głową. Witaj moja słodka truskaweczko. :)

Nie bardzo wiem, o czym, bo się tego zebrało. Ale to miłe z Twojej strony, jeśli trafnie odczytuję intencje.

Gość Zdzichu Kajdanowicz
Opowiadaj co tam.

Zatem...mam remont w chałupie, którą odziedziczyłam po ojcu. I przyszedł do mnie pan spec i oznajmił, że w kosztorysie najwyraźniej pominięto kuchnię. Do tego przylazł jakiś buc i stwierdził, że przez pewne niejasności w testamencie praktycznie nie mam prawa robić remontu we własnym mieszkaniu, które może okazać się komunalnym. Już nie wiem z kim do sądu, no naprawdę.

ja się na tym nie znam ,jakis prawnik by sie przydał:) przykro mi,że nie potrafie pomóc:(

Gość Zdzichu Kajdanowicz
Nie poddawaj się, obowiązkowo jakiś znawca tematu - prawnik w sensie.

Nie, nie oczekuję pomocy w sensie porady, samo wsparcie duchowe jest przydatne. Ino wkurwia mnie fakt, że to, iż mój kot mógł spokojnie obsikiwać kąty od roku to "pomyłka urzędników". Chyba mnie szlag trafi.

Deka ,mam nadzieję ,że da się ,to wyjaśnić ,życzę Ci aby wyszło jak najlepiej dla Ciebie,

primo1: wizyta w spódzielni mieszkaniowej w celu ustalenia kto jest/był wlaścicielem nieruchomości. primo2: wizyta u radcy prawnego w celu ustalenia czy jesteś jedyną osobą która dziedziczy spadek. primo3:taki problem to nie problem ! jesteś zdrowa, masz gdzie mieszkać więc głowa, pośladki i piersi do góry i bierz się za robote ! ludzie mają większe problemy niż ty i się tak nie użalają ! primo4: dzień dobry ! primo5: dobry seks zawsze poprawia nastrój !