Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkkgfhghg

moje zęby NAJWIEKSZY KOMPLEKS!!BŁAGAM CZY KTOS MA Z WAS GORSZE ZĘBY NIŻ JA?

Polecane posty

Gość fkkgfhghg

OCENCIE..PLISSS. moze jakis dentysta? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/954b15fcddf0d9ed.html sa mega krzywe i mam plomby nawet na dwójkach :( w dodatku ciekawe czy zauwazycie co jeszcze mam nie tak z tymi zebami ..na razie nie pisze:( mowie wam jak sie nawet usmiechnac nie moge :(zawsze zaciskam usta:(

Gość mastersenn
nie są złe, są białe, dla mnie wadą są wystające (za długie) jedynki, które wyglądają jak u królika

Gość straszne sa
fujjjj i ta plomba zle zrobiona w dwojce..

Gość Mjajmtg
bardzo ładne białe Zeby.

Gość fkkgfhghg
no dobra ale zobaczcie jakie krzywe i jakie jedynki długie w porównaniu do dwójek:(no masakra..ja mam juz takie kompleksy ze doszlo do tego ze umieszczam te foty na forum do oceny ..z nadzieja chyba ze ktos mi powie ze wcale nie jest najgorzej ..ale wiem ze jest :(bo kazdy kogo spotykam ma ladniejszy usmiech :(naprawde:(

Gość FKGHHYUHU
ŁADNE??' ONE SA CALE NIEZDROWE I KAMIEN WIDAC NA DOLE I WSZEDZIE PLOMBY.!

Gość tylko onno
gdyby nie te jedynki to byłoby ok, naprawdę ale z drugiej strony ludzie mają o wieeeele gorsze zęby, nie można skrócić tych 1 ???

Gość Mjajmtg
Kamien masz zamiaSt mozgu.

Gość normalne zeby ja mam
dopiero krzywe i mialam to w dupie, dopoki nie zaczelam miec problemow z domknieciem szczeki :P teraz sie lecze, mam zeby w 2 rzedach miejscami :-) rosna w rozne strony... ale to jest do skorygowania wsztsko

Gość Bi___Polar
A ty z 09:51 jakie sama masz? Sama jestes fujjj idiotko!!! Autorko! te zeby sa ladne!

Gość FKGHHYUHU
jedynki to najmniejszy problem, najgorsze te plomby w obu dwójkach!masakra

Gość h3ihhehe
spoko zeby. chyba nie widzialas gorszych:o no, ale skoro masz kompleks to w czym problem? idz do dentysty niech zrobi z nimi pożądek, a potem aparat staly i voila. nie sa zle, ale poprawic conieco mozna. ;)

Gość jestes coollllll
SPOKO MALOLAT; jeszce na centralnym bedziesz z tymi zebami kariere robil, w wc meskim :-)

Gość juhuhuhu23456
ojej nie są straszne ja mam np. krzywe zęby i mam to gdzieś ważne, że je czyszczę i dbam niedawno wzięłam się za nie, dużo to kosztuje - i kasy i bólu ale jak pomyślę o tym jak będę mieć piękny uśmiech to mi lepiej i nieważne, że krzywe, ważne że są białe a niedługo będą bez ubytków :)

Gość OneTwo
Jeśli bierzesz do buzi, to nie ma problemu.

Gość nieett
paskudztwo

Gość ja cie rozumiem...
bardzo ladne zeby, wiesz co? moje tez nie są super piekne ale nie przejmuję sie tym, zbieram sobie kase na jakies implanty czy cos i moze za 10 lat sobie zrobie nowe zeby, a narazie sie tym nie przejmuje, olej to. te wszystkie gwiazdy maja zrobione zeby, jakby mialy naturalne to by sie tak chetnie nie usmiechaly.

Gość zaden ale juz lepiej
ja znam dziewczyne krtora ma gorsze zeby do ciebie i co jeszcze gorsze nie stac ja na to zeby cokolwiek z nimi zsorbic, i nie wiem, czy kiedykolwiek bedzie ja stac. ona ma zeby zolte i do tego bardzo krzywe i jestem pewna ze nie jedna osoba chcialaby miec takie zeby jak ty.

Gość usun kamien nazebnyy
ja znam tez jedna dziewczyne ktora ma gorsze/ale fakt faktem na codzien takich jak twe sie nie widuje.strasznie krzywe i z plombami i niezdrowe masz.

Gość COS NA POCIESZENIEE
MOJA KUMPELA MA TEZ TAKIE BRZYDKIE JAK TY:)

Gość ciekawabardzo
normalne zęby, nie jest źle. Ja to mam dopiero tragedię - nie mam dwójki jednej od małego (nie urosła) i jak się uśmiecham, to widać że coś nie tak jest bo z jednej strony dwójka jest, a z drugiej po jedynce od razu trójka:(

Gość a wioletttaa
nie masz brzydkich zębów, naprawdę!!! Wmawiasz sobie to. A nie wiem czy wiesz ale dentysta mógłby Ci trochę spiłowac te jedynki żeby choc trochę były wyrównane z dwójkami, mi tak przynajmniej robiła. Ja mam bardzo wystającą jedną jedynkę i to dopiero widac a nie tam to ze masz długie jedynki.

Gość COS NA POCIESZENIEE
jak jej dentysta spiluje jedynki to bedzie miala takie jedynki jak dwojki czuli mikroskopijne bo ona ma jedynki idelane tylko za krotkie dwojki ..zrozumcie.co innego gdyby bylo na odwrót..

Gość hcfhcvhg
a można spiłować zęba jak np. za bardzo odstaje??? a na takiego co trochę jest bardziej z tyłu niż inny zrobić plombę, która nieco go powiększy?by był na równi z innymi? jest możliwe takie coś? moja dwójka trochę jest z tyłu i zastanawiam się czy dentysta nie mógł by jej trochę nadbudować z przodu plomba? co myślicie?

Gość kkfggg
ohyda

Fajne masz zęby co ty chcesz. Moje to masakra w porównaniu z twoimi.

Gość kokokokoko
Powiem Ci tak- masz normalne zęby. ładny kolor, równe, to co widać zdrowe. Ze stomatologicznego punktu widzenia jeśli Ci tak bardzo zależy możesz zainwestować w licówki na te 2. Chociaż dla mnie są ok.

Gość nawetnie gadajtakichglupot
ja nie mam wcale i żyje