Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska z Bzowa

gdzie wy ich znajdujecie ?

Polecane posty

Ja swojego bylego, z ktorym bylam 2 lata poznalam na imprezie u wspolnego znajomego. Przyszlam tam z innym chlopakiem, z ktorym sie wtedy spotykalam, ale po jakichs 2 tygodniach przestalismy sie spotykac :P No i wtedy wlasnie moj byly zaczal ze mna czesciej rozmawiac przez internet i jakos to sie potoczylo. Oprocz tego poznalam faceta w klubie raz, ale to nie bylo tak, ze on podszedl do mnie i zaczal walic glupimi tekstami. Moja kolezanka znala jego kolege i tak jakos nasza grupa zaczela sie bawic z ich grupa i tak zaczelam z kolesiem normalnie rozmawiac, a potem dalam numer telefonu ;) Moj obecny facet znal mnie przez jakies 3 lata zanim rozpoczelismy zwiazek :) (chodzilismy do tej samej szkoly) Potem jakos tak juz sie zlozylo w sumie sama nie wiem jak i teraz jestesmy ze soba prawie 2 lata i zareczeni ;) Najlepszy facet jakiego mialam pod kazdym wzgledem, tak dlugo byl obok, a ja sie marnowalam w niezbyt dobrych zwiazkach :P No nic w kazdym badz razie nigdy sie jakos specjalnie o faceta nie staralam - miej wyjebane, a bedzie Ci dane :)

Gość laska z Bzowa
tak i wlepię ci mandat za siedzenie tu :P

przeklęte pragnienia ...... masz racje za duzo biadole ale robie tutaj to a nie w normalnym zyciu na forum nikogo nie szukam więc moge sobie pozwolic na wsszystko

Gość laska z Bzowa
miej wyj**ane, a bedzie Ci dane " - haha dzięki , teraz to się stanie moją złotą zasadą :D beznazwy - haha dziękuję kobieto :D

Gość laska z Bzowa
uuu rzeczywiście u ciebie jest cos nie iłuuuu iłuuuu :D takie chyba mroczne klimaty lubisz .

beznazwy Najlepszy facet jakiego mialam pod kazdym wzgledem, tak dlugo byl obok, a ja sie marnowalam w niezbyt dobrych zwiazkach Wiesz, to może wcale nie tak było. Często musimy dojrzeć do tego, by odpowiednio ocenić siebie i tę druga osobę. Tamte związki czegoś Cię nauczył i dlatego, między innymi mogłaś dobrze wybrać.

przeklete pragnienia - byc moze masz racje :) wazne, ze teraz mi sie uklada, nic innego sie nie liczy, co bylo to bylo :P laska z Bzowa - nie ma za co hehe :)

Gość dddddddd
na miedzynarodowym necie:D pierwszy no i chyba ostatni raz:D ostatni bo jest moim mezem;)

Gość myszzzzzzzza:))
Fajnych menów jest duzo, ale to my baby mamy za duze wymagania, a pozniej placzemy, ze nikogo nie mamy. Ja zawsze miałam szczescie do fajnych facetów, a kuzynka przebierała :O ten za niski, ten za gruby, nos nie taki.... a teraz jest starą panną bo nigdy nie miała faceta i co pozna jakiegoś ( teraz jej nie przeszkadza juz wzrost itd :P) to nie umie sie z nim obejść... zachiwuje sie jak dziecko, a ma 28 lat :P

Gość belerofront
bo albo oceniacie po pozorach albo macie przesadzone wymagania oto przykłady, jak facet zadbany, wygadany i przystojny to na bank kurwiarz i ruchacz a z drugiej strony szukacie macho z wielkim sercem, takiego właśnie ruchacza, mając nadzieję, że się zmieni i dla niego będziecie tą jedyna, no zdecydujcie się na coś

Gość laska z Bzowa
punktów karnych się nie obawiasz panie ? nie dużo ci ich zostało, także nie przeginaj z prawem :P

Gość laska z Bzowa
belerofront- dokładnie TAK ! i tobie też dzięki za odpowiedz, NO NO której to ja już osobie dziękuję? całkiem mądrzy ludzie tu jednak siedzą :P

A tak jeszcze na dokladke powiem, ze nie wazne ile macie lat i jak dlugo nie byliscie w zwiazku, zawsze istnieje szansa na szczescie. Przykladowo: moja ciotka miala 42 lata jak wyszla za maz, cala rodzina myslala, ze zostanie juz stara panna do konca zycia, a tu prosze, poznala fajnego faceta i wzieli slub :) Na milosc nigdy nie jest za pozno! :D

Gość laska z Bzowa
zgadzam się, mogłaś dodać,że na stracenie prawictwa też :D bo tu pełno tematów o przegranym życiu przez posiadanie cnoty :D

Gość laska z Bzowa
w kajdany i do paki !

Gość belerofront
laska a ty jesteś poszukująca czy tylko ciekawska?:)

Gość laska z Bzowa
powiedzmy,że taka i taka :P albo nie. zabłysnę swoją nową zasadą "nie szukaj, sam się znajdzie" :D

Gość longoriam
"nie szukaj, sam się znajdzie" Moim zdaniem to kompletna bzdura i mowia tak osoby, ktore po prostu mialy szczescie i przypadkowo kogos poznaly. Bywam czesto w miejscach publicznych, nie siedze zamknieta w domu, chodze do kina, kawiarni, na spacery i zauwazylam, ze baaardzo malo jest samotnych osob w takich miejscach. Ludzie zazwyczaj wychodza razem, albo pary, albo kolezanki, rzadziej koledzy, a single siedza w domu przed komputerem. Do tego nie zyjemy w kraju, gdzie obcy ludzie zagaduja sie, wiec nawet jesli spodobasz sie komus, to raczej nie podejdzie do ciebie, chyba, ze jest wlasnie takim macho, ktory zarywa do kazdej. Coraz czesciej mysle o zapisaniu sie na jakims portalu randkowym, mimo iz kojarzy mi sie to z zdesperowanymi frustratami, a ja taka nie jestem (na razie):D

Gość belerofront
no właśnie, bo jak facet zagada w miejscu publicznym to zaraz go biorą za ruchacza

Gość laska z Bzowa
longoriam- powodzenia tobie :D ja mam wyjechane na te całe związki od niedawna. jak zostanę starą panną- to trudno :D jedyne co mnie wkurza w byciu singlem ? oglądanie zakochanych par :P

Gość longoriam
Dzieki, chociaz ja nie szukam aktywnie nikogo, pogodzilam sie po prostu z tym, ze moze nie jest mi dane spotkac pasujaca do mnie osobe.

Gość ja poznałem na kafeterii
chociaż nie szukałem... Może właśnie dlatego, że nie szukałem...

Gość myslicielka1991
Powiem tak..zawsze na poczatku wydawalo mi sie ze trafiłam na fajnego kolesia..z biegiem czasu zauwazylam ze wcale juz nie jest taki super..a te mysli to bylo po prostu czyste zauroczenie i fascynacja.Na tym swiecie sa fajjni chlopacy,ale ja jeszcze na zadnego nie trafilam.Sobie i Tobie tego zycze.