Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 3-latka...........

Kurde, jak długo jeszcze będzie PADAĆ DESZCZ??? Zwariować można z małym dzieckie

Polecane posty

Nie przeżywajcie. Chodzi o to, że jest lipiec a pogoda jak w listopadzie. Oczywiście, że kilkulatek umie trzymać parasol, ale nie każdy kilkulatek grzecznie spaceruje z mamusią za rączkę. Jeśli ktoś nie ma ochoty gonić za dzieckiem po kałużach to siedzi w domu. Ja dziś będę gniła w domu, bo NIE CHCE MI SIĘ łazić po kałużach. A ponarzekać każdy może :P Moje dziecko też wychodziło w każdą pogodę, pierwszy raz przeziębiła się po drugich urodzinach. Dziewczyny, od dziś wiedzcie, że nie ma neutralnych tematów, nawet rozmowa o pogodzie może przerodzić się w bitwę :D

Wyjątkowo tępa strzałka z Ciebie jak widać:D Rozśmieszaj mnie dalej:D

Gość nula nula
"Moje dziecko jest teraz z babcią i jadą właśnie wózkiem po osiedlu i robią zakupy .." no to po chuj szczekasz, skoro to nie ty pizdo lazisz po tym deszczu, nopo chuj ujadasz???????????????????? a swoja droga pizdo gps-a masz,ze wiesz gdzie sa i co robia?

Gość Rajcucha
Co za poziom, typowa kafeteryjna prostota i buractwo. Same sobie odpowiedzcie, kto tu jest tępą strzałą. I sama też chodzę , gwoli wyjaśnienia. A wiecie, coś takiego, jak komórka jest i można zadzwonić do babci i zapytać, co robi.

Gość nula nula
no i co pizdo tak zamilklas?? babka zapierdala po deszczu z twoim bachorem a ty pizdo masz czelnosc kogos pouczac, ze dupsko w domu grzeje? o zesz ty lachmyto:O

Gość Rajcucha
Autorko, a jak Ci się nudzi, to zabierz się za robotę,. wypierz, ugotun coś, posprzątaj lepiej niż zwykle, to nie zauważysz deszczu, jak się za robotę weżmiesz.

Gość kwiat tamaryszku
Wiesz,co typowo kafeteryjna prostota i buractwo to chyba wlasnie twoje posty. Tyle ode mnie bo az zal z toba dyskutowac.

Gość Rajcucha
Nula, inteligencją to Ty nie grzeszysz. Przeczytasz jedno zdanie, że babcia jest na spacerze z moim dzieckiem, to dedukujesz, że ja tylko dupę w domu grzeję.To Cię oświecę, ja też chodzę w taką pogodę na dwór,A jak mnie w domu nie ma, to babcia też chętnie wyjdzie. Tak trudno mózgiem to wydedukować ?Nula, ? Co ?

Gość nie nie nie!!!!!!!!!!!!!!!
SKONCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Rajcucha
No chyba Wasze, bo kto tu przekleństwami zionie, chyba nie ja ?

Przeczytaj co napisałaś i zastanów się, gdzie w tym wszystkim miejsce na 3-latka?:O

Gość bukaaa
A jaka przyjemnością jest spacer, kiedy człowiekowi spływa z kurtki woda na tyłek i deszcz pada na twarz? Na dodatek rzeczy nie ma gdzie suszyć, bo w mieszkaniach zimno. :o

Gość Rajcuchaa1
Matko, to jak u Ciebie leje wiadrami, to nie wychodź, proste, ale nie ujadaj, jak ktoś poradzi, że w deszczową pogodę też się można wyrwać na spacer, bo nie u każdego ściana wody leje się z nieba, zresztą w 1 wpisie tematu nic nie wspomniałaś o ulewie , ścianach wody i że to na Sląsku i że leje bez sekundowej przerwy non stop. I co, myślisz, że hasłem mnie spławisz ?

Gość nie nie nie!!!!!!!!!!!!!!!
hahaha,nie no ...czy ty jestes choc odrobine inteligentna i wpadniesz na to zeby juz sie zamknac?

Gość Rajcuchoa
Zamykają się drzwi albo okno, mądralo.

Ja sobie ten topik dodałam do ulubionych,zrobie screeny i porozsyłam znajomym mamom-niech poczytaja, jak niektorym macierzynstwo rzuca sie na mozg, ze sa w stanie topik o pogodzie ciagnac przez trzy strony. I rzucac sie jak wsza na grzebieniu:P Rajcucha-tak, to o tobie.

Gość Rajcuchoa
A Ty zamiast zakładac hasła, lepiej weź kalosze i jazda na spacer.

Jezu ale sie uwzielyscie na Rajcuche, ktora pisze bardziej sensownie niz ktorakolwiek z was :-0 ja dzisiaj pojechalam z moja dwojka do centrum polazic bo w domu ocipiec mozna. Pokrowiec na wozek, druga parasol w reke i jakos problemu nie ma. Po obiedzie tez ide z nimi polazic wlasnie w deszczu bo deszcz to problem dla wygodnisiek, ktorym tak naprawde dupy sie z domu ruszyc nie chce i boja sie, ze zmokna :-0

Kobieto, jeśli wciąż jeszcze nie dociera do Ciebie i nie masz nic mądrego do powiedzenia, to odpuść sobie, bo jesteś jak natręt:O Ja napisałam Ci kilkanaście razy, że u mnie leje bez przerwy, a Ty dalej jak mantrę klepiesz, że u Ciebie są przerwy w opadach tylko, że ja nie mieszkam tam gdzie Ty:O Chcesz, to pisz tutaj i klep te swoje bzdety jak potłuczona nawet, gdy wszyscy mówią Ci byś dała sobie spokój:O Widać, że czegoś Ci chyba brakuje w życiu skoro pchasz się tam, gdzie Cię nie chcą:O

o matko i córko, co tu się dzieje? myslalam, ze dowiem sie, co by tu mozna bylo robic z dzieckiem podczas deszczu, a tu lawina błota. opamiętajcie sie.

Gość Ewela19
Dziewczyny, dajcie już na luz. Naprawdę nie macie żadnych konkretnych powodów do kłótni, ani tym bardziej do zmartwień z powodu większego deszczu nad Polską. Jeśli myślicie, że ten deszcz u was, czy nawet przejściowa ulewa to jest koniec świata, to chyba nie widziałyście co się stało przedwczoraj w Kopenhadze - wody po łydki na ulicach i 5000 uderzeń piorunów. Proszę, może jednak dostrzeżecie cokolwiek optymistycznego w widoku za waszym oknem jak sobie zobaczycie co się dzieje u sąsiadów: http://www.youtube.com/watch?v=6gUGfUOun90 http://www.youtube.com/watch?v=sxvPTP85KUI

Gość Rajcuchoa
Ojej , no to sobie zrób czekoladowa. Tu na kafeterii były o wiele lepsze tematy, niż ten, zapewniam Cię, cala kafeteria to ujadaczki.

Gość Rajcuchoa
Ewela i hopsia, ja chciałam napisać dokładnie to, co Wy, bez ujadania.Ale hieny się rzuciły i wszystko popsuły. Czekoladowa, jak roześlesz te swoje screeny, to tylko popukają się po głowie na Waszą głupotę, nie na moje wpisy, bo ja piszę normalnie, że deszcze to nie tragedia i można też wyjść.

w ktorym miejscu ty napisalas mądrze? Madrze to byłoby gdybys swoje madrosci zawarla w dwoch, trzech postach i uznala, ze jesli ktos ma odmienne zdanie to OK i nie robie afery.

Gość Rajcuchoa
Oj, rekordy to tu kto inny bił, np. jagoda, offerma. To były rekordy. Czekoladowa,Chyba mało kafeterię znasz i wąski zakres wiedzy masz, skoro dla Ciebie taki temacik to sensacja.

mama 3 latka - juz to widze jak u ciebie non stop leje tak non stop bez przerwy to gdzie ty mieszkasz? w czarnej dupie? nie ma chociaz troche przerwy miedzy tymi ciegimi ulewami? czy chociazby nie pada taki maly kapusniak. Wez babo nie przesadzaj tylko ubierz siebie, dziecko i jazda przewietrzyc zwoje mozgowe :)

Nie no, genialna jesteś:D Widzę, że wszystko wiesz najlepiej nawet to z czego będą się śmiać kogoś znajomi:D

Gość Rajcuchoa
A, i wyszło szydło z worka, jak bym Wam przyznała rację,to mogę pisać, a jak mam odmienne zdanie, to wypad , tak ? Co za ograniczenie.