maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Witam! Już drugi raz zaczynam odchudzanie z kafeterią. Rok temu udało mi się schudnąć około 10kg. Z 83kg do 73,8 kg. Dziś wróciłam prawie do punktu wyjścia, mam 79,3 kg :( Mój cel to zejść poniżej 70 kg. Na początek biorę się za jakieś skromne ćwiczenia, bieganie. Ograniczam się w jedzeniu: nie jem słodyczy, chipsów ( moja życiowa zmora) i oczywiście nie jem po 18. Bedzie ciężko, ale dam radę! A raczej damy radę, bo mam nadzięje, że jakaś choćby mała grupka się do mnie dołączy. Serdecznie zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pitaja Napisano Lipiec 4, 2011 przylaczam sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitaja 0 Napisano Lipiec 4, 2011 ja mam nieco wiecej do zrzucenia ale damy rade:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Pitaja witam Cię! Opowiedz coś o sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Dla mnie najlepszy sposób to dieta MŻ - mniej żreć + ruch. Wcale nie trzeba się głodzić , a można sporo schudnąć. No dziewczynki zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitaja 0 Napisano Lipiec 4, 2011 mam 178 cm i chyba ze 100 kilo takze przede mna dluga droga, ok 30 kilo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Trochę silnej woli i wszystko się uda :) Będziesz stosować jakąś konkretną dietkę, czy MŻ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diamentowe oczko 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Hej, to ja też się przyłączam. Odchudzam się już od 2 tyg, stosuję mż oraz kręcę prawie codziennie hula hop. Jak widać w stopce pierwsze efekty już są. Codziennie planuję co zjem i ile ( ok 1000 - 1300 kal) i staram się tego trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruh-um 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Ja od dziś zaczęłam dietę south beach, to też się przyłączam do Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitaja 0 Napisano Lipiec 4, 2011 ja bede miniej jesc, stawiam na bialko, jajka, filet gotowany, ryz parbiled, produkty o niskim indeksie glikemicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Witam diamentowe oczko! Fajnie , że się przyłączacie :) Hula - Hop to dobra sprawa, chyba muszę dokonać zakupu tego cudownego przedmiotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 U mnie również będzie dominować białko, jajeczka które uwielbiam, kefiry, no i oczywiście będę pić hektolitry wody :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 I witam Ruh-um! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruh-um 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Dziękuję za powitanie :). Mam w planie "schuść" jakieś 10 kg, ale 5 nawet wystarczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Ja też planuję "schuść" dyszkę, ale póki co będę cieszyć się każdym jednym kilogramikiem, który pójdzie w dół :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruh-um 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Mam tak samo :). Ale pierwsze ważenie planuję dopiero za tydzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diamentowe oczko 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Ja stawiam sobie krótkookresowe kroczki, na początek do 24.07 muszę stracić 2kg. Od tej daty przez dwa tyg będzie ciężko z dietą bo jadę na urlop, a po powrocie dalsze cele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diamentowe oczko 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Ruh-um, zważ sie lepiej od razu - jak za tydzień będzie mniej to od razu poczujesz się lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruh-um 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Tak tak, ważyłam się dziś rano i następne robię dopiero za tydzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diamentowe oczko 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Czy jecie owoce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitaja 0 Napisano Lipiec 4, 2011 tak, ja dzis czeresnie z jog naturalnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 4, 2011 hej dziewuszki:) Dołączam do was:) Waże 65 kg a chcę schudnąć do 52 kg.Zastanawiałam się nad dietą 1000kalorii,ale narazie ograniczam jedzenie.Jem tylko 3posiłki dziennie ,zero słodyczy chipsów i fast foodow i oczywiście ćwiczenia.Znalazłam fajną stronkę z ćwiczeniami i wieczorem rowerek stacionarny:)A jak troszkę zrzucę to się zdecyduję na tą dietkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Ja też będę ważyć się co tydzień, rok temu również stosowałam tą zasadę, tak jest najlepiej. Moje ubiegłoroczne odchudzanie najlepsze efekty przynosiło na początku, w tydzień szło nawet z 3kg, później było już coraz gorzej mimo, że diety cały czas się trzymałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Witam Panią Tasmanową! Ja osobiście przy diecie preferuję 5 posiłków dziennie lecz w małych ilościach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diamentowe oczko 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Ja stosuję 4 posiłki, ważenie mam w piątki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Owoce owszem jem, ale rzadko , bo jakoś nie przepadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diamentowe oczko 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Ja uwielbiam owoce, tylko gdzieś obiło mi się o uszy że mają dużo cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Tylko mam problem z tymi 5posiłkami dziennie:) Bo jak zaczne jesc to......same wiecie:) a jak zjem 3 i do syta ,ale lekkie to się lepiej czuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwikki minus 7 Napisano Lipiec 4, 2011 dziewczyny ja staram sie trzymac w ryzach od 2 miesiecy. Schudlam minimalnie ale glownie to chcialam po prostu dalej nie tyc. Teraz zaczynam z wami na serio. Chudne bardzo ciezko ale za to kazdy kg widac od razu bo jestem b niska. Plan MZ, duzo warzyw. Dzis 1 ś: brzoskwinia+ pomarancza 2 ś: omlet 2 jaja + 2 pomidory z przyprawami o: micha: salata, pomidory, ogorek,papryka, z pol fety, przypr k: 0,5 l kefir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 4, 2011 diamentowe oczko też mi się to obiło o uszy:) a już suszonych owoców broń was Panie Boże jesc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach