Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffiinnka

operacja nosa-boję się

Polecane posty

Gość ffiinnka

mam paskudny nos, garbaty i z kulfonem, szczególnie okropnie wyglądam z profilu.....boję sie jednak korekty nosa, ze będzie gorzej np będzie wyglądał nienaturalnie lub nie będzie pasował do mnie :9 jakie macie doświadczenia

Gość ffiinnka
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

podobno w Polanicy Zdrój, lekarz o nazwisku Wójcicki robi najlepsze noski. A nie można np komputerowo pomniejszyc tego nosa i zobaczyc jak bedziesz wyglądała?

ja tez mam duzy nos :( nigdy jakos specjalnie nie zwracalam na to uwagi, gdyby nie jeden debil, zlosliwy kolega, ktory zaczal mi dokuczac komentujac moj nos :/ komentarze typu: zrobilabys sobie jakas operacje na ten nos...itd odtad mi sie nie podoba, bo no niestety jest duuzy! myslalam nad operacja ale to kosztuje i tez sie boje, ze sie nie powiedzie...

Gość ffiinnka
no własnie , ja tez nie lubie uwag o moim nosie :( ale póki co chyba muszę z takim jakim mam nosem zyć

Jeśli chodzi o operacje nosa to ja słyszałam, że we Wrocławiu jest bardzo dobry lekarz dr Kratochwil. Możesz umówić się do niego na konsultację i on ci doradzi jak również opowie o przebiegu zabiegu. Moim zdaniem nie ma sensu męczyć się z kompleksami, skoro można im zaradzić.