Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaweeeeeeee

pomocy! co załozyć na wierzch?

Polecane posty

Gość ciekaweeeeeeee
w taką pogodę jak jest teraz to trochę lipa bez niczego :) no chyba że za 2 tyg. będzie cieplej...

Gość Kropcia88
Przymierz do niej szal. Zawsze można go tak ułożyć, że na nagie ramionko jest szalem przykryte, a pod falbanką zalotnie szal opada. :)

Gość ciekaweeeeeeee
a z czego ten szal miałby być? chodzi o materiał, bo jakoś nigdy nie nosiłam szali

Gość Kropcia88
Ciężko powiedzieć widząc jedynie zdjęcie Twojej sukienki. To zależy właśnie od tego, z jakiego ona materiału jest uszyta. Kiedy pójdziesz kupić szal to weź ja po prostu ze sobą i poprzymierzaj do niej czy pasuje. Jest całe mnóstwo takich szali. Wystarczy, że wpiszesz w grafice google coś typu "szal do sukienki" a wyskoczą miliony zdjęć. :)

Gość ciekaweeeeeeee
mam jednak nadzieję że będzie ładna pogoda i szal będzie zbędny ale czy to tak nie lipa do kościoła iść w takiej sukience bez okrycia? :)

Gość Owszem, nie wypada isc do
kosciola z golymi ramionami, golymi kolanami w wielu parafiach sa zwykle wywieszki informujace o tym powinnas cos zalozyc

Gość ciekaweeeeeeee
gołymi kolanami? :D to co mam założyć płaszcz do ziemi? to już chyba przesada...

załóż bolerko z odkrytym przeciwnym ramieniem :P a tak poważnie... pomysł z szalem nie jest głupi :)

Gość zasada jest taka, żę
szal albo taki kołnierz-pelerynka.