Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DNS1

Dlaczego grubym kobietom nie chce sie ruszyc tylka? I czemu sie wspomagaja?

Polecane posty

Gość gujikrffuj
jak zawsze temat rozwalony 🖐️

Gość niezywa noxelia
a gdzie niby pracujesz nox??

Gość prawik się zna.
popieram go. potrafi się wczuć w czyjeś emocje, a nie tylko patrzy na to co widać. porównywanie palenia, picia alkoholu do jedzenia to bezsens. jak rzucasz palenie to nie palisz i tyle, alkoholik jak chcę przestać być uzależniony to nie wraca do alkoholu. a grubas? musi jeść nie da się żyć bez jedzenia! wiem, bo paliłam 5 lat po paczce dziennie i już nie palę od 2 lat, z jedzeniem to inna sprawa. i jak prawik pisał jak palisz to nawet lepiej, bo wyjdziesz z ludzmi na fajkę, pogadasz, jak mówisz, że nie palisz to się pytają czemu:) inne emocje towarzyszą grubasom, całe życie mają pod górkę, kazdy patrzy z takim politowaniem plus dobrze krowie sama sobie winna.

Gość przelaniedonarodu
Polska i tolerancja = NIGDY. .szczerze wypowiedzi płytkich chłopców to pól biedy ale wypowiedzi innych lasek ktore sa taaakie mądre i taaak sie znają na odżywianiu napalają mnie śmiechem,...szczególnie ta misslady...co z nick...pogratulować...moze ta cala miss opowie co robi dla swojego zdrowia? ...slucham? ja mam nadwage z ktora wlacze owszem, zdrowy try zycia, poranny jogging i 10kg mniej...mam wiecej tu i tam i co?...mam sie zamknac w piwnicy?...ludzie patrzcie na siebie, na swoje zdrowie, swoich bliskcih a nie zajmujecie sie obcymi grubasami...zajmijscie sie swoim oplakanym zyciem...ja jestem szczesliwa ze soba, ze swoim narzyczonym, rodzina, przyjaciolmi i zal mi Was, nasz kraj jest taki zly, smutny...kazdy kazdemu noge podstawi...pozdrawiam

Gość jA JESTEM na 2023
hahahaha ktory chłopak by chciał grubaskę ?