Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DNS1

Dlaczego grubym kobietom nie chce sie ruszyc tylka? I czemu sie wspomagaja?

Polecane posty

wiara ...ale jak by sie grubaska zapisała na fitness czy siłownie to tam by poznała podobne osoby do siebie i mogły by sie zakumplowac a w rok mozna duzo zdziałac wystarczy chciec :) zobaczymy jak mi to wyjdzie jestem dobrej mysli :classic_cool: regres ..podałem ci wage i co ? cisza :O

wiara ...ale jak by sie grubaska zapisała na fitness czy siłownie to tam by poznała podobne osoby do siebie i mogły by sie zakumplowac a w rok mozna duzo zdziałac wystarczy chciec :) zobaczymy jak mi to wyjdzie jestem dobrej mysli :classic_cool: regres ..podałem ci wage i co ? cisza :O

"wiara ...ale jak by sie grubaska zapisała na fitness czy siłownie to tam by poznała podobne osoby do siebie i mogły by sie zakumplowac a w rok mozna duzo zdziałac wystarczy chciec " Ile masz grubasek u siebie na siłowni? 🖐️

"nie ma możliwości utyć kilograma w 3 dni bo musiałanbyć zjeść 7 000 kalorii dziennie" a jaki to problem? mała paczka moich ulubionych chipsów (100 gram) ma 500 kalorii, do tego jakieś krówki, masło orzechowe, ciasta z kremami czy żarcie z fast foodu oraz mocny alkohol i spokojnie można wchłonąć 7 tys. kalorii w jeden dzień :D

nie wiem ile ale narazie widziałem 4 oraz 8 zgrabnych które sie nie lansują bo widac ze wkładają wysiłek w cwiczenia

nie wiem ile ale narazie widziałem 4 oraz 8 zgrabnych które sie nie lansują bo widac ze wkładają wysiłek w cwiczenia

''a jaki to problem? mała paczka moich ulubionych chipsów (100 gram) ma 500 kalorii, do tego jakieś krówki, masło orzechowe, ciasta z kremami czy żarcie z fast foodu oraz mocny alkohol i spokojnie można wchłonąć 7 tys. kalorii w jeden dzień '' dla mnie to byxlby duzy problem, podejrzewam ze szybko bym puscila pawia :-D

Gość jak wy mozecie
Tak..myśl sobie tak dalej..do tej co napisała że grube muszą być,żeby te chude mogły się dowartosciowac.To zdanie pokazuje tylko to jaka Ty jesteś ograniczona i jaką jesteś egoistyczna.Po tym,co przeczytałas na tym topicu powinnas się zorientowac,że grubasy cierpią,że nie kiedy to nie ich wina iż tak wyglądają...Ale Ty tylko o sobie...żeby dowartosciowac się czyimś kosztem.Jak czytam takie coś to mam ochotę jebnac w pape.Jedno mi zostało z mojego doświadczenia.Nadal nie lubię ludzi,bo ludzie to największe egoistyczne...

ja choczilam na fitness tylko dla babek, grubasek nie bylo az tak duzo, ale jedna byla MEGA gruba, jak poszlam z nia do sauny, to przyznam sie szcerze, ze nei wiedzialam gdzie patrzec, bo nigdy nie widzialam takiego ciala nago, na zywo :-O :-O KOSZMAR :-O

Myslenie z powietrza się nie bierze. Jest wynikiem doświadczeń zbieranych przez lata oraz obecnej sytuacji. Zatem pytam się, jak ma zmienic myslenie taka grubaska, która ma ogromne kompleksy, nie ma wielu znajomych i wstając każdego ranka widzi otaczająca ją beznadzieję i wie że najprawdpodobniej miną lata zanim doprowadzi się do ładu? ale tylko tłuman i zakała nie zrozumie że takie postawy zawsze można zmienić Jasne są tacy delikwenci jak ty prawiczku którzy nogami i rękami będa sie bronili przed zmianami argumentując to tym że nawyki,że coś tam zakorzenione masz,że to trudne i takie tam inne blabla bla ... i tak można latami ... rozumiesz juz?

a powiedz jak siedziałas nago w saułnie z innymi laskami to one miały bobry , paski czy glace;)

a powiedz jak siedziałas nago w saułnie z innymi laskami to one miały bobry , paski czy glace;)

**cream**, Ja pierdole 6 tych samych postów pod rząd jeszcze nie było w Twoim wykonaniu. :D 🖐️

Chiałbym zobaczyć czym jest dla Ciebie grubaska. Pewnie okazałoby się, że to babka która nawet nie wykracza poza prawidłowe BMI. :classic_cool: Taka prawdziwa to rzadko kiedy pójdzie cwiczyc, bo jak to ktoś tutaj juz pisał nie chce byc obiektem drwin. Do tego dla takiego grubasa nawet prosty wysiłek to katorga. 🖐️ Sądzę, że cięzko to zrozumieć. Tak jak cięzko młodemu człowiekowi pojąc jak czuje się starszy, który ledwo człapie nogami. Nawet tacy Biggest Looserzy przed kamerami, w grupie potrafili sie opierdalać lub na nowo zrec gdy tylko zostali puszczeni do domu. Po kiego grzyba by się zgłaszali pokazywali swoje spasione cielska światu ciezko cwiczyli tylko po to zeby potem powrócic do stanu początkowego? Przrecież to ponoć takie proste według niektórych. :D

Gość pamela32
to się nazywa tolerancja, otyli maja problem z silną wola jeśli chodzi o jedzenie, a alkoholicy z alkoholem, DNS Ty nie masz żadnych problemów, we wszystkim wystrcza Ci samozaparcia jesteś idealny? gratuluje szczęścia i wspólczuję za brak taktu

"o zdanie pokazuje tylko to jaka Ty jesteś ograniczona i jaką jesteś egoistyczna" blablabla. jakoś nie zauważyłam, żeby grubasy były mniej egoistyczne. myślicie tylko o sobie i ciągle się nad sobą użalacie. poza tym znam grubaski 3 razy tak szerokie jak ja i mające 3 razy wyższą samoocenę, pewne siebie, bezczelne, wielkie babska. jakoś niektórym waga nie przeszkadza 🖐️

**cream**, Ja pie**ole 6 tych samych postów pod rząd jeszcze nie było w Twoim wykonaniu. " cream sie podniecił :D

[zgłoś do usunięcia] **cream** oki ale napewno sie gapiłas i porównywałas do swojej '' jestemn ze swojej zadowolona, i nie musze porownywac :-P :-P