Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje bez skutkuuu

znacie horror o babce zamurowanej w scianie

Polecane posty

Gość nie wiem nie zdawalam
niestety nie kojarze, duzo horrorow w swoim zyciu sie naogladalam ale tych akurat nie kojarze

Gość lubie lososia
Moze Oczy szatana? ale chyba nie...

Autorko, tamten topike to provo niestety. W kota jeszcze sklonna bylam uwierzyc, moze by wlazl gdzies jakims szybem wentylacyjnym czy cos, ale zeby glos niemca, to sciema w chooy. :classic_cool:

egredsgredgredg dzieki ale to nie to notabene udreczonych ogladalam i tez przez to mialam schizy potem dluuugo film masakra dla mnie ale ja mam slabe nerwy :D **Mysia mysia tego filmu o ktorym mowisz nie kojarze wcale :D a ten film drugi czyli Duch to wlasnie niedlugo bedzie w telewizji i przeczytalam w gazecie opis jego dzis i wlasnie pomyslalam ze to moze byc to i odszukalam na filmwebie i youtube ale to raczej nie to jest i stad moje dalsze poszukiwania in zalozenie tego topiku :D CarrieBradshaw. no wlasnie utkwilo mi to w glowie bo ten topik przegladalam tez z zapartym tchem :D nie wiem nie zdawalam - no wlasnie ja tez o nim nigdy potem nie slyszalam i okazuje sie ze nikt nie kojarzy go dlatego juz powatpiewac zaczelam czy w ogole istnieje :D

albo jeszcze jeden film mam, stary chyba. Mały chłopiec pochodzący z biednej rodziny ze starszymi kolegami, czy braćmi postanawia się włamać do pewnego domu, myślą, że właściciele są bogaci. Jednak zanim zdąrzą uciec tamci wracają i mordują tych starszych ten mały chłopiec się ukrywa w jakiejś komórce w tym domu. Pamiętam, że była tam mała dziewczynka którą ojciec bił, i w piwnicy jakieś zmutowane dzieciaki chyba które atakowały tego chłopca który się ukrywał w tym domu. Zaprzyjaźnił się z tą dziewczynką i oboje próbowali uciec stamtąd. CO pamiętam to, że mieli tam rottweilera :classic_cool:

lubie lososia - juz sprawdzam :D Carrie ja teraz tez sadze ze to raczej prowo duzo dziwnych przypadkow na to wskazuje co nie zmienia faktu ze nie odwazylam sie nawet wysluchac tych nagran :O ale ja jestem naprawde dupa czesto w nocy zreszta budze sie o 3 (po egzorcyzmach emily rose mi tak zostalo :O) i sram w gacie, czytam ksiazki z telefonu do conajmneij po 4 bo nie ejstem w tasnie zasnac :O a obecnie mieszkam z rodzicami i mam pokoj z siostra. zalosne wiem ale coz poradze :D

Gość egredsgredgredg
autorko, a moze pomieszalas kilka filmow;)? ja jak bylam mala ogladalam na VHSie film MASKA o chlopcu ze zdeformowana twarza i tez wiele lat probowalam go odszukac, niedawno znalazlam tytul i opis w necie i troche odbiegal od moich wyobrazen. niestety nie ma go nigdzei online a chetnie bym go obejrzala:(..

"Akcji filmu dzieje sie w duzym domu ala maly palac do ktorego przybywa spora grupka ludzi [3-4 samochodami] mozliwe ze przyjaciol bo wszyscy byli raczej mlodzi w podobnym wieku. Jedna z ofiar zabija prysznic w trakcie ania kapieli a jest nia na sto procent blondynka. Okazuje sie pozniej ze dom jest nawiedzony przez ducha zmarlego wuja kogos z przyjaciol i duch ten jest w o azie ktory wisi w salonie. Nie jest to film HAUNTED jest to film o wiele starszy [z najlepszych lat horroru, nie potrafie dokladnie sprecyzowac ktory rok] i rezydencja o wiele mniejsza. Natomiast motywem przewodnim w moim poszukiwaniu jest wlasnie ten o az ,na ktorego widok ktos kto ogladalal ten film na pewno zakotwiczyl go sobie gleboko w pamieci ,bowiem osoba na nim wygladala cudnie przerazajaco. Nie wiem czy nadal aktualne, ale warto napisać, może komuś się przyda. Ten film to Zemsta Czarownika z 1989." To widziałaś? :P

Gość lubie lososia
A on byl na pewno zamurowany? moze w lochach? moze Potwór na zamku?

Mi to zalatuje na te stare, dobre, klasyczne horrory o których już prawie nikt nie pamięta. King raczej to nie będzie, ale pomagam Ci szukać dalej ;)

Gość The shutter?
?

Gość egredsgredgredg
dzieki Carrie;)! ja ciemnota jestem, wiec jakbys mogla jeszcze w skrocie dac instrukcje co i jak zrobic jak to sciagne to bedzie super;).

Gość lubie lososia
Najlepszy horror to Martwica mozgu :D z zamurowaniem to mi sie tylko Oczy szatana kojarza.

Carrie a oglądałaś może film ''Tortured''? Nie znam polskiego tytułu.

Gość egredsgredgredg
jak Ty to zrobilas Carrie;).. pamietam, ze szukalam tego w necie do 7 nad ranem i nic;). dziekuje serdecznie!

lubie lososia - to kompletnie nie ten film oczy szatana prawie w ogole nie pasuje :D egredsgredgredg - no wlasnie nie wyluczam ze mi sie pomieszaly ale na 100% pamietam ta babke w scianie jak ja stamtad odkuli jak taka polzezaca szaroczarna z okrapna twarza i stali nad nia tego widoku to nie zapomne nigdy ale jak mowie to mnie wtredy tak jebło że jestem oerawie pewna ze dobrze pamietam wszystko. a ten fim o ktorym mowisz to tez znam grała w nim cher mozesz go pobrac stąd: http://chomikuj.pl/Red_Queen/FILMY/Filmografie+Aktor*c3*b3w+i+Re*c5*bcyser*c3*b3w/Cher/1985+-+Maska ale trzeba wyslac smsa i wykupic transfer no i zalozyc konto, ja z tej strony wiele razy korzystalam jest bezpieczna zaswiadczam a wystarczy ze wyslesz smsa najtanszego za 2,44 carrie jesli to do mnie to to nie ejst raczej to jak mowie tam byl duch kobiety na 100% Mysia ten film ktory opisujesz to podala wczesniej do niego linka carrie to takze nie ejst to :(

o widze ze carrie juz ci dala linki to spoko :)

kurde wpisalam w google "horror duch zamurowanej kobiety" i jako pierwsze wyszukanie wyskoczyl mi ten temat :O:D

o cholera na forum grona znalazłam taka wypowiedz SpoKo 23/06/2011 14:21 Witam szukam filmu ktorego tytulu za chiny nie moge sobie przypomniec . Fabuly niestety tez za bardzo nie pamietam jedyne co zapamietalem to ze byla rodzina ktora przeprowadzila sie chyba do nowego domu w tym domu o ile pamietam straszyl duch i chyba w piwnicy ludzie znalezli zamurowane cialo chyba kobiety . Wydawalo mi sie ze ten film nazywal sie droga do nikad czy jakos tak podobnie ale nie moge znalezc tego filmu > Filmo ogladalem z jakies 10-12 lat temu . Prosze o pomoc bo wtedy sie balem jak go ogladalem a teraz bym se obejzal . to jest ten sam film!! w ogole az mnie ciary przeszly jak to czytalam normalnie jakbym sama to pisala masakra :D

i temat niedawno zalozony czas sie zgadza to musi byc to samo ale jaja :D porzeszukam tamten topik moze ktos odpowiedzial