Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Aga

Tarot, Biała Magia!

Polecane posty

Witam, Zapraszam do wróżb tarota za symboliczną opłatą. Nie robię tego zawodowo, wiec oplata wynosi 5 zł za 3 pytania. Karty stawiam od 5 lat. Pierwsza odpowiedz na jedno z pytan jest wysyłana przed wpłatą, abyscie mogli Panstwo ocenic to, ze jestem osoba wiarygodna. Jezeli sa Panstwo zainteresowani to zapraszam na maila: aga.borowska84@o2.pl Zajmuje sie rowniez Białą Magią. Przesyłam przepisy na rytuały, które dobieram do każdego przypadku. Cena przepisu na rytuał to 10-20 zł (Rytuały z zakresu: oczyszczanie, miłość, finanse). Pomoge odzyskac partnera/partnerke! Badz tez znalezc nowa, swieza milosc. Rytuały sa proste do wykonania, jednak trzeba w nie wlozyc energie. Istnieje takze mozliwosc rozmowy przez skype, po wczesniejszym umówieniu się. Zapraszam raz jeszcze: aga.borowska84@o2.pl Pozdrawiam, Agnieszka

Gość gość
Rozstawaliśmy się kilka razy, on zawsze wracał, aż w końcu pojawiła się inna. Co gorsza, to była moja koleżanka z pracy :( Dla mnie oznaczało to w zasadzie koniec życia. Dotknęłam dna, ale resztkami sił zaczęłam szukać sposobów na odzyskanie go. Przypadkiem znalazłam ogłoszenie strony http://urok-milosny.pl i postanowiłam skorzystać. Był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił a ja wstałam z kolan.

Gość gość
Moja znajoma poleciła mi wróżkę Diane, dzięki jej radom wrócił do niej chłopak. Ja na razie zrobiłam co mówiła i czekam na efekty, kontakt dó niej jest na wrozkadiana.pl