Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle dalej

Kto jest zazdrosny o ex swojego faceta?

Polecane posty

Gość jeszcze gorsze....
moze i w niektorych przypadkach wynika z kompleksow, ale nie zawsze tak jest. Mysle, ze wiekszosc kobiet, niezaleznie od tego czy sa piekne czy nie, czy maja kompleksy czy tez nie, nie bylaby zadowolona z faktu, ze jakas baba sie wtrynia w jej zwiazek. I nawet jesli ta eks mialaby byc 100 razy bardziej paskudna od nas, to i tak wkurza nas tak samo. Chyba wkurzalabym sie gdyby to zwykly kolega mojego faceta sie tak interesowal naszym prywatnym zyciem, to po prostu jest wkurzajace, a tu dodatkowo chodzi o babe, i to nie pierwsza lepsza, tylko byla naszego faceta i to tez nie o pierwsza lepsza byla, tylko o byla, ktorej uczucie nie do konca minelo....

DZIEWCZYNY a mialyscie kiedys taką sytuacje ze nowa dziewczyna jakiegos Waszego ex miala obsesje na Waszym punkcie albo jakies dziwne akcje kiedy Wy nawet nie wiedzialyscie o tym ze kogos nowego w ogole ma??

Obecna mojego exa ma obsesję na moim punkcie, wiem, że ciągle o mnie wypytuje i ogląda zdjęcia na fb, niestety wzięło się to z tego, ze ex opowiadał jej jak to było nam razem i ta wariatka się teraz do mnie porównuje:/ obawia się, ze on będzie chciał do mnie wrócić- idiotka, gdyby zapytała i się dowiedziała, ze ja mam exa w czterech literach- żyłaby spokojniej...a moze ona tak lubi?:/

Była koleżanka ....mojego dawnego partnera jaki miała ewidentny kompleks mojego istnienia... sama się do mnie że tak to ujmę "przypiep**yła"... gdyby nie to nie wiedziałabym że istnieje... Już dawno po moim rozstaniu z nim a ona odezwała się do mnie myśląc że mi dokopie informując mnie o jego zbliżającym się ślubie "za rok" ;p napisalam jej że to miło, że o mnei pamięta...bo ja o niej zapomniałam ale widocznie znaczyłam dla niej wiecej niż ona dla mnie i że bardzo fajnie to wiedziec życzę jemu szczescia jednak jego prywatne życie już dawno przestało odgrywac dla mnie jakąkolwiek rolę i by było fajnie gdyby ona wzieła przykład ze mnie zamiast szukac sensacji . No i, że mi przykro bo pewnie miało mnie to zabolec a tak się nie stało...i przykro bo widac ją to boli bardziej niż mnie.

znaczy przyczepiła się jeszcze jak z nim byłam ;D ale nie sądziłam że bedzie o mnie pamietac jeszcze tak długi czas by odezwac się po latach ;p chyba ją coś bolało ;D

aż zobacze z ciekawosci moze mam gdzies jeszcze wiadomosc od niej ;p

hehe. autorko udał Ci się wątek :) wygadalam sie poczytalam Wasze opowieści, lepiej mi:D

No niby mam ...ale nic poza groźbami i wyzwiskami to tam nie ma ciekawego ;p przypomniałam sobie o co poszło... wstawił na nk nasze zdjecie jak się całujemy... hm... napisała w jednej z wiadomości że "keidyś się do mnie odezwie i pojedzie mi po życiorysie tak że mi policja nie pomoże" no to czekam bo jak na chwilę obecną to jedynie poinformowała mnie o ślubie ;D

07.07.2011] 14:53 Doprawdy Obecna mojego exa ma obsesję na moim punkcie, wiem, że ciągle o mnie wypytuje i ogląda zdjęcia na fb, niestety wzięło się to z tego, ze ex opowiadał jej jak to było nam razem i ta wariatka się teraz do mnie porównuje:/ obawia się, ze on będzie chciał do mnie wrócić- idiotka, gdyby zapytała i się dowiedziała, ze ja mam exa w czterech literach- żyłaby spokojniej...a moze ona tak lubi?:/ No to ten twój ex trochę chamsko się zachował opowiadając nowej dziewczynie o swojej byłej czyli tobie. Dziewczynie można tylko współczuć nietaktownego chłopa. Mój facet o swojej byłej też czasem wspominał to go od razu oduczyłam bo wiedziałam czym to może się skończyć, szczerze wolę się nie przejmować laską, która mieszka w innym kraju i raz na ruski rok pisze do mojego faceta maila.

Gość byle dalej
Ech, na tym polu to ja blado wypadam. Żadna nie miała obsesji na moim punkcie ...;/ Albo nic mi o tym nie wiadomo. Orange - dzięki! W ogole dzięki dziewczęta za odzew, jakoś mnie to ostatnio totalnie męczyło, a teraz jakoś lżej. Choć zazdrosna pewnie nie przestanę być :)

Gość byle dalej
Nanaya - no niezła wtopa z tą "wstrząsającą" informacją o śłubie, hehe. Kobiety potrafią być jednak kreatywne ..

heheh zawsze lżej się wygadac ;p a teraz możemy nawet założyc klub małych zazdrośnic i udzielac sobie w tym wsparcia ;p

MAM POMYSL-JAK KTOREJS SIE PRZYDARZY KOLEJNA WKURZĄJĄCA SYTUACJA Z EX,POWÓD DO ZAZDROŚCI,'PRZYJACIOLKA' CHLOPAKA CZY COKOLWIEK INNEGO TO PISZMY O TYM TU-REAKTYWACJA WĄTKU NASTĄPI:) co Wy na to? przynajmniej mozemy sobie normalnie popisac zaden facet sie nie wtrynia,zadnych wyzwisk czy primitywnych wpisow!

Gość byle dalej
Jestem za! Pewnie niedługo znajdzie się jakiś powód do zazdrości, jak siebie znam :) To dziewczyny, wątek czeka na reaktywację :)

Wiesz ona myślała że mnie to zaboli bo on mnie określał jako "przyszłą żonę" i jego rodzina też trochę się na to nastawiała... pomyślała pewnie że mnie to zaboli, gdy on odda się innej...ale gdyby mnie to bolało, że nie jest ze mną to nie zmieniałabym numeru telefonu gdy wydzwaniał (a był z tą z jaką się żeni) i bym z nim była przecież nadal... chciała widocznie "dobrze" a wyszło jej jak zawsze jej problem ;p