Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
znik膮t

materac do spania -jakie macie i dla czego?

Polecane posty

mi w moim na razie podoba si臋 jako艣膰, cena troch臋 mniej ale mam nadzieje 偶e by艂a to dobra inwestycja w m贸j kr臋gos艂up a te pierwsze dni- a raczej noce pozwalaj膮 umocni膰 si臋 w tej nadzieji.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Vitecki
polecam przy rozwa偶aniu wyboru materacu wzi膮膰 pod uwag臋 producenta Matador, to solidna firma, kt贸ra specjalizuje si臋 w tych produktach, odpowiednio mo偶na u nich dobra膰 materac i stela偶 i skompletowa膰 idealne pos艂anie na nasze 艂贸偶ko:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek22
Od d艂u偶szego czasu mia艂em problemy ze snem . Postanowi艂em kupi膰 nowy materac i to okaza艂o si臋 rozwi膮zaniem problemu. Materac kupi艂em na materacematador.pl . Maj膮 du偶y wyb贸r materacy dla ka偶dego .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 remolada99
Ja kupi艂am Materac wysokoelastyczny Comfortbe RELAKS 180x200, podobne materace jak s膮 w dobrych hotelach, stosunkowo wygodne, spr臋偶yste, cenowo bardzo przyzwoite. Polecam

Udost臋pnij ten post

Witam. Jako doradca w sklepie internetowym mog臋 Pa艅stwu podpowiedzie膰, 偶e na dzie艅 dzisiejszy najlepsze materace to te wykonane z pianki termo http://zdrowotne-materace.pl/index.php?route=product/product&path=59&product_id=60 lub wysoko-elastycznej http://zdrowotne-materace.pl/index.php?route=product/product&path=69&product_id=105 Najlepiej podpieraj膮 kr臋gos艂up na ca艂ej linii, s膮 wytrzyma艂e, idealnie dopasowuj膮 si臋 do kszta艂tu cia艂a, producenci gwarantuj膮 wysok膮 偶ywotno艣膰 materaca przez wiele lat. Nie s膮 to materace najta艅sze, ale bior膮c pod uwag臋 fakt, 偶e prawie 1/3 偶ycia zajmuje nam sen - warto zainwestowa膰 w swoje zdrowie. Doradca Justyna http://www.zdrowotne-materace.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani domu
polecam Beco , mam piankowy 7-warstwowy

Udost臋pnij ten post

to jaki w ko艅cu kupi艂a艣? 艣ledz臋 dyskusj臋 i naprawd臋 jestem ciekawy, na czym to si臋 sko艅czy艂o :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karo888
a kupowa艂am materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kletka
Wypr贸bujcie viscotherapy. Ma艂o si臋 o nich s艂yszy, bo to producent, a nie gigantyczny sklep, a szkoda, bo ceny maj膮 艣miesznie niskie, a materace s膮 WY-PA-SIO-NE!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luca2222
Akurat nie tak dawno kupowa艂em nowy materac do nowego 艂贸偶ka;) Wyb贸r jest ogromny na rynku, 艂atwo si臋 nabra膰 na jak膮艣 tani膮 tandet臋. Ja znalaz艂em porz膮dne, ekologiczne futony na stronie www.slodkichsnow.com . Bardzo wygodne materace, zw艂aszcza dla alergik贸w. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
materace relaks to tandeta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam jaki艣 z ikea - pole偶a艂am sobie w sklepie na r贸偶nych i wybra艂am ten, na kt贸rym najlepiej si臋 czu艂am. 艢pi臋 ju偶 na nim trzy lata i jest git.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HalinkaaP
To ja czyta艂am, 偶e bardzo fajne sa materace lateksowo - kokosowe. Zdecydowanie lepiej sie na nich 艣pi ni偶 na tych piankowych. Widzia艂am, ze tutaj http://krainamateracy.pl/ maja je w bardzo fajnej cenie. Mo偶e tam co艣 dla siebie dobierzesz. Musisz pami臋ta膰, 偶eby materac by艂 wygodny dla Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Zapraszamy po inspiracje do ART DECO ;) Bogata oraz ciekawa oferta firmy ART DECO powinna zaspokoi膰 najbardziej wyrafinowane gusta. W ofercie posiadamy najwy偶szej jako艣ci meble wykonane w 100% z litego drewna sheesham oraz mango. W sprzeda偶y posiadamy r贸wnie偶 wysokiej klasy biokominki. Zapraszamy do naszego sklepu internetowego. :) www.meblekolonialne.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupi艂am materac na http://countrystyl.pl/. Wybralam model Materace Adam i Ewa Kieszonkowy. Akurat odpowiadal moim potrzebom i musze przyzna膰, 偶e 艣pi臋 na nim jak nigdy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam materace od mattreslove. Jak dla mnie 艣wietna firma z materacami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super materace maj膮 w sklepie ekomaterac.pl wygodne i bardzo zdrowe do spania szczeg贸lnie dla alergik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie najlepiej sprawdza si臋 materac piankowy Viscotherapy - dopasowuje si臋 do kszta艂t贸w cia艂a na tyle, 偶eby odci膮偶a膰 wszystkie newralgiczne miejsca i ma regulowan膮 twardo艣膰, co jest ewenementem na rynku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zdecydowa艂am si臋 na materac piankowy Sembella, znalaz艂am taki w ofercie http://www.33meble.pl/ w Szczecinie, materac jest wygodny, skonstruowany tak by zdrowo si臋 na nim spa艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zobacz na stronie www.senizdrowie.pl Maj膮 w swojej ofercie dobre poduszki medyczne do w贸zka inwalidzkiego. Czuj臋 si臋 stabilniej i nic mnie nie boli. W ko艅cu nie b臋d臋 cierpie膰 na r贸偶ne uciski i b贸le. Znalaz艂am super firm臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddwwe
Jaki艣 czas temu kupi艂em materace piankowe producenta Alvare - w ich salonie firmowym w Warszawie, ale te偶 maj膮 z tego co patrz臋 sklep na stronie www.alvare.pl - jestem mega zadowolony z poziomu tego sklepu, naprawd臋 polecam.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰