Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaLaLaJ

największe marzenie - Zajść w upragnioną ciążę - zapraszam

Polecane posty

Gość staraja sie dopiero
chwile a TOPIK największe marzenie - Zajść w upragnioną ciążę - zapraszam jeszcze sie dobrze nie zaczely starac hahahahahahahahahahahaha upragniona buahahahahahahahahahaahahahaha

ja też uciekam a najlepiej takie haahaa olewać i nie wdawać sie w dyskusje to się mu znudzi... Dobranoc

Gość hej przyszle mamusie
zanim zaczniecie pracowac nad potomkiem popracujcie troche nad ortografia bo az oczy bola. Chyba nie chcecie zeby w przyszlosci wasze dziecko sie za was wstydzilo.

Gość HAHAHAHAHHAAHAHAAHHAA
TOPIK największe marzenie - Zajść w upragnioną ciążę - zapraszam

Gość mini ratka
wlasnie spierdalać stąd

Gość Prinzesska27
Wali was juz zupelnie? Walnijcie sie w te lby. Publiczne forum jest miejscem do urzywania takich wulgaryzmow i obrazania ludzi? Czepiac sie do cholery umiecie ale wasz chamski styl wypowiedzi swiadczy jedynie o braku inteligencji. Po ile wy macie do cholery lat ? Tez denerwuja mnie nowe tematy tego typu ale to nie jest powod zeby kogokolwiek wyzywac?

Ty jestes za to madrzejszy i rzucasz ch...mi i k...mi na prawo i lewo. A co ma 1 cykl staran do tego czy ciaza jest upragninona czy nie.. Nie macie swoich problemow? Po co tu wchodzicie? Nie chodzi mi o temat tylko o wasze chamstwo.

Gość HAHAHAHAHHAAHAHAAHHAA
jestem jeszcze gorzej pojebana niż laski z tego topiku daje dupy wszystkiemu co ma fiuta nawet swojemu jamnikowi hahahahahaha

Gość mądrze piszesz prinzesska28
jw

Kotkamiałczka, lalalaj - ja wam mija dzień, jak się czujecie? u nas w końcu słonko :) już miałam dosyć tego deszczu..

hej dziewczyny. Ja dziś niestety dostałam @ :( . Okropnie mnie boli brzuch i mam doła, bo jakaś nadzieja była że się może udało a tu ta okropna i w dodatku bolesna wredota przyszła.

My staralismy się pół roku... może ciut więcej. Ale powiem wam, ze jak zmieniłam dietę, kupiłam psa i zaczełam spacerować oraz wypoczęłam, to ....masz:P dwie kreski:)))) Potrzebowałam miesiąc. Aktualnie kończę 2 mc.

lalalaj - przykro mi mam nadzeje, że w przyszłym miesiącu wam się uda :) trzymam kciuki!

Gość ANUSIA 86
Hej dziewczyny.My z mężem też chcemy sie starac po wakacjach ale w tym cyklu poszliśmy na żywioł.Bardzo bym chciała zeby sie udało.Póki co jest 38 dzien cyklu a okresu nadal brak.A cykle miałam 28-29 ale test sikany wyszedł negatywny//

Gość ANUSIA 86
W poniedziałek robiłam poczekam przez weekend i pójde prosto na bete z krwi

Gość ANUSIA 86
Zysiolinka ja udzielam sie tez na forum kafeterii po nazwą Zaczynamy starania 2011/2012 fajne forum dziewczyny równiez ale postanowiłam tez do was dołączyć.

hej,ja tez sie staram,juz jakies 8 mieisecy,i nic...niestety! Teraz troche odpuscilam,bo lekarz kazal mi o tym po prostu tak intensywnie nie myslec.Powiedzial,ze jak odpuszcze troche,to zaraz w ciaze zajde:) mam nadzieje.

Gość ANUSIA 86
u mnie 40 dzien cyklu i małpa przylazła........

przykro mi anusia86 ze @ przyszła. ale nowy cykl nowa nadzieja :) my niedługo bedziemy sie znow starac bo mnie jeszcze trzyma @ cos wyjatkowo dlugo.

Gość NieZmarnujeZycia
WItam :) Ostroznie chcialabym moc dolaczyc,natomiast u mnie starania dopiero sie zaczna,gdyz musielismy je przelozyc troszke z kilku powodow waznych,natomiast nie zabezpieczamy sie spcjalnie i dajemy naturze luzik ;) Pozdrawiam wszystkie staraczki :)

Gość Eulalia74
ja staram się już 10 lat.... można pogodzić się z tą myślą, czasem tylko jest bardzo ciężko. Mam jedno życie i będę się z niego cieszyć na ile się da. Pozdrawiam was dziewczyny

Gość czarnula_88
kochane dawno nie zagladałam tutaj a w sumie powinnam sie pochwlić bo w sumie jest czym:) w lipcu pisałam tutaj jak to bardzo pragnę dziecka a tu masz ci los, okazuje się że piszac ten post byłam już w ciązy haha co za zbieg okoliczności:) minęłam własnie 20 tydzień a dokładnie wczoraj dowiedziałam się że spodziewam się córeczki i choć los nie bardzo sie do mnie uśmiechnął bo mój facet zostawił mnie dwa tygodnie po tym jak sie tylko dowiedział o ciąży to i tak jestem szczęśliwa, bo dziecko to sens życia kobiety i żaden facet nie zastapi tej radości jaką może dać macierzyństwo :*** pozdrawiam was wszystkie serdecznie i życzę powodzenia :)