Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*minerwa*

Płaski brzuch...musi się udać!

Polecane posty

Cześć dziewczyny ja też chce pozbyć się brzucha pomożecie? Nie znam tej diety. Może będziecie mówić co która tzn jakie menu macie na dany dzień co? Zgadzacie się?

Jak wejdę już w rytm to będę sama pisać i składać pomysły i propozycje...hehe no ale ja od 2 stycznia zacznę bo będzie alkohol w sylwestra

Jak wejdę już w rytm to będę sama pisać i składać pomysły i propozycje...hehe no ale ja od 2 stycznia zacznę bo będzie alkohol w sylwestra

Gość s.o.s
mnie wczoraj serwer nawalił Cześć Werka❤️ odezwę się później...

Gość s.o.s
Werka, ale Ty dużo schudłaś? na jakiej diecie? ja też od 02. 01., masz rację sylwester i coś przekąsić trzeba i jakieś bąbelki wznieść:P myślę o south beach, ale i mż może być...

Cześć Kobitki no ja też tak myślę że 1 albo 2 stycznia bo to proste że upic się trochę trzeba hehe a i jak się pije to i przegryzc żeby nie paść hihi...no ale ruszam ruszam z SB do wiosny muszę być boska hehe....

Gość s.o.s
Werka, zrobiłam sałatkę na jutro wiadomo, bąbelki ciasta odpuszczam a...po świętach miałam przeziebienie, katar i podjadam mandarynki, pomarańcze, biore jakieś leki.. ale od 2 dieta!

ja zawsze niedziele mialam dniem swietym jem i pije cio chciem heheh ale to bedzie sobota bo przy pkazji wytrzesie sie na tancach heh i troche tych kaloryjek odpadnie poza tym pierwszy do polowy przespie znajac zycie a potem bede miec gosci ale zrec juz nie bede od drugiego ruszamy do swiat wielkiej nocy musze byc juz laska nie ma co a na nowy rok nowe postanowienia bo poprzeczka podniesiona juz z 70kg do 65kg czyli zazynam walke z nastepnymi 20 kiloskami

ale co do ciasta to masz racje warto odpuscic poza tym szału jakiegos na slodkie na takich imprezach nie mam takze jakby go nie bylo to tez bedzie ok

Gość s.o.s
Kochane, życzę szampańskiej zabawy. ❤️❤️ a...jutro, pojutrze zaczynamy!!!

witam w nowym roku! = Najwspanialszego =Pełnego Uroku= = Nowego 2012 Roku = = By Miłość Królowała = = By Radość Panowała = = By Szczęście Was Szukało= = I Zdrówko Zawsze Wam Dopisywało =

Gość s.o.s
Witamy... ❤️ szczęścia w Nowym Roku!!!!

Gość s.o.s
wróciło 2 kg po szaleństwach świąteczno- sylwestrowych do roboty!

czesc kobitki u mnie nic nie wrocilo na szczescie a wrecz przeciwnie odrobine spadlo no ale po takich baletach trudno zeby nie hehehe to co zazynamy======zaczynamy

czesc kobitki u mnie nic nie wrocilo na szczescie a wrecz przeciwnie odrobine spadlo no ale po takich baletach trudno zeby nie hehehe to co zazynamy======zaczynamy

Gość s.o.s
fajnie masz ..ale i ja dam radę

no kobietki choroba mija jutro juz startuje z dietka sb a mam pytanie czy ketchup to mozna na tej dietce?

na jutrzejszy caly dzien przygotuje salatke z salaty lodowej plus mix salat rozne tam takie z rukola i ogorka plus papryka czerwona i zolta por i jaja na twardo zrobie dresing do niej z jogurtu nat bez cukru i tł i czosnku no to taka miska na caly dzien 5 posilkow wystarczjaca zeby tylko dac rade zjesc bo dzis bylam zrobic zapas na 2 dni tylko musze wejsc poczytac wiecej zeby nie pozrec czegos niedozwolonego

minerwa ciezko bedzie bo nie ma kawusi z mleczkiem nie ma jabluszek sliwuszek i mandarynuszek ech... bedzie dobrze kwestia 2 moze 3 dni

zaczynam od dziś:P musiałam wczoraj pozjadać cytrusy Werka , a u Ciebie jak z wagą? spada

Gość marianna pe*
u mnie 1kg mniej zawsze coś :P:P:P:P:P :P:P:P:P:P

czesc babeczki ja jestem zadowolona bardzo z mojej sb a waga spada spada i jest super dlatego motywacja tak wielka coraz wieksza