Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekłaonaaonbydlak

co za cham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

wczoraj rozstałam się z tym bydlakiem,i jestem wściekłą spotkałam się z nim,byliśmy od 3 lat,ale ja poznałam kogoś i się zakochałam,i mówię mu że to koniec a on ta o bez emocjonalnie o.k. a ja tylko o.k.?!!!! a on a co ja mam pociąć się,tłumacze mu że powinien to bardziej przeżywać wkurzyłam się i powiedziałam mu o tym że od 2 miesięcy mam kogoś,a on na to wiedział o Piotrze od 4 tygodni, była przyjaciółka mnie sprzedała a on to sprawdził,to dlaczego ze mi tego nie powiedziałeś?!!!! dlaczego tego wcześniej nie skończyłeś,byłam dla niego przez ten czas oziębła po to by sam mnie rzucił,a on na to bo nie chciał zrezygnować z sexu!!!! co za śmieć tak kochałam się z nim przez ten czas bo miałam wyrzuty sumienia a on to wykorzystał.bydlak i skurwiel

uppp bo wróciłam z zakupów

nikt mnie nie wesprze,tak ohydnie zostałam potraktowana.

Gość qwerttttt
dobrze zrobił myślałaś że ty go wychoojasz a to on ciebie wychoojał :-O

jak wychoojać ja się zakochałam zrozum to,on nie miał prawa mnie tak potraktować,do tego w ogóle się nie przeją,powinien to przeżywać a on to olał po 3 latach!!!!!!!!!

Gość qwerttttt
kurwa a ty nie olalas?? powinien to przezywac??? chcialabys zeby plakal chodzil za toba na kolanach i blagał zebys wrocila ?? czego ty od niego oczekujesz?? :-O

to że będzie przeżywał rozstanie tak jak trzeba,a on do tego się mną zabawił

Gość 678987678909876
moj kumpel zrobil to samo caleiasto z laski sie smialo przez rok;p i dobrze glupie suczyska:P po co lazisz i dupydajesz i zdardzasz potraktowas go jak smiecia on cie tez wiec 1:1:]

Gość OneTwo
Dyplomata z niego nielichy. Z tym dawaniem dupy na koniec, też dobre.

Gość buahahahihhhhhhhhhhhhhaaaaaaa
i dobrze zrobil szmaty sie tak traktuje

Gość Jurita
Wstyd, Masz pretensje, bo Cie nie adoruje, nie płacze, nie beczy, nie grozi sobie. Chciał se poruchać, to miał. Miej do siebie pretensje, że mu dawałaś. Dżizus... nie rozumiem większości kobiet, mimo że sama nią jestem :/

Gość qwerttttt
chlopak sie dowiedzial ze masz kogos na boku .. nie dowiedzial sie tego od ciebie wiec postanowil sie odegrac ... trzeba bylo od razu powiedziec mu ze nie chcesz z nim byc a nie przyprawiac rogi :-O wiec jestescie kwita

Jurita-uprawiałam z nim sex bo miałam wyrzuty sumienia on tego powinien się domyślić skoro wiedział o zdradzie,a on to wykorzystał!!!!! i tak on to powinien przeżywać.

Gość qwerttttt
wykorzystal bo wiedzial ze go zdradzasz a nie powiedzialam mu tego sama ... odegral sie ...prawidlowo

Gość jbljkh
a Ty wiedzialas ze masz faceta i bzykalas sie z dwoma, fuj jestes obrzydliwa i chamska...niczym nie roznisz sie od swego faceta!!!

Gość 678987678909876
jak mozna rpzezywac rostanie z dupodajka pewnie sie cieszy

zrozumcie że byłam w ciężkiej sytuacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochałam i kocham obecnego a nie chciałam zranić byłego,miałam wyrzuty sumienia starałam się być dla niego oschła by sam mnie rzucił ale on udawał że nic nie wie uprawiam z nim sex przez wyrzuty to ja jestem pokrzywdzona i to ja pomyślałam o nim a on o mnie nie.

Gość Sięodzywam
jesteś pojobana ty masz jeszcze pretęsje do niego ,ja bym cie tak łagodnie nie potraktował,podczas sexu zrobił bym ci to czego strasznie nie lubisz i co bardzo poniża kobietę

Gość 678987678909876
o moj boze i huj z tym jestes mierna i tyle jak ja bym kogos poznała to najpierw bymodeszła a nie kogos zdradzac co moze byc gorszego niz zdrada? i tak lekko cie potraktował :) zrozum ze to on jest poszkodowany a nie ty bo jestes zwykla dziwka:D

678987678909876-dziwką!!!!!!! przecież ja się zakochałam!!!!!!! nie jestem latawicą po prostu nie chciałam zranić go,jestem pokrzywdzona i samotna z moim problemem.

Gość MrocznaKuleczkaZaglady
dobra jak sie zakochalas to idz do tego twojego i nie przejmuj sie bylym, zostawilas go powinnas sie cieszyc a ty tu sie zalisz?? myslisz ze mu bylo latwo jak sie o tym dowiedzial napewno tak go zranilas ze sb nie wyobrazasz ty go zdradzilas wez ty sie zastanow co mowisz..

Gość 678987678909876
no to jak tak sie zakochalas czemu nie zerwalas? dawanie dupy na boku beda z kim to dziwkartswo i tyle