Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bobicka80

Rozerwane serce :(

Polecane posty

Gość a może to tak...
a może cię zdradził i" wpadł" z inną i teraz ucieka....

Gość bibicka80
???? Jakie prowo ???

Gość marne prowo
to chyba jasne

Gość bibicka80
tak szczerze to nie rozumiem....

Gość Korbkaodlatarki
Autorko, nie płaszcz się przed nim bo facet to po prostu frajer. Nie zasługuje na Ciebie. A jak będziesz go prosić, żeby wrócił, to na pewno nie wróci. Facet musi chcieć wrócić. Jednak, przez sam sposób, w jaki Cię zostawił widać, że jest pieprzonym frajerem, który jest nieodpowiedzialny i niekonsekwentny. Zawiódł Cię, tak totalnie. Dostrzeż to w końcu. Spójrz na dziecko swoje, ono się do niego zbliżyło, a teraz go nie ma, dzieci są wrażliwe na takie rzeczy, dlatego, powiadam Ci - ZMĄDRZEJ! I olej go, bo naprawdę nie zasługuje na Twoje wybaczenie. No chyba, że ma jakieś dobre wytłumaczenie, ale chyba jednak nie ma, bo niby dlaczego nie chce Ci nic powiedzieć?

Niewiem dlaczegotak jest.... Niewiem sama co mam myslec? Moze jest cos o czym boi sie powiedziec i dlatego to on odszedl zeby nie byl tym porzuconym, moze jemu cos jest, moze czegos sie boi.... Niewiem poprostu niewiem........ Wiem napewno ze kochal i mnie dziecko. A z drugiej strony nie dopuszczam do siebie mysli ze mogla by go miec jakas inna kobieta...!!! Bo jak ktos inny moglby dotykac mojego Skarba..??? !!! ...

Gość kochana babicko
tooo jest po prostu skandal wiesz, ewidentnie cos sie pod tym kryje, moze jego przeszlosc go dodpadla moze jest cos czego ci niegdy nie mowil jakas nie dokonczona sprawa, moze ma romans kuurde wiem ze nie powinnam tak pisac, ale postaraj sie cos sobie przypomniec cos co bylo jakies dziwne nie wyjasnione, moze cos przeoczylas pommysl nad tym intensywnie, i pozbieraj sie do kupy too nie latwie wiem z wlasnego doswiadczenia, ale bardzo sie postaraj! .... oczywiscie ze masz prawo wiedziec co sie stalo i dowiesz sie predzej czy pozniej bo nie do konczone sprawy zawsze wracaja, glowa do gory na pewno sie wszystko ulozy jestem tego absolutnie pewna

Zamiast oddalec sie myslami od tego wszystkiego to ja mysle coraz bardziej o NIM!!! Potwornie mi go brakuje!!!!!!!!!! W ciagu ostatniego tygodnia schudłam 6 kg... Jedzenie staje mi w gardle... Nic nie sprawia przyjemnosci...

Gość bobicka 80
a myśli o nim wracaja jak bumerang... :(

I kolejny beznadziejny dzień po nie przespanej nocy............. Nie potrafie sobie z tym poradzic...

Gość nice provo
but next time try harder ;)