Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyhguyguoyghiugiuiu

Juz mnie wkurza ze w kazdym filmie niscy faceci graja zawsze smieszne postacie

Polecane posty

Gość uyhguyguoyghiugiuiu

Ostatnio ogladalem jakies 3 filmy w ktorym zawsze byl jakis niski facet i zawsze byl takim dodatkiem pajacem a oczywiscie ci powazni glowni bohaterowie to zawsze wysocy przystojni piekni kolesie. Oni w kazdym filmie podrywaja jakas piekna kobiete i wszystkie na nich leca a ten maly kolo zawsze robi w takich smiesznych wstawkach jako blazen. Nie wazne czy film sensacyjny horror czy sci fi

Gość uyhguyguoyghiugiuiu
o chociazby taka zabojcza bron, 2 wysokich -glowni bohaterowie, ten niski robi za pajaca, wstawke humorystyczna w toku filmu sensacyjnego :(

Bo niski facet co ma żałosny wzrost np 169 cm to z regóły jest mało inteligentny błazen właśnie!! Tak się po prostu przyjęło że kurduple są niesexualni i niemęscy i ja się z tym akurat zgadzam :)

Gość werwerwe
pierwsze co mi przyszło do głowy to Ja się zastrzelę - Finch był postacią wredną i komiczną, bo był malutki jego kolega, dość wysoki, był postacią pozytywną i to w nim zakochała się bohaterka serialu

Gość kasandra szczawik
hamlet miał 153 makbet 157 król artur 162 lancelot 159 średnia wzrostu rycerzy okrągłego z tyłu - 157,74 krak 166 gołota po walce 66,4 przeczytaj jeszcze raz uważnie przemyśl zapamiętaj

Gość werwerwe
kasandra > część postaci które wymieniłaś jest zmyślona

Gość Krasnolistka
Dustin Hoffman ma 166 cm wzrostu. I świetne role. Pewnie jeszcze niejeden by sie znalazł.

Gość kasandra szczawik
nawet jeśli (niby które?) to ich wzrost jest jak najbardziej prawdziwy :classic_cool:

Gość werwerwe
HAMLET MAKBET LANCELOT !!! no nie mów, że sądziłaś że to prawdziwe postacie! :O i skąd wytrzasnęłaś wzrost tych zmyślonych postaci? wątpię by np. Szekspir opisywał ich wzrost w swoich dziełach

Gość 505.
Pewnie ze kobiety wola wysokich. Wysoki facet =siła, zdrowie itp niski= niewyrośniety, nawet nie obroni samicy w razie niebezpieczestwa..mozliwe ze cos chory

Gość 32233223
- Jestem mały, 165 cm, i mam przechlapane. Dziewczyny się mną nie interesują, a koledzy nazywają "kurduplem". Czasami mam ochotę rzucić się z okna... - zwierza się na jednym z forów Dominik. Przesadne użalanie się nad sobą? Być może. Jednak zdaniem szwedzkich naukowców z Uniwersytetu Uppsali, to właśnie niscy mężczyźni częściej popełniają samobójstwa. Z ich ustaleń wynika, że każde 3 centymetry wzrostu więcej oznacza 9-procentowy spadek ryzyka, że mężczyzna targnie się na swoje życie. A tych wniosków nie wzięto z sufitu - skandynawscy badacze prowadzili badania na populacji 1.3 mln szwedzkich poborowych. - Niscy mężczyźni częściej spotykają się ze swego rodzaju stygmatyzacją lub dyskryminacją, które mogą nasilać ich skłonności samobójcze - mówił PAP prowadzący badania dr Patrik K. E. Magnusson.

Gość kasandra szczawik
sam wielki Shakespeare miał 164 (niektóre źródła podają 167) więc chyba nie przypuszczasz, że postacie z jego komedii i tym bardziej dramatów, uczyniłby wyższymi te dane są zaczerpnięte z głębokich analiz tekstów :classic_cool: ale jeśli mi nie wierzysz to mogę podać inne przykłady Goebbels 167 Hitler 166 średnia wzrostu w NSDAP to 167,43

Gość ja wiem tylko to że
jak masz kasę to ani wzrost, ani uroda, ani elokwencja i inne duperele nie są ważne. kasa daje każda dupeczkę. każdą - to tylko kwestia ceny. jeśli jednak jesteś gołodupcem to lepiej być wysokim niż kurduplem

Gość u mnie w grupie na cwicz
eniach jest 2 kolesi gdzies po 175 i dziewczyny mowia na nich ciacha, jeden ma juz 5 laske od sylwestra. Sa tez tacy po 190 i wiecej a ddziewczyny mowily np na imprach ze to 0pasztety i kolesie faktycznie nie maja dziewczyn wiec nie wiem jak to jest

Gość werwerwe
nie rozumiem skąd tekst "jeśli mi nie wierzysz" ? :O Nie rozumiem tylko, czemu podajesz wzrost fikcyjnych postaci? Co to ma udowodnić? Królowa Elfów z Władcy Pierścieni miała szpiczaste uszy --- to dokłądnie taki sam argument w dyskusji. A do tego piszesz "niby jakie są fikcyjne" - na serio sądziłaś że taki Makbet żył naprawdę?

Gość Elimineo
BO 175 TO RACZEJ NIE NISKI JESZCZE. ALE TAKI 165 JUZ TAK..

Gość hrttt5555
u mnie w grupie na cwicz------------ może zależy od sylwetki i od twarzy przystojny, muskularny mający 175 cm będzie atrakcyjniejszy niż brzydki chudy 190 cm (ale nie sądzę by to samo dotyczyły przystojnego mającego 160-165 cm, bo taki chyba naprawdę skazany jest na porażkę) ale - mający taką samą twarz, taką samą muskulaturę, sylwetkę, BMI, ale różniący się wzrostem to będzie atrakcyjniejszy ten 190 cm

Gość kasandra szczawik
wybacz ale tak nie możemy rozmawiać :( to może ryszard III albo kupiec wenecki to były fikcyjne postacie??? chcesz powiedzieć, że wielka potęga handlowa jaką była Wenecja, nie była zamieszkana przez kupców? może jeszcze zaprzeczysz, że Ryszard III był wredny i garbaty? :classic_cool:

Gość afddsafsa
chuj wam w dupe szmaty!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasandra szczawik
a taki offerma ma 193 cm i wcale nie ma powodzenia wśród kobiet :classic_cool:

Gość werwerwe
chyba żarty sobie robisz.. :D to niemożliwe że wierzysz, że Lancelot czy Hamlet to prawdziwi ludzie :D może żyjesz w przekonaniu, że Darth Vader też jest postacią prawdziwą a Gwiezdne Wojny to film biograficzny? :D

Gość som douta
kasandra ty kurwo, ale o czym ty w ogole gadasz?? przeciez wiadomo ze jesli ktos jest znany i bogaty to wzrost nie ma znaczenia.. np leo messi albo tom cruize.. oni moga miec kazda laske dlatego bo sa znani na caly swiat i bogaci ale mowa tutaj o przecietnych gosciach, bez kasy i slawy jesli ma nizej niz 175 to nigdy nie bedzie mial kobiety i taka jest prawda

Gość jacys naukowcy udowodnili
w kilku badaniach ze najbardziej "pozadanym" wzrostem przez kobiety, tzn idealnym statystycznie dla zdecydowanej wiekszosci kobiet (badali to prezentujac sylwetki itp) byl wzrost dokladnie 183 cm i wszelkie odchyly do niego czy to w gore czy w dol powodowaly identyczny spadek w atrakcyjnosci mezczyzn

Gość kasandra szczawik
Gwiezdne Wojny są oparte na faktach. Wielu Amerykanów tak twierdzi, a sam George Lucas (143 cm) temu nie zaprzeczał. Natomiast wzrost mistrza Yody nie jest mi znany ale wyraźnie widać, że nie jest wyższy od przeciętnej zmywarki :classic_cool:

Gość kasandra szczawik
wypraszam sobie tę "kurwę", nie znamy się tak blisko :classic_cool:

Gość som douta
kasandra .. ty sie kurwa lecz podajesz jakies same fikzyjne postacie moze jeszcze kurwa zeusa podasz? (chociaz on byl wysoki pewnie) ale tego typu ludzikow? ja pierdole , co ty chcesz wnieść? nie ma szans aby facet który ma mniej niz 170 byl atrakcyjny kobiet NO NIE MA SZANS noooo chyba ze jest znany na caly swiat i ma miliardy na koncie.. to tak, ale to są tak rzadkie przypadki jak kometa uderzająca w ziemie

Gość ferfre
tym filmikiem udowodnilas ze jestes idiotka

Gość bhehehe ale laska ci pojechala
bheheheh