Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzamnie to

dziewczyny w uk.Czy wy tez tak macie?

Polecane posty

Ajajaja Wspolczuje, nie chce mi sie nawet tego komentowac bo po prostu brak slow i tyle...

Gość do autorki postu
Wiem ze jestescie z Walii dziewczyny :) Kiedys weszlam na Twoj topik Becia,ale ja mieszkam w Polnocnej Walii to raczej ciezko wpasc na kawe ;)

Zdesperowana Noo moze kiedys, ale teraz to juz mam urwanie glowy, wrocilam do pracy, rozgladam sie za nowa, wkrotce interview:) 3majcie kciuki, do tego mala zabkuje i jest masakra jakas:(, kredyt na dom jest w toku a do tego jeszcze lecimy do PL na 2 tygodnie!!!

Do autorki postu Fajne te zamki sa tam u Ciebie ale niestety troszke za daleko zeby je wszystkie zwiedzic w jeden dzien, ale i tak do Conwy Castle kiedys zawitam bo wyglada super na zjdeciach:)

Gość SweetButSpicy
Fawila- mieszkasz w Crewe? :D A autorka gdzies w poblizu Wrexham? :D

Gość wkurzamnie to
Chodziło mi o to , że chcialabym miec polska kolezanke od serca.mam dwie prawdziwe przyjaciolki, ale ze jestem polka chcialabym

Ja nie wiem czemu i gdzie Wy takich ludzi poznajecie. Ja mam tylko znajomych podobnych do siebie. Juz na starcie przy poznawaniu czlowieka potrafie rozpoznac jaki jest i albo idzie to dalej albo nie. ;)

Gość wkurzamnie to
jestem z manchesteru

Szkoda, ze tak daleko. Ja tez za kilka miesiecy skoncze 29 lat. Mam rodzine kolo Manchesteru. W Bolton. Moja siostra (27 lat) pojawia sie czesto w Manchesterze.

Gość rozmowakooooontrolowana
Ja też miałam przykre sytuacje z polkami, niestety , ale to jest prawda. do autorki dobre spostrzezenie z tym angielskim jesykiem

Ja tez mialam przykre doswiadczenia z Polkami w UK. Ale trza sie otrzasnac i isc dalej. Nie kazdy czlowiek to burak. Przyjemnej niedzieli wszystkim! ZDZ -----> 🖐️ Planuje odwiedzic Walie w te lato. Sama. :D

A ja 28 :) Ja tez od razu wyczuwam ludzi...ale szczerze odkad tu jestem nie poznalam duzo polakow, bo nigdy z nimi nie pracowalam, ale wystarczy ze wyjde do miasta to rece opadaja... a te negatywne elementy ktore poznalam to bylo na samym poczatku kiedy tu przyjechalam. Ten kto mnie tu sciagnal mial takie a nie inne koneksje a ja chcac nie chcac mialam kontakt z tymi ludzmi, ale od czasu kiedy szlo nam lepiej to bylo tylko obagywanie i docinki. Mam jedna znajoma, ktora jest z mojego rodzinnego miasta, konczylysmy razem szkole srednia, fajnie miec kogos takiego z kim mozesz pogadac o wszystkim bo zna Cie od podszewki, ale od tej dziewczyny tak bije zazdrosc, do tego potrzebuje mnie zeby zaltwic to czy tamto nigdy nie cieszy sie z tego co ja, to po prostu widac, teraz jest w ciazu wiec nie chce jej denrwowac ale wiem ze jak urodzi to kiedys wybuchne i wszystko jej powiem i bedzie plynccc

Gość dupadupadupadupa
wyczucie , nie wyczucie.ja wiem z doswiadczenia , ze takie delikwenty lgna do mnie , dupe liżą , ze szok.do wkurza mnie to, rozumiem ciebie , tym bardziej , ze cos masz do pokazania. ja sie spotykam z tym , ze kazdy tu jest menagerem , dyrektorem , biznesmenem....

Gość kotka z kocurowego kompa
nie tylko w uk tak jest.... ja mieszkam na obczyznie juz 14 lat..... i nie znam nawet jednej polki.....i tylko sciagam na siebie gromy od rodziny

Gość czekoladowe ptysie
a ja mieszkam pomoedzy Bolton a Manchester :)

Gość czekoladowe ptysie
* pomiedzy

Ja ktos zauwazyl wczesniej w Pl tez tak jest, to nasz taki "urok" polakow. z tym ze w PL tez jest latwiej znalezc tych normalnych wiec tego tak nie odczuwamy i nie zwracamy az tak uwagi;) P.S. Jest tu jeszcze ktos z Walii?

Ja jestem z Birmingham,szkoda że to tak daleko od Manchester-spotkałybyśmy się na kawie.. Ps.sorki za literówki w poprzednim poście,ale pisałam z telefonu i chyba mam za szerokie palce... ;)))

Gość wkurzamnie to
Hej ewcia , 200 mil niestety , ale i tak moglabym przyjechac na kawe...

"wkurzamnie to" -ja bardzo chętnie,nadal jestem na macierzyńskim,więc mam czas-tyle,że z 8 miesięcznym dzieckiem będzie mi ciężko (właśnie wróciliśmy z wakacji z Polski-przelot samolotem to była mordęga..) ..no,ale zawsze możemy popisać!!! Pozdrawiam!!!

Gość wkurzamnie to
podaje ci podac moj fikcyjny email , jak chesz