Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubarpk

Jak rozkochac w sobie była dziewczyne..

Polecane posty

Gość kubarpk

Witam... Prawdopodobnie za chwilę pod moim postem pojawią sie odpowiedzi: odpuść sobie , daj sobie z nią spokój , z tego nic nie bedzie... jednak ja mysle inaczej. Zostawila mnie dziewczyna... prawdpodobnie dla innego kolesia... ja jej nie szanowalem ,ale kocham ją nad zycie ...nie czuje sie gorszy od niego bo to ponoc jakis model i chce sie o nią starac bo tak mi serce podpowiada.. Ona mnie kochala wiem o tym i wiem tez ze prawdziwia milosc jest tylko raz... Narazie staram sie do niej nie pisac bo i tak mnie zlewa.. ale za jakis czas chce zrobic cos spektakuralnego... i wlasnie niewiem co ... doradzcie mi zeby ją w sobie rozkochac... ! Ja sie nie poddam przeciez mam prawo walczyc o nią !? Dajcie mi jakies rady ... Prosze tylko o sensowne odpowiedzi..

Gość he he.... :D
z tym kolesiem ona jest na powaznie czy tylko tobie na złosc?:)

Gość kubarpk
Tego własnie niewiem... ma opisy na gg ze go kocha i mi pisze ze ma innego , ale niewiem jak jest naprawde...

Jestem dziewczyną i ja np.nie chciałabym żeby chłopak którego zostawiłam bo mnie nie szanował nie oddzywał się,a potem nagle tak jak mówisz zrobił ''coś spektakularnego''. Jeśli naprawdę Ci na niej zależy i chcesz ją odzyskać to staraj się to robić stopniowo.Pokaż jej że się zmieniłeś,że ją kochasz,że Ci na Niej zależy. My kobiety wcale nie potrzebujemy takich wielkich dowodów miłości.Przynajmniej ja;)

Gość he he.... :D
zapros ja na wakacje w jakies egzotyczne miejsce

Gość kubarpk
Ja dopiero teraz zobaczylem ,ze stracilem dziewczyne mojego zycia... chce ją odzyskac mam dosc rozczulania sie nad sobą musze działać !!! Nie czuje sie gorszy od nikogo bo znam swoją wartosc ! Niechce innej mimo ze móglbym miec chce ją !

Gość kubarpk
Czlowieku daj spokój prosilem o sensowne odpowiedzi ! Ona ze mną gadac niechce ja musze wymyslec cos zeby ona znow sie we mnie zakochala bo wiem ze mnie kochala a prawdziwa milosc jest tylko jedna -zawsze mi to mówila !!!!

nie,nie zabieraj jej na żadne wakacje...to będzie idiotyczne...po pierwsze myślę że dziewczyna w życiu się nie zgodzi a po drugie nie tak od razu....

Gość fajnie he he
i mam nadzieje ze jej miec nie bedziesz. serio skoro mezczyzna nie szanuje swojej kobiety to ta robi bardzo dobrze zostawiajac go. masz nauczke na przyszlosc- swoja kobiete sie szanuje!!!

Może na początek,spróbuj się z nią spotkać.poproś ją o spotkanie,powiedz że chciałbyś porozmawiać z nią,a to nie jest rozmowa na telefon.

Gość kubarpk
Skoncz pisac bzdury , nierozumiesz ze zaluje i sie zmienilem ! teraz jestem calkiem innym czlowiekiem ... chce jej to pokazac czaisz ??? Prosze o pomoc co mam robic i jak stopniowo jej pokazywac ze jestem inny i zeby mnie znow pokochala ...

Gość kubarpk
Dreams czlowieku pisalem Ci przeciez ze ona sie nie spotka ze mna bo niby ma tam innego a on jej nie pozwolil sie spotykac ze mną .... Jakies spotkania czy rozmowy odpadają....

Gość fajnie he he
a ja Ci nie wierze, ze sie zmieniles. masz we krwi ze kobiete mozna nie szanowac. na ile sie zmieniles? na kilka miesiecy? lat? a potem? jak Ci sie znudzi, jak cie zdenerwuje to jej dasz od,, kurwy, szmaty?,, Jesli to madra dziewczyna to nie pozwoli Ci wrocic.

A nie no to przepraszam,najlepiej siedź na dupie jak do tej pory i użalaj się nad sobą bo straciłeś dziewczynę swojego życia przez swoją głupotę. Z takim podejściem wiele nie zdziałasz...mówię ci...

Gość kubarpk
Ja niechce siedziec na dupie ! Wiem , ze myslicie ze sie nie zmienie ale nie znacie mnie ... to musi byc cos co zwali ją z nog i poleci jej kisiel po nogach ... a Te wasze gadanie ze nie wróci mnie nie interesuje chcialem jakas rade dostac , ale widze ze tylko mnie dobijacie. Ja pisze wyzej ze chce dzialac i nie uzalac sie nad sobą a zaraz odpowiedz ,że bym siedzial na dupie i dalej sie uzalal nad sobą .... ;/

Gość fajnie he he
ok. chcesz zrobic na niej wrazenie? wynajmij helikopter i zrzuc z niego tysiace roz na jej dom :P nie ma takiej kobiety zeby takiego gestu nie zauwazyla :P

Gość W to ja a D to on
ile czasu mineło od rozstania i dlaczego Cie rzucila?

Gość nie jestes włascicielem kbiety
poza tym może on jest inny niż Ty i" pozwala" jej sie spotykać z innymi ludzmi ... a Ty trzymałeś ją w klatce każdy by sie wkurzył

Gość kubarpk
2 tygodnie minelo ... bylem zly dla niej bo pisalem do innych dziewczyn na NK glupoty ze sa ladne np, wiem zdardzalem ją moze w myslach ale nigdy tak naprawde bym jej nie zdradzil ... to sie da naprawic wierze w to ... bylem draniem , niechodzilem do kosciola , teraz zblizylem sie do Boga czuje ze on mi dodaje sily !

Gość kubarpk
Skad Ty wiesz co ja jej pozwalem co nie !!! jezdzila z kolegami robila co chciala nic jej nie zabranialem i nie pisz mu tu bzdur !!!

''poleci jej kisiel po nogach''? o matko...:O wiesz co..my ci dajemy rady,ale tobie nic nie pasuje...

Gość nnm, n
Zam takich jak Ty Bardzo dobrze że cię w dupę kopnęła WIELKIE BRAWA DLA NIEJ. a twoją zmianę nie wierzę tylko Ci zal dupę ściska że dziewczyna ma kogoś innego lepszego od ciebie.

Gość nie jestes włascicielem kbiety
myslalam że to może moj ex też był dupkiem ale jednak nie aż takim jak TY :D dobrze że cie zostawiła oby było jej lepiej. ja póki co też jestem zadowolona z wymiany

Gość fajnie he he
autorze! wszystko da sie naprawic i odbudowac ale warunek jest jeden - OBIE STRONY MUSZA TEGO CHCEC! Z tego co piszesz wynika, ze Ty tylko tego chcesz wiec szanse na odbudowe sa nikle.

Gość donkekebab
a dlugo juz nie jestescie razem? ile czasu minelo odkad Cie zostawila?

Gość donkekebab
juz widze - 2 tyg.

Gość donkekebab
a ile macie lat?

Gość kubarpk
ja mam 31 a ona 22

Gość fajnie he he
czyli nie jestes juz gowniarzem.... dziwne ze jeszcze w tym wieku nie wiesz o podstawowych filarach budowania zwiazku. szacunek to jeden z nich. przykro mi- wydaje mi sie ze procz delikatnych prosb o rozmowe nic zrobic nie mozesz.

Gość kubarpk
Mam 21 lat ona także jakis pajac sie podemnie podszywa dobra wdupie mam wasze rady sam sobie poradze....