Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila be.wr

Jestem w ciazy, 5 tydzien, b.chce córke co jesc by byla to córka?

Polecane posty

Gość lopikkk
przecież od momentu zapłodnienia komórki jest przesadzona pleć dziecka:/ wiec co możesz zmieni jedzeniem??:/

Gość bcndjdhfhsis
kamila be.wr----> wiesz skąd cała ta przyjemna dyskusja? Z powodu twojej ignorancji. Zadałaś tak idiotyczne i głupie pytanie że ludzie wręcz pomyśleli że z nich żartujesz i kpisz:D. Zanim zadasz jakieś pytanie postudiuj trochę net by się kolejny raz tak nie zbłaźnić. Ja miałam bardzo surowego pana od biologii i to jeszcze w klasie 7 podstawówki starego systemu i gdyby któres z nas palnęło podczas lekcji taką głupotę to miałby u nieg przechalpane:D ...było też coś takiego jak wychowanie seksualne (w 7 i 8 klasie) , jest obecnie internet , książki i szare komórki w mózgu a dopiero potem kafe ale jak widzisz i tu trzeba coś kumać żeby nie wyjść na kretyna:D

Gość noboty
a jak bedzie synus to co? na allegro sprzedasz?

Witaj .. Tak bo sama sie staram... Mam dosc debilnych tematow... na ogolnym... na ciazowym... Tych ludzi wali ...

Gość marta 3000yryr
od diety zalezy rozniez plec dziecka

Gość krokodylica
Jestem w totalnym szoku z powodu tego tematu!Pozostawiam bez dalszego komentarza.

Gość mamutkowa...
pij mleko, urodzisz cielaka ;D

Gość dieta tak
owszem slyszalam ze okreslona dieta moze miec wplyt na plec ale to chodzi o to co jadlas ZANIM zaszlas w ciaze teraz to juz bez znaczenia bo dziecko juz ma swoja plec

Gość gość
Nieważne, co się je, ważne na jaki kolor się pomaluje pokój. Różowy - będzie dziewczynka, niebieski - chłopczyk.

Gość gość
Ale wy glupoty gadacie!to zalezy od faceta,to ona ma jesc inne rzeczy wtedy bedie mial okreslonej plci plemniki i bedzie chlopiec lub dziewczynka

Gość gość
płeć twojego dziecka już jest znana naturze, to się dzieje w chwili zapłodnienia:p dietą to ty nic nie zmienisz:-D hehe, no nie, nie wiedziałam, że ktoś wierzy jeszcze w takie pierdoły:p może dieta PRZED staraniami ma na coś wpływ, ale na pewno już po zapłodnieniu:p

Gość gość
Pomódl się. To zadziała na 100%.

Gość gość
ja p*****le autorko...żal,jeśli ten temat to na poważnie

Gość gość
Żal to mi was...temat jest z przed 2 lat i autorka już wtedy przyznała się do błędu.Poczytała i napisała,że pali się ze wstydu bo chodzi o dietę z przed ciąży. NIE WYPOWIADAJCIE SIĘ JAK NIE PRZECZYTACIE DOKŁADNIE WSZYSTKIEGO

Gość gość
akurat przeczytałam całość.Że temat stary to też wiem,mimo to autorki mi żąl.....swoją drogą ciekawe czy ma córkę czy syna którego sprzedała na allegro. Że też takie cielątka chodzą po świecie-takich rzeczy uczą w podstawówce a ona tu dopiero zajarzyła

Gość Styczniowaa
Ale gdzie tam żadna dieta nie ma tu nic do płci, wszystko w chwili zapłodnienia jest już ustalone i zależy od plemników jak i od narządów rodnych kobiety.

Gość gość
bosche, zamiast jej odpowiedzieć w cywilizowany sposób to każdy z krytycznym komentarzem... Znana była dieta Victorii Beckham, jagody, owoce, słodycze, znałam mnóstwo osób jakie po kilku chłopcach chcieli mieć córkę i na swiat na tyle poszedł do przodu, że dziś już są informacje jak można wpłynąć na płeć, Gdy np. jest się z chłopcem w ciązy zauwazyli, ze kobiety jedza wiecej mięsa. Owszem wiele warunków należy spełnić by postarać się o wybór z dwoch mozliwych, ale kto wie może kiedyś będziemy mieli możliwości większe w wyborze innych aspektów. Nie wszyscy godzą się na zżądzenie losu, niektórzy wszystko planują, takie czasy, że technika, nauka, medycyna ewolują. Pozdr z 3miasta :)

Gość gość
Do autorow, ktorzy krytykuja kamile. Wam sie nigdy nie zdarzylo powiedziec cos glupiego. Bo zachowujecie sie jakby nie. I co z tego, ze o to zapytala. Nikt nie powinien tak krytykowac wrecz obrazajac. Z podstawowki to chyba wam zabraklo zachowania na poziomie sie nauczyc. ... Kamilko mam nadzieje ze urodzila Ci sie córka... a tak wogole chcialam dodac mala ciekawostke do tego tematu. Np. jajeczka termitów na samym poczatku sa bezplciowe. Dopiero rodzaj pokarmu jaki dostana i na jakiej ziemi beda lezaly decyduje o plci oraz o roli jaka beda pelnily...