Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdvdfbf

JAK SIE DOSTANE NA 2 KIERUNKI NA UCZELNI TO JAK POTEM Z JEDNEGO ZREZYGNOWAC?

Polecane posty

Gość sdvdfbf

trzeba zawiezc papiery na ten co chce? czy na stronie mam zaznaczyc ze rezygnuje z kierunku?

Gość ^I^
nie składać papierów na rekrutację

Gość pytam poważnie was
Przyjmą cię tam gdzie ostatecznie papiery złożysz (do 7 dni po rekrutacji)

Gość ^I^
na niechciany kierunek

Gość sdvdfbf
bo kurcze zakrecona jestem przez to wszystko.... rozumiem,ze jak mnie na 2 przyjma to zawożę papiery na ten, który mnie interesuje?

tak zloz wtedy na ten ktory cie bardziej interesuje. przepraszam ze sie wtrace bo moja sytuacja jest troche skomplikowana dostalam se na 1 kierunek (ktorego badz co badz nie zbyt chce) na tych moich wymarzonych jestem na rezerwie jutro ide skladac papiery na ten co teraz sie dostalam a jesli dostane sie z rezerwy 16 lipca to mam jechac z papierami i cos podpisywac ze tamtego rezygnuje?? czy jak?? bo akurat ktos z rodziny bedzie mi to zawozil bo wyjezdzam i sie boje ze nie bedzie mogl niczego za mnie podpisac i zrezygnowac :( kto sie na tym zna>?

Gość ^I^
dziewczyno wtedy zrobisz tak przeniesiesz papiery z kierunku niechcianego na ten na którym jesteś na liście rezerwowej

ale mam nadzieje ze nie beda robic problemow jesli zrobi to np moj kuzyn.. bo wtedy mnie nie bedzie :) dzieki za odp

Gość ^I^
na uczelni raczej nie robią problemów w takich kwestiach

Gość ^I^
Wroclove miasto spotkań

aaa ja wlasnie skladam do poznania.. i boje sie kurde ze mnie nie bedzie sie dostane i beda robic wielkie problemy...

Gość ^I^
Nutella kuzyn czy inny członek rodziny pokaże dowód osobisty czy inny dokument tożsamości zobaczą na kserokopię dowodu i listę rankingową i nie powinno być problemu

Gość ^I^
chyba, że jest wymóg osobistego składania papierów dla komisji rekrutacyjnej?

tylko ze on ma inne nazwisko to dalszy kuzyn i nie udowodni ze rodzina.. a i pisalo ze mozna nawet poczta dokumenty przeslac wiec osobiscie chyba nie.. wazne zeby byly moje podpisy. jutro jak pojade zawiezc to jeszcze zapytam.. mam nadzieje ze bedzie tam jakas fajna babka i mi wytlumaczy..

Gość ^I^
a jakie kierunki wybrałaś jeśli można wiedzieć? a rodzice ewentualnie nie mogą ci pomóc z papierami?

dostalam sie na ogrodnictwo. a na listach ochrona srodowiska i towaroznawstwo.. nie moga bo pracuja a uczelnia jest ok 150 km ode mnie a kuzyn tam mieszka.

Gość ^I^
z tych 2 rezerwowych to oba mają przyszłość, chociaż wydaje mi się, że jednak ochrona środowiska, ale i towaroznawstwo może być przydatne to jakiś uniwerek przyrodniczy?

Gość boicie sie pani z dziekanatu?
:D przeciez to jej co najwyzej bedziecie sie tlumaczyc dlaczego zabieracie papiery z wydzialu? A rozumiem, ze teraz jest nawet jeszcze latwiej, bo uzupelniacie swe teczki o wyniki maturalne dopiero w chwili, gdy wiadome jest juz na jaki kierunek sie dostaliscie, tak? No to o co chodzi? I po co zaraz pomoc rodzicow? Jestescie juz dorosli, teraz mama na wywiadowki juz chodzic nie bedzie :P

Gość ^I^
szkoda, ze jednak to prawda co mówią o pracownikach dziekanatów może nie o wszystkich, ale o większości postudiujesz przekonasz się mnóstwo biurokracji, której oni wcale nie ułatwiają