Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciąża - mam nadzieje ;) super

Czestsze robienie siusiu w 1 tyg ciąży.. Czy to możliwe??

Polecane posty

Witajcie Dziewczyny. Mam intymny problem, ale musze pogadać z kimś o tym. Tydzień temu kochałam się z narzeczonym i się nie zabezpieczyliśmy, bo chcemy mieć dziecko. Już kilka dni po stosunku zaóważylam u siebie, że muszę często robić siusiu. W dzień to mi tak bardzo nie przeszkadza, ale za to w nocy budzę się kilkkrotnie i muszę iść się załatwić. Jest to mniej więcej ok 3-4 razy w ciągu nocy i z 2 razy nad ranem. Powiem jeszzce że kilka dni po stosunku miałam bóle brzucha takie jak przed okresem. Może jakaś mamusia też miała takie objawy, gdy zaszła w ciąże?? Czy te objawy w pierwszym tygodniu od stosunku mogą świadczyć o ciąąży? Ja nie chce żebyście dawały mi diagnoze, czy jestem w ciąży czy też nie, bo to tylko może lekarz gin stwierdzić, ale bardzo bym prosiła o to co o tym sądzicie? Kobitki ratujcie.

Gość idź do psychiatry
w pierwszym tyg. od zapłodnienia to nie doszło być może nawet do zagnieżdżenia. A dopiero w momencie zagnieżdżenia wydziela się gonadotropina kosmówkowa. A skoro piszesz że pojawiło się to sikanie już kilka dni po stosunku to wątpliwe żeby to był objaw ciąży -zbyt wcześnie. Może to jakaś infekcja sie zaczyna.

Gość ona i on 0000
Ale jak to w 1 tyg. ciąży?Przecież zeby doszlo do zagniezdzenia potrzeba ok 12 dni...nawet tyle jeszcze u Ciebie nie minelo.Jak narazie nie ma co mowic o ciazy i sie nastawiac...moze pecherz przeziebilas???

od seksu można nie tylko być w ciąży, ale też dostać zapalenia pęcherza. co niechybnie ci się przytrafiło. kup sobie urosept.

Bo bardzo chce mieć dziecko i nawet malutki symptom a ja już mysle ze sie udalo. Chyba sfiksuje. Kiedy najwczesniej lakarz gin moze wykry ciąże??

Gość idź do psychiatry
6-7 tc od ostaniej miesiaczki. Wówczas serce już będzie widoczne.

Pewnie macie racje Dziewczyny :( ja po prostu za wszelką cene szukam udowodnienia ze to może być jednak ciąża. Ale dzięki ;*

Gość ogaders
Ja Cię rozumiem, właśnie też przez to przechodzę!!! Ja to mam nawet mdłości hahahahaha.

Gość spokojnie spokojnie
czasem wychoodzi że objawem ciąży jest brak objawów. ;) u mnie był cykl kiedy bolały mnie piersi (a nigdy wcześniej tak nie miałam) a ciąży nie było a potem gdy zaszłam w ciążę to nie było żadnych objawów.

Do ogaders. to kiedy doszło do stosunku? Jesli mogę wiedzieć. może bedziemy sie wymianialy info co i jak hehe. Może akurat bie bedziemy tymi szczęściarami?? ;* ;) ;]

ja jestem zdania, że się za dużo opiłaś :D w 1 tygodniu to NA PEWNO NIE MOŻLIWE to tak jak uznać, że najadłaś się ziarenkiem maku i nie możesz się ruszać ja po 30 tygodniu dopiero zaczęłam częściej sikać

za 3 tyg pojde do gin, bo wtedy byłby ok 6 tydzień od ostatniej @, oczywiście jesli nie dostane okresu. zobaczymy co sie okaze. Ale powiem Wam że mam iskierke nadzieje ze moze jednak. Wiem to nienormalne ;) heh

teraz to niemożliwe żeby sikanie częste było objawem ciąży. Prawdopodobnie masz zapalenie pęcherza jak ktoś u napisał/ Ja tez dostałam ostrego zapalenia,aż krwiomocz miałam ;/ ale leżałam sporo bo jak za dużo chodziłąm to częściej mi się siku chciało,no i piłam kilka herbatek żurawinowych dziennie,żurawina oczyszcza drogi moczowe ;) a sikać często to mi się chciało opiero gdzieś koło 10 tygodnia i tak jakieś dwa miesiące było,później to już w nocy nie chodziłąm do łazienki tylko w dzień często.\ Kup sobie zwykłą herbate żurawinową albo Żuravit w aptece(też herbata tylko w sklepach nie widziałam) i pij kilka ziennie. Lekarz w 5 tygodniu powinien widzieć pęcherzyk ciążowy,no chyba, że owulacja była później niż się myśli,gdzieś w 6/7 powinien być wioczny zaroek a do 10 tygodnia powinno być widać seruszko bijące. jeśli chcesz się koniecznie owiezieć czy esteś w ciąży to jakieś 10 dni po spodziewanej owulacji możesz iśc do laboratorium i niech ci zrobią beta hcg ;)

Dzieki Kobitki za porady ;**

Gość mamamjsjsjjjs
kobiety uspokójcie się bo wam żyłka pierdząca pęknie

Gość Gośka12Mośka
Hej ;) u mnie wystapil podobny objaw, tylko ze kikla dni po stosunku mialam lekka infekcje i przez to czesta musialam sie zalatwiać. A po 2 tyg okazala sie ze jestem w ciazy Tobie też zycze powodzenia

Dziewczyny piszcie co i jak

Gość olabongagaga
hehe

Gość gerarda fortuna
ja pitole... pierwszy tydzien ciązy kurde skąd wy sie takie głupie rodzicie. Moze od razu po stosunku juz zacznijcie testy robic i szukac objawów! Eh paranoja