Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia_michelle

pomocy???

Polecane posty

Gość amelia_michelle

czesc dziewczyny.--jestem na krotko przed terminem---- mieszkam w niemczech i dlatego wole sie was poradzic niz pytac np tesciowej itd... chodzi o to ze od jakiegos czasu mam dziwne bole... odczuwa sie to tak jakbym musiala "sie wysrac" (sorka za wyrazenie) ciagle mnie tjb. kluje w dolnej czesci brzucha,czasem boli to tak strasznie ze az mi slabo.do tego dochodza skurcze ud i ogolnie miesni. no i od kilku dni boli mnie kregoslup tak strasznie ze biore tabletki przeciwbolowe. czy to moze byc niebezpieczne ???

Gość Lena204
a co ile masz te skurcze

to organizm przygotowuje się do porodu. jeśli skurcze będą regularne, albo odejdą wody to jedź do szpitala.

Gość amelia_michelle
co jakies 25min...

Gość hfghfghjfgj
Przechodzi po zmianie pozycji albo po wzieciu prysznica? To wyglada na skurcze przepowiadajace. Skurcze ud sa normalne w tym czasie. Chyba ze pojawia sie obrzek to wtedy moze wskazywac na zatrucie ciazowe, Kladz sie czesto na lewym boku. A co do tabletek to rozmawialas o nich z lekarzem ?

Gość Lena204
ja proponuje pojechać na wszelki wypadek do szpitala bo możliwe że zaczely ci sie skurcze parte

Gość amelia_michelle
wlasnie problem polega na tym ze ja nie mogle klasc sie na lweyym boku bo dziecko strasznie mi lewa nerke skopalo i musze na nia uwazac.... a co do boli to nie przechodza jak zmieniam pozycje ale odczuwaja sie jakis tak dziwnie. a i dodam ze mam do tego okropne bole kregoslupa

Gość hfghfghjfgj
parte co 25 minut ?

Gość hfghfghjfgj
Ja pierwsze bole porodowe mialam takie ze szly od kregoslupa do brzucha.

Gość amelia_michelle
ja sie zastanawiam bo mam te bole bardzo czesto (a dokladniej od kilku dni) nie moge po nocach spac i jestem ostatnio non stop wyczerpana ;/

Gość hfghfghjfgj
mysle ze to przepowiadajce. Ja czekalam do momentu gdy mialam regularne co 4 minuty. Wtedy pojechalam do szpitala ( rozwarcie 5 cm ) i po 2 godzinach mialam coreczke. Odszedl Ci czop sluzowy, sladowe pasemka krwi ?

Gość amelia_michelle
no wlasnie nie... nie mam nic z tych objawow... poza strasznymi bolami, czasem zastanawiam sie czy moj kregoslup to wytrzyma