Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja_w

Ten niewłaściwy

Polecane posty

Miałyście tak kiedyś?: Spotykacie się z grupą facetów i waszą uwagę przykuwa jeden z nich. Świetnie się wam rozmawia, ma podobne zainteresowania, jest całkowicie w waszym typie i zdaje się, że też wpadłyście mu w oko. Po czym zaczyna was podrywać... jego najlepszy przyjaciel. Wymarzony odsuwa się, zostawiając pole kumplowi - co robicie w takiej sytuacji? Dajecie szansę "temu niewłaściwemu", czy walczycie o uwagę pierwszego?

Gość yyyy nie?
nigdy? :O

Gość zielona butelka
Mialam tak raz ale okazalo sie ze i jeden i drugi to beznadziejne buce i dalam sobie spokoj.

Tak tyle, że byli to kuzyni ;D hm...ja biorę to co chce a nie to co "mi los da"

Gość LittleMe
Jego przyjacielowi mówisz coś w stylu "fajny jest tamten, załatw mi jego numer" i rozwiązujesz sytuację. Najgorsze są niedomówienia, a tamten sam pierwszy nie poderwie Cię, bo pomyśli, że to przyjaciel był pierwszy (solidarność plemników). Więc do dzieła, nikt nie zrobi tego za Ciebie!

Sytuacja mnie nie dotyczy, bo chłopaka mam, przytrafiło się mojej siostrze. Chociaż pamiętam, dawno temu poznałam pewnego przystojniaka i jego kumpla. Do dzisiaj nie wiem, co widziałam w "przystojniaku", tak mi ten drugi zawrócił w głowie ;)