Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaa12

co zrobiłyście dziś i wczoraj dla siebie? :)

Polecane posty

Gość ciekawskaaa12

- była na basenie - zamiast mega kalorycznego obiadu zjadłam wielką sałatkę z salat baru - jutro idę na zajęcia taneczne z przyjaciółką :)

Gość leniwa :(
niestety - brak mi czasu ostatnio na jakąś aktywność fizyczną, ale bardzo chciała bym się zapisać wreszcie na pilates...

Gość rowerowa
- jadę rowerem z pracy (i do pracy) jak codziennie (tylko czemu tak mało dróg rowerowych?)

Gość malinowyherbacianyogrod123
wczoraj paznokcie + spacer ,ale też niestety cukierki :-( dziś umyłam okna i wypucowalam panele w całym mieszkaniu - fajny wysiłek i wieczorem ide biegac (poczatek 30min )

Gość Caramelo
Ja robię "coś dla siebie" każdego dnia. Cztery razy w tygodniu trenuję na siłowni, a w pozostałe dni robię brzuszki w domu. Po dziale "fitness, masaże, joga i inne" wnioskuję że tego dotyczyło pytanie. Pozdrawiam:)

Gość warszawa62370
- godzina na rowerze w warszawskim global fitness (czyli trening jaki mam co dwa dni i po którym czuje się wspaniale) - pół godzinny spacer zamiast pokonanie trasy do centrum tramwajem czuje się świetnie :)

Gość szkodamiczasunawymyślanie
Jak zwykle - zastanawiam się....

kuźwa ... nic .. zapierdalam tylko w tej robocie. trza się zastanowić nad tym wszystkim.

Gość Magdalenus_901107
Wczoraj(30min) i dzis(35min) ćwiczyłam na steperze+kilka/kilkanascie min na twisterze. Pomalowalam paznokcie, zadbalam o depilacje, rozpieściłam włosy maseczką. Nie jadłam czekolady,za to więcej warzyw:)

Wczoraj byłem na siłowni i na bieżni, dziś jeszcze nic, ale pewnie pójdę na siłownię i może na indoor cycling - polecam każdemu, super zabawa i trening w jednym

slyszalam wiele dobrego o spinningu, ale niestety zajecia sa wtedy kiedy ja nie moge byc:(

Gość jest prosze
ja wczoraj wieczorem bylam na rowerze, jak nie pojezdze, czy nie zrobie spaceru, to czuje taki brak powietrza w sobie, ze szok. poznije wrocilam i cwiczenia na rece, posladki, brzuch, rozciaganie. generalnie staram sie teraz chodzic, jezdzic na rowerze zamiast korzystac z autobusow.:)

wczoraj bylam na zakupach kupilam w koncu rolki,wiec od dzis bedzie jazda, dzis zdazylam zrobic sobie kawe jak narazie ,a co dalej nie wiem,cos wymysle,.

Ja ćwiczę na jedynym przyrządzie, jaki posiadam: dręczę swoją dużą piłkę, polecam :)