Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam takie

Światowa Organizacja Zdrowia pytanie mam

Polecane posty

Gość vvvv ss
"Tu już drugi topik na mój temat . Jakiś czas temu był już jeden ale krótki." you're nowhere near beating this place's record in this respect ;-)

Gość IMO13834
Ave Czizas! A znasz 'TITS OR GTFO'? :classic_cool:

Gość Widmogłupiegoforum
Siema. Pozdro.

Gość vvvv ss
"'TITS OR GTFO'?" Imo cyckarz czy jakie Genetic Tial Failure Object? :)

mój zapal nieco ostygl zs to mozna zalatwic farmakologicznie :)

Ave Czizas! A znasz 'TITS OR GTFO'? imadlo znowu mi kciuk opada, czas spuscic lwy :)

Gość vvvv ss
G Trial FO

Gość nie przerywac, kontynuowac
Nie jest to poza. Jestem z natury miły i opanowany. Wielu ludzi z mojego otoczenia mi to mówi. Tzn. naturalnie nigdy tego nikt stąd nie sprawdzi i mogę być w rzeczywistości podłym draniem... ale to w co kto wierzy i uważa to mnie mało obchodzi. . o rany, ja potrafiłabym wyprowadzic nawet Ciebie z równowagi. :classic_cool: amoze to Ty - skarbeczku Mój, doprowadzony moim imbecylizme do granic :)

zs, FYI. Tu nie chodzilo o dinner czy supper, tylko o to, ze powinien byl to powiedziec po polsku nie po angielsku.

Gość vvvv ss
"przy ostatniej wizycie prezydenta US, jak pan Komorowski uzyl slowa dinner zamiast kolacji...Krew mnie zalala! " nie widzialas jak Materna podajac jakiejś giweździe object, ktory ona dropped powiedzial do gwizdy "Please" :)

"Osobiscie, uwazam, ze wtracanie ang. wyrazow w zdania jest niepotrzebne i wcale nie wyglada sie bardziej inteligentnie" Ależ możesz mieć takie zdanie :), nie przeszkadza mi to. ... Co zaś tej inteligencji to wierz mi, mało mnie obchodzi co o mnie ludzie myślą tutaj na forum :P, offerma uważa, że jestem idiotą, a z kolei są ludzie, jak np. zs, że jednak mam coś pod tą czaszką. Tzw. "I don't care" ;) "you're nowhere near beating this place's record in this respect" Zdaję sobie z tego sprawę, offerma ma takich topików już zapewne setki na koncie :) "o rany, ja potrafiłabym wyprowadzic nawet Ciebie z równowagi. " Są zapewne osoby, które potrafią mnie z równowagi wyprowadzić.

Gość kiedy widze wpisy zs
moje oczeta cierpiom :)

Gość vvvv ss
"Są zapewne osoby, które potrafią mnie z równowagi wyprowadzić." ale najwyraźniej nie na kafe and you should stick to it ;-)

Gość IMO13834
czizas "imadlo znowu mi kciuk opada" Ave Cizas! Masz szczęście - przez chwilę myślałem, że mówisz o MOIM kciuku... vvvv ss "G Trial FO" A ja już przekopałem połowę internetu w poszukiwaniu znaczenia słowa 'tial'. :P Kultura mam na drugie "No drugi temat już o WHO jest, kolejny ulubieniec rośnie" Ostrożnie Kocie, bo Ci nagrodę 'Kafeteryjnego Obrońcy Moralności' z sprzed nosa zakosi.

Gość ojej, jednak sooom takie
a juz sobie wyobrazalam sama na sam tylko z Toboom

Gość vvvv ss
"A ja już przekopałem połowę internetu w poszukiwaniu znaczenia słowa 'tial'" ojej, 0 znowu tak sie 0 dla mnie poswiecasz 1? :P

''..nie widzialas jak Materna podajac jakiejś giweździe object, ktory ona dropped powiedzial do gwizdy "Please" ...no, z tego juz mozna sie dobrze posmiac :D

W zestawie z hiszpanskimi dziewczynami? jak postawisz zagiel to dziewczyny same sie znajda :)

Właśnie się obawiać zaczęłam Pchło, czas na ofensywę. Aaaaa jak tam praca? Trochę mnie nie było, ale podobno zyskałeś szczytne miano kafe kapownika:classic_cool: Pogratulować oby tak dalej.

Gość IMO13834
czizas "imadlo to ty masz kciuk??!" Ave Czizas! A nawet DWA! To się nazywa być hojnie (i tutaj pewnie cenzura wtrąci swoje trzy grosze, hmmm...) obdarzonym przez naturę. :classic_cool:

Gość vvvv ss
"jak postawisz zagiel to dziewczyny same sie znajda " ale chyba zalecasz w odwrotnej kolejnosci te zdarzenia? ;-)