Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam takie

Światowa Organizacja Zdrowia pytanie mam

Polecane posty

ale chyba zalecasz w odwrotnej kolejnosci te zdarzenia? widac ze zegluga jest ci obca :)

Gość vvvv ss
"Ave Czizas! A nawet DWA! To się nazywa być ch*jnie (i tutaj pewnie cenzura wtrąci swoje trzy grosze, hmmm...) obdarzonym przez naturę. " i dlatego juz 501 razy (dane z last week :P prosiłeś kafe nicki o pokazanie foto z obnażonym biustem wspomnianych nicków? nie lepiej zrobic stopkę z dowodem na jakiejś odpowiedniej stronie i z załozonymi rękami czekać bez proszenia? :) ;-)

Gość IMO13834
Kultura mam na drugie "Właśnie się obawiać zaczęłam Pchło, czas na ofensywę." Pamiętaj Kocie - umoralniający ton, dużo słów i zapewnień o własnej inteligencji, a nagroda będzie Twoja. "Aaaaa jak tam praca?" Aaaaa jak tam matura? "Trochę mnie nie było, ale podobno zyskałeś szczytne miano kafe kapownika Pogratulować oby tak dalej." I nawet do tego miana pragniesz startować? ;)

Gość vvvv ss
"widac ze zegluga jest ci obca " no raczej tak, ale moze pójdę na całośc i spróbuję zaczynajac od economical wołżanskiej ;-) (i to juz ostatni objaw mojej lingwistycznej inteligencji, znudzilo mi sie

"Pamiętaj Kocie - umoralniający ton, dużo słów i zapewnień o własnej inteligencji, a nagroda będzie Twoja." Ech, to może jutro plociuchu, dziś zmęczona jestem. A matura w normie, jak na plany i aspiracje za mało, ale co tam :) Pierś do przodu :P i jazda :D WHO, to co stajesz w szranki w walce o tytuł?

Gość IMO13834
czizas i pewnie oba w gipsie Ave Czizas! Czyżbyś sugerowała, iż członki me są nieoperatywne?! vvvv ss "i dlatego juz 501 razy (dane z last week prosiłeś kafe nicki o pokazanie foto z obnażonym biustem wspomnianych nicków? nie lepiej zrobic stopkę z dowodem na jakiejś odpowiedniej stronie i z załozonymi rękami czekać bez proszenia?" Dane są niekompletne, albowiem kilka dni spędziłem na banicji. 501 raz zażądałem ukazania piersi od Modeny i szybko poznałem znaczenie powiedzenia "za wysokie progi...". :classic_cool:

lubie zalodze wydawac rozkaz wystarczy kropka :) Ave Czizas! Czyżbyś sugerowała, iż członki me są nieoperatywne?! imadlo zupelnie mnie operatywnosc twych czlonkow nie interesuje

Gość IMO13834
czizas "imadlo zupelnie mnie operatywnosc twych czlonkow nie interesuje" Ave Czizas! Dlatego domysły w co moje członki są opakowane proszę zachować dla siebie. :classic_cool:

Ave Czizas! Dlatego domysły w co moje członki są opakowane proszę zachować dla siebie. to ty je zachowaj dla siebie i red tuba :)

Gość vvvv ss
"Dane są niekompletne, albowiem kilka dni spędziłem na banicji" na którym kobiecym forum? onet.pl? :P

Gość IMO13834
czizas "to ty je zachowaj dla siebie i red tuba" Ave Czizas! Po gwałtownej Twej reakcji zaczynam powątpiewać w sens powiedzenia "Baby ****** nie przestraszysz". :classic_cool: vvvv ss "na którym kobiecym forum? onet.pl?" Na którym? Na tym, gdzie cycków żądam!

Gość IMO13834
czizas "imadlo, ani 'gwaltowna' ani 'reakcja' " Ave Czizas! Ciekawy masz sposób "niereagowania" :classic_cool:

Nie szkodzi, i tak wygram . A tak w ogóle to jakie są zasady tych zawodów? I kto ma niby oceniać oraz wedle jakich kategorii? ja mogę oceniać według kryteriów oczywiście swoich

Gość IMO13834
ike "Bla, Bla, Bla" Wakacje powodują pojawianie się najróżniejszych osobistości. :classic_cool:

Z całym szacunkiem ale trochę mało to zachęcające a miało być ?

Ike, mi tam pasi no to mamy problemik:P bo ja jestem znana z tego, że lecę na portki:P