Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my generation

Nie potrafię sprostać wymaganiom współczesnych kobiet, dlatego jestem sam.

Polecane posty

Oczywiscie, facetow idiotow jest wiecej niz kobiet idiotek. Najwiecej kobiet jest takich przecietnyhc,facetow przecietnych jest mniej niz kobiet przecietnych, za to jest weicej facetow bardzo inteligetnych i facetow idiotow a ten czego sie nacpal???

Oj dobrze wiesz, że nie masz racji. Poza tym wpadłeś kiedyś na to, że jest sporo singielek w młodym wieku bo kobiety zwyczajnie nie chcą wchodzić w związki? Inna sprawa...to Twój problem?

Gość mnie tez brak
złota myśl i cytat roku: Oczywiscie, facetow idiotow jest wiecej niz kobiet idiotek. Najwiecej kobiet jest takich przecietnyhc,facetow przecietnych jest mniej niz kobiet przecietnych, za to jest weicej facetow bardzo inteligetnych i facetow idiotow

Gość sasasasas
Otóż mężczyźni prości tzn. z wykształceniem np. zawodowym nie powinni ubiegać się o względy kobiety dobrze wykształconej Hipokryzja kobiet polega na tym ze jesli jest na odwrot to jest ok.

Gość do rozwódka
sas ale ja na podstawie związków , i panów ( pełen przekrój jesli chodzi o wykształcenie , status , pozycję)mam takie wnioski: kazdy oczekiwał ,że będe wiecznie wylaszczona, co akurat jest dosyć niezgodne z moimi pasjami.Miałam obsługiwać faceta na full serwis, prać , prasować , sprzątać , wynieść śmieci,ugotować w międzyczasie położyć kafelki( bo tatuś go nie nauczył-cytuję), pomalować pokój , odkurzyć.Oczywiście wszystko to po pracy zawodowej.A w nocy , kiedy padałam na twarz , jeszcze miałam byc wyuzdaną kurtyzaną.Troszke mi doby brakowało i sił na spełnianie tych skromnych wymagań.Co robił ON- udawał ,że pracuje , bo pieniędzy z tego nie było.To wolę byc sama i robic co lubie i chce , niż brac kolejny etat Matki Teresy.

ZS - on tak już któryś dzień z rzędu...wiecznie to samo wałkuje. W sumie sama chciałabym mieć tyle czasu, żeby od rana do wieczora zakładać tematy na kafe o jednym i tym samym.

Gość sasasasas
złota myśl i cytat roku: Oczywiscie, facetow idiotow jest wiecej niz kobiet idiotek. Najwiecej kobiet jest takich przecietnyhc,facetow przecietnych jest mniej niz kobiet przecietnych, za to jest weicej facetow bardzo inteligetnych i facetow idiotow Przeciez to jest oczywiste! Wystarczy znac rozklad inteligencji kobiet i facetow!

"tak wyzwolenie męskie ze powinnyście poszukać sobie kobietek za partnerów najlepiej tych słodkich blondynek" a ja jednak wolę gdy to rosły owłosiony samiec obejmuje mnie silnymi rękami i drapiąc odrostem po szyji szepce zbereźne historie wprost do ucha :P

Gość what the f....
Niektóre tak myślą, ale jak widzisz dużo kobiet najpierw myśli o sobie i swojej przyszłości, a dopiero potem szuka faceta. Ja nie wzięłabym sobie jakiegoś po zawodówce... Bo siebie cenię i mam świadomość tego, do czego doszłam.

"Oczywiscie, facetow idiotow jest wiecej niz kobiet idiotek. Najwiecej kobiet jest takich przecietnyhc,facetow przecietnych jest mniej niz kobiet przecietnych, za to jest weicej facetow bardzo inteligetnych i facetow idiotow" niesamowite...

Gość sasasasas
"loraz inteligencji (IQ) kobiet i mężczyzn rozkłada się różnie. Wśród panów więcej jest idiotów, ale i geniuszy. A czy średnia inteligencja kobiet i mężczyzn się różni? Na to pytanie odpowiada prof. Bogdan Wojciszke, psycholog społeczny z sopockiego wydziału Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej, z którym rozmawia Jacek Gądek (Onet.pl). " http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/odpowiedz-eksperta-ws-iq-kobiet-i-mezczyzn,1,4326153,wiadomosc.html ehhh, zebym musial pisac takie oczywistosci

Gość oj tam gubią się w świecie
sasasasas Otóż mężczyźni prości tzn. z wykształceniem np. zawodowym nie powinni ubiegać się o względy kobiety dobrze wykształconej Hipokryzja kobiet polega na tym ze jesli jest na odwrot to jest ok. Hipokryzja hipokryzją, ale czy facet nie ma żadnego wpływu na to o kogo względy się stara? :D:D

Gość mnie tez brak
a ja - po staropolsku ;-) wierze w miłosć i jesli ma być po zawodówce (nie oznacza debil i burak) to pójdzie do skół, zeby czuł sie przy mnie mądzrzejszy, wszystkim na zdrowie to wyjdzie :) dobrej nocy !!!

ZW - tak, to jest wiecznie ta sama osoba. czasem mówi, że była w kilku związkach, kiedy indziej, że jest prawiczkiem. Zawsze cytuje rzetelne źródła naukowe (kobieta.wp.pl na przykład) i prowokuje podając nieistniejące statystyki. Do tego twierdzi, że jest dobrym obserwatorem. Raz, drugi taki temat może być ciekawy, można fajnie pogadać...teraz to już po prostu nudne się zrobiło, bo chyba wszyscy znamy jego poglądy i już po samym stylu pisania widać, ze to on (więc nawet nicków zmieniać nie musi).

Gość jak dziewczyna ma kasę
swój dach nad głową jest w miarę atrakcyjna to po co jej stały facet przecież chętnego na seks zawsze znajdzie ?

Gość mnie tez brak
zawsze szczery- to już jest odrost :)

bo chyba wszyscy znamy jego poglądy szczerze mowiac to nie wiedzialem ze to cos przypominajace egoista ma jakies poglady :-)

Gość mnie tez brak
pewnie ma, każdy jakieś ma, ale fakt- trudno jest wyłapać :)

Gość sasasasas
Jakos nikt nie chce sie odniesc do tego linka. Ciekawe dlaczego..

a o porostach lepiej nie piszmy, bo te najprędzej na topielcu znajdziemy :( zostańmy przy zaroście :)

Gość mnie tez brak
no nic, ja się żegnam raz jeszcze i skutecznie, dobranoc :)

Inaczej - nie ma poglądów :P Popatrz jakie portale cytuje...na samym onecie możesz znaleźć masę śmieci które przeczą jedne drugim. Ewentualnie w każdym temacie wkleja ten żart z lista wymagań kobiet...

Gość sasasasas
"Oczywiscie, facetow idiotow jest wiecej niz kobiet idiotek. Najwiecej kobiet jest takich przecietnyhc,facetow przecietnych jest mniej niz kobiet przecietnych, za to jest weicej facetow bardzo inteligetnych i facetow idiotow" Nadal sie z tego smiejecie?