Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my generation

Nie potrafię sprostać wymaganiom współczesnych kobiet, dlatego jestem sam.

Polecane posty

Gość sasasasas
nie ma nic gorszego niż łóżko a w nim uległy mężczyzna No to ja moge sie definitywnie pozegnac z marzeniami o kobiecie dobrze wiedziec

Gość znam pary osob na
podobnym poziomie z tej samej rzec można półeczki tez sie nie sprawdziły jako zwiazek bo trudno było im dograć wspólny terminarz i rozmijali sie częsciej niż byli razem .......... niby sporo wigoru obydwoje ale jedno w innym temacie drugie w innym

Gość mnie tez brak
może mam braki w edukacji seksualnej- mam na pewno :) ale dlaczego wg Ciebie facet dominujący moze byc uległy w łożu i to jest ok, a kobieta która to ma za duże wymagania? czy aby na pewno sprawiedliwie podchodzisz do tematu? :)

Gość sasasasas
mnie tez brak napisz jeszcze raz bo Cie nie rozumiem

Zmieńcie temat...to już się nudne zrobiło, który to z kolei topik o wygórowanych wymaganiach kobiet, z ktorymi autor nie może się pogodzić?

Gość mnie tez brak
Kolego sasasa....:) rzecz w tym, że na sto dam znajdą się jakies, które ukochają sobie bycie dominująca i tylko tego pragną :) no ja niestety nie :)

Gość dssfsfsaff
A my kobiety obecnie musimy same na siebie zarabiać, mieć pieniądze na siłownię, kosmetyki, kosmetyczki, ubrania, styl i klasę, uśmiech na twarzy, bo nawet jeśli reprezentujesz sobą nie wiem jak wiele, to kobieta ze smutną miną z góry odpada ;) Do tego musimy zarabiać na rozwój osobisty - kursy j. obcych są np. bardzo drogie - mieć jakieś życie, żeby nie być "drętwymi". Na wszelki wypadek powinnyśmy być też dobre w opiekowaniu się dziećmi, gotowaniu i prasowaniu. Tylko, że kiedy kobieta z tym wszystkim sobie świetnie radzi, to mężczyzna zaczyna być potrzebny tylko do seksu i jako rozpłodowiec. Nie ma już takiej więzi jak kiedyś - to mój opiekun. Owszem można go kochać za charakter, ale taka kobieta łatwo się pocieszy w razie jakby coś w związku się popsuło.

Gość do rozwódka
fajnie piszesz. Ale to na tym polega , niestety zauważam ,że słodkie blondi rozkładające nogi cieszą sie bardzo dużym 'Powodzeniem"Aczkolwiek ich horyzont li i jedynie ogranicza się do zdobycia faceta.Znam dziewczynkę po zawodówce ( nie ubliżam nikomu z takim wykształceniem) , która łapie kolejnego faceta na rozkładanie nóg , w międzyczasie rojąc sobie o mega samcu w czerwonym porshe , który wybuduje jej dom.Przez litość jej nie powiedziałam ,że facet na stanowisku raczej będzie szukał osoby , która potrafi się wysłowić , jest inteligentna , i elegancka. Słodkie blondi sa o tyle dobrym rozwiązaniem , że przy takiej dzidzi , każdy mężczyzna będzie czuł sie wystarczająco samczo. A nam pozostaje faktycznie co? Tez udawać takie idiotki?A gdzie szacunek do siebie samej?

Gość mnie tez brak
panowie, jesli tęsknicie za czasami, kiedy kobiety brały i nie "marudziły" to zwracam Wasza uwage na to, ze w tamtych czasach uległy mężczyzna to było coś nie do pomyślenia :) więc znów jestem w punkcie wyjścia, nagadałam sie a nic z tego nie wynikło:)

Gość oj tam gubią się w świecie
własne zdanie mi nie imponuje - nawet Jolanta Rutowicz takie posiada :D

Gość sasasasas
"A my kobiety obecnie musimy same na siebie zarabiać," Ojejej jakie to bolesnt, przez tysiaclecia faceci na was zarabiali,a teraz musicie biedne same na sievbie zarabiac. Jak wy to zrobovie, jak nie macie rak i mozgu... ojejj wspolczuje wam, ale tragedia was spotkala, musicie same na siebie zarabiac

No musimy, za to wielu panów dalej sądzi, że sprzątanie i zrobienie sobie samemu jedzenia to coś ponad ich siły.

Gość mnie tez brak
o udawaniu idiotki tez już dzisiaj pisałam :) masz rację Pani powyżej :) teoretycznie wolno nam :) tylko po jaką cholerę :) to prawda, ze przy głupiutkich facet czuje się bosko. Klęska urodzaju:) za mądre :)

Gość sasasasas
Iilez mozna pisac! Nikt nie kaze Wam udawac idiotek! Problemem sa tylko wasze niereaalne, sprzecznie wyamgania wzgledem facetow

do rozwódka - jak to mój kolega mówi, takie dziunie to się posuwa jedynie a nie przyprowadza do domu ;) za jakimi Ty się facetami oglądasz że oni preferują takie dziewczyny? jak studiowałam to co głupszy chłopak miał jeszcze głupszą dziewczynę, a która była mądrzejsza to i facet był na poziomie.

Gość mnie tez brak
juz dzisiaj prosiłam o rozwinięcie tematu wymagań, tak jak to masz przemyślane, naprawde chętnie poczytam.....................

Gość sasasasas
udawaniu idiotki tez już dzisiaj pisałam masz rację Pani powyżej teoretycznie wolno nam tylko po jaką cholerę to prawda, ze przy głupiutkich facet czuje się bosko. Klęska urodzaju za mądre Jakie za madre! Za zarozyumialem jesli juz. Liczba bardzo inteligentych facetow jest wyzsza od liczby bardzo inteligentych kobiet!

Tak naprawdę lista wymagań jest krótka, reszta to tylko życzenia i to takie które nawet dla nas nie są bardzo istotne.

robienie z siebie idiotki odpada, kiedys zadzwoni telefon z firmy i będziesz musiała rozmawiać jak człowiek i wszystko się wyda :) lepiej udawać, że się boisz pająków!!! Z takim wrogiem dzisiejszy macho powinien umiec stoczyć bój :D

Gość sasasasas
mnie tez brak Pisalem juz o tym 2 razy w tym temacie! Nie bede pisal 3 razy!

Wychodzi na to, że facetów idiotów też jest więcej niż kobiet-idiotek, ponieważ średnia inteligencja u obu płci jest taka sama :P

Gość sasasasas
Tak naprawdę lista wymagań jest krótka, reszta to tylko życzenia i to takie które nawet dla nas nie są bardzo istotne. No wlasnie, to jest najgorsze, dla pan wszystko jest ok, nie ma problemu, Jesli lista jest taka krotka to dlaczego tyle jest sineiglek? Dlaczego slyszy sie tyle narzekan na facetow, ze sa tacy beznadziejni!? Czy faceci sprae 30 lat bylo lepsi?

Gość mnie tez brak
sasasasa, opowiedz o tych wymaganiach, słabo wypada przepychanka pt mądrych facetów jest więcej niż mądrych kobiet, głupie to bardzo :)

argen - robisz to co każdy dorosły człowiek robić powinien, oczekujesz poklasku? :D

Gość what the f....
Wiem, w czym jest problem. Otóż mężczyźni prości tzn. z wykształceniem np. zawodowym nie powinni ubiegać się o względy kobiety dobrze wykształconej. Dla nich jest kasjerka, sprzątaczka itp. Po prostu każdy powinien szukać kogoś na swoim poziomie.

Gość mnie tez brak
a to jak saasasa nie będzie pisał to trudno :)

Gość Wy dziewczyny jesteście
tak wyzwolenie męskie ze powinnyście poszukać sobie kobietek za partnerów najlepiej tych słodkich blondynek :D :P

Gość sasasasas
Wychodzi na to, że facetów idiotów też jest więcej niż kobiet-idiotek, ponieważ średnia inteligencja u obu płci jest taka sama Nie jest taka sama, ale jest zblizona. Oczywiscie, facetow idiotow jest wiecej niz kobiet idiotek. Najwiecej kobiet jest takich przecietnyhc,facetow przecietnych jest mniej niz kobiet przecietnych, za to jest weicej facetow bardzo inteligetnych i facetow idiotow

Gość mnie tez brak
wykształcenie nie ma znaczenia, chodzi bardziej o inteligencję, swiatopogląd, takie reczy