Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my generation

Nie potrafię sprostać wymaganiom współczesnych kobiet, dlatego jestem sam.

Polecane posty

Gość mnie tez brak
teraz zastanawiam się nad moimi indywidualnymi "wymaganiami" i jak pragnę zdrowia, nie znam moich wymagań, wiesz co to znaczy? że nie stawiam mężczyznom "wymagań", myślę o miłosci, spójności, pozytywnym związku, fajnym życiu. jesli Kolega zcasem dysponuje, to ja bardzo chętnie o tych wymaganiach poczytam :) umiłowałam sobie słuchanie i czytanie innych niż moje lub ie znanych mi poglądów :)

Gość sasasasas
mężczyźni troszeczke zniewieścieli, a i podobno spermę mają znacznie gorszej jakości niż 20- 30 lat temu Zgoda ze zniewiesclie! Ale dalczego? Wlasnie [przez feministki, to rownoprawnienie i wymagania kobiet. To Wy do tego doprowadziliscie. Domagacie sie wrazliwych facetow, czulych itd. Albo macho albo wrazliwy! Zdecydujecie sie.

Gość sasasasas
to zainteresujcie się osobami "ze swojej półki" i przestańcie narzekać!! taka prawda hahaa dobre. W ogole nie rozumiesz problemu, nic a nic, pisac do Ciebie a Ty nic nie rozumiesz

Gość mnie tez brak
jest mi wstyd za wszystkie kobiety tego świata, które o to oskarżasz:) mniej więcej rozumiem (chyba) o co chodzi, ale feministki nie podzileiły swiata męskiego na macho i wrażliwców i nie mówią nam co dobre, co złe. skoro jestesmy zgodni na temat zniewieścieństwa ;-) to tu jesteśmy u źródła tematu, wiesz jakie to straszne, kiedy facet pachnie perfumami bardziej intenstywnie niż ja???? czuję sie wtedy mniej kobiecia niż on!!!

Gość mnie tez brak
prosze o link na test "określ swoja półkę" :)

Gość sasasasas
ale feministki nie podzileiły swiata męskiego na macho i wrażliwców i nie mówią nam co dobre, co złe No wlasnie WAm mowia i wiele kobiet daje sie nabrac na ich "madrosci"!

problem w tym, że faceci uważaja sie za macho jak sie schlają raz w tygodniu i wykopią dół łopatą, a to juz nie te czasy. Teraz macho musi umieć wybrać kredyt na dom, spłacic go i zorganizować przedszkole dla dzieci. To nie kobiety Was przerastają, to tylko życie.

Gość dssfsfsaff
no tak, trzeba trafić na porządnego faceta. raz nawet myślalam, że takiego poznałam, ale okazało się, że mimo, że był szaleńczo zakochany i na mój widok odbierało mu głos, miał dla mnie czas raz na 2/3 tygodnie. zerwałam.

Gość mnie tez brak
nie, tutaj sie mylisz, feministki przestały patrzec i stawiać za wzór i podstawę mężczyzn, zadbały o kobiety. pewnie,z ę teraz już rzadko ktos dzrwi przytrzyma, podniesie zapaliniczkę albo 2 złotkimkiedy upadną:) ale zdarza się, zdarza :) i pamiętam taki gest każdemu jednemu mężczyźnie, nawet jesli nie znam, to za każdym razme obdarzam najpiękniejszym usmiechem i uroczym "dziekuję panu bardzo" , to jest własnie to !!!!

Gość sasasasas
To nie kobiety Was przerastają, to tylko życie. Kolejna kobieta ktora widzi problemy tylko u facetow u kobiet nic. Kobiety nie sa niczego winne, tylko faceci sa tacy do dup... Wlasnie przez takie kobiety faceci sa coraz gorsi, ale Wy tego nie potraficie zrozumiec, same sobie strzelacie w stope

Gość sasasasas
nie, tutaj sie mylisz, feministki przestały patrzec i stawiać za wzór i podstawę mężczyzn, zadbały o kobiety. Mozesz rozwinac mysl, bo nie rozumiem jej. Femistnki zadbaly o kobiety?

Gość oj tam gubią się w świecie
Wy jesteście nielogiczni. czym chcesz zaimponować osobie która jest bardziej obyta, ma lepsze stanowisko, większą inteligencję i jest mądrzejsza? :) to normalne, że fryzjerka nie będzie się spotykała z prezesem banku (i na odwrót)

Gość dssfsfsaff
Akurat prezes banku często ma za żonę fryzjerkę, pilot - nauczycielkę itd.

Gość mnie tez brak
pamiętajmy o tym, ze kobiety musza pracowac, zarabiac, musza prowadzaić samochód, znac sie nieco na różnych sprawach przez tempo i swiat w jakim przyszło nam żyć, więc stały się- faktycznie bardziej niezależne, dorównały ( i Bogu dzieki!!!) ale to nie tylko o to chodzi. po pracy, po ganianinie jest życie dla siebie, jest się kobieta lub mężczyzną. każdy z ans ma wolną wolę i może być taką kobietą/ takim mężczyzną jakim chce być, lub się urodził:) jedno jest pewne: to dobry znak, ze i mężczyźni i kobiety czują, że trochę to chwiejne, ze trochę tęskno do korzeni

Gość sasasasas
Wy jesteście nielogiczni. czym chcesz zaimponować osobie która jest bardziej obyta, ma lepsze stanowisko, większą inteligencję i jest mądrzejsza? W 2 strone to jest norma, cos codziennego. Dla wielu facetow wystarczy ze kobieta ma niezly charakter i jest lada. Kobirty maja duzo wieksze wymaania

Gość mnie tez brak
znam pare złożona z sekrętarki i prezesa banku :) a jeśli chodzi o myśl na temat feministek- ze zadbały o kobiety- miałam na myśli wydobycie głosu kobiet, praw, bycie równym z mężczyzną- w zamysle chodziło o edukację, prawa publiczne- no wiesz :)

Gość sasasasas
Wy jesteście nielogiczni. czym chcesz zaimponować osobie która jest bardziej obyta, ma lepsze stanowisko, większą inteligencję i jest mądrzejsza? A czym ma zaimponowac kobieta facetowi ktoty jest od niej bardziej obyty, ma lpesze stanowiski i jest madrzejszy a tak zazwyczja ejst w zwiazkach? Czym?

Gość sasasasas
a jeśli chodzi o myśl na temat feministek- ze zadbały o kobiety- miałam na myśli wydobycie głosu kobiet, praw, bycie równym z mężczyzną- Akurat wklad feministek w to jest dosc maly...

"czym chcesz zaimponować osobie która jest bardziej obyta" bez sensu to pytanie, nie ma ludzi obytych we wszystkim, zaimponujesz jej własnym hobby, własnym zdaniem, umiejętnością zachowania się w trudnej sytuacji, a zdobędziesz inicjatywą w łóżku. Wielka mi filozofia :P

Gość dssfsfsaff
Szczerze mówiąc chciałabym mieć ambitnego faceta, który dba o siebie i o mnie. Nie sponsora, ale kogoś przy kim czuję się bezpiecznie i mogę rozwinąć skrzydła - mam swoje gniazdo, do którego mogę zawsze wrócić. Niestety bez przytulania mam się bardzo źle. Proste to i może żałosne, ale tak jak dzieci potrzebują dotyku, żeby się normalnie rozwijać, tak i ja potrzebuję męskiego dotyku i zapachu mężczyzny w łóżku mmm... A od siebie też mogę dużo dać :)

Gość mnie tez brak
tak, przecież sam mówisz, ze to przez feministki i w efekcie przez równouprawnienie, skoro to jest źródło zła wszelkiego, to normą powinno być: mężczyzna- ten mądry, zarabiający, obyty i wszechwiedzący, kobieta- ta słabsza, wiedząca i umiejąca mniej :) no i ja właśnie baaaardzo chętnie:) dlatego już napisałam,z e chce mądrzejszego :) ale ku..wa nie każcie mi udawać idiotki :) :) :)

Gość sasasasas
zaimponujesz jej własnym hobby, własnym zdaniem, umiejętnością zachowania się w trudnej sytuacji, a zdobędziesz inicjatywą w łóżku. Gorzej jak facet w lozku jest ulegly(tylko w lozku) i co wtedy?

Ja akurat uległych nie lubię :) Mozemy sobie wtedy film obejrzeć, bo nikt z inicjatywą nie wyjdzie...

Gość mnie tez brak
ale to nie jest męski typ z podręczników naszch pra, pra:) przeciez nie lubisz "zmężniałych" kobiet, więc niech facet do cholery jest w łóżku nadal mężczyzną- zastanów się, czy to mężczyznom pasuje- czy dzisiwjsi faceci chcą być ciegle ci silni :) oj, chyba nie- why? bo zniewieszczenie

Gość sasasasas
Z inicjatywa ulegly facet moze ywjsc, tylko ze w lozku to Ty rzadzisz

Gość mnie tez brak
nie ma nic gorszego niż łóżko a w nim uległy mężczyzna :)

Gość sasasasas
"zmężniałych" kobiet, więc niech facet do cholery jest w łóżku nadal mężczyzną- Ale to nie jest kwestia checi, tylko natury. Sa faceci z natury ulegli w lozku, mimo ze w zyciu, w zwiakzu sa dominuajcy