Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no szlag!

Wkurwiłem się!!!

Polecane posty

Gość no szlag!

Ponad rok temu ciężko chorowałem, udało się przeżyć. Jeszcze dochodzę do siebie. Mam problem z wysiłkiem, bardzo szybko męczę sie gdy jestem wkurwiony, podniecony itp. Bez problemów tylko "na spokojnego". I tak jeszcze min. pół roku a pracuję fizycznie. Poznałem dziewczynę, fajnie, fajnie, zaczęła cisnąć na seks. Na razie w moim wykonaniu to porażka, próbowałem już i unikam. Nagadała głupot, że jakiś prawik lub gej jestem. I jak się nie wkurwiać! Szlag, szlag, szlag! Po trzykroć szlag by to trafił!!! To tyle. Cześć.

Przykro mi, niektóre laski myślą dupą a nie głową. Ale nie załamuj się z tego powodu, na wszystko jest czas i miejsce 🖐️ Będzie lepiej stary

Gość kjlkhjk
trzeba bylo prawde jej pwoiedziec, jesli nie zrozumie to kij z taka baba...plytka sucz i juz!

Gość jedyna cudna
Chrzań ją. 👄

no to na ciulatą laskę trafiłeś, nie pierwsze i nie ostatnie rozczarowanie życiowe, drogą usłaną porażkami dochodzimy do sukcesu, czyż nie? ;) a swoją drogą współczuję sytuacji życiowej...

Gość nutaaa
trzeba było pogadać szczerze i wytłumaczyć swoją niemoc w łóżku :P

Gość no szlag!
Wiedzieć o chorobie wiedziała, z seksem to wstydliwe i nie "chwaliłem się". Chrzanić, chrzanię. Ale wkurwiłem się ostro a rano do pracy idę. Będę miał ciężki dzień.

Gość no szlag!
Nie wiem czy kogoś znajomego tu nie ma. W skrócie uszkodzone przez chorobę serce regeneruje sie.

oj tam, trochę bys ją mógł pomiziać :) Jej pewnie nie tyle na seksie zależało, co poczuła się pogardzona jak odmówiłeś.

Gość znam cieeeeeeee hahaha
Grześ !!!

Gość przywódca korei południowej
koreanki ruchac

Gość no szlag!
Pomiziać i popieścić, to było! Ale za mało się okazało a na więcej to podniecony daję radę na góra 5 minut i jestem padnięty! No szlag! Idę spać, muszę wstać o piątej a wkurwiam się bardziej pisząc i jeszcze nie zasnę.

Gość Cwel

o nie