Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddddddddddddd

ile wazycie po ciazy?

Polecane posty

ale w ciazy uwazałam co jadłam................ zero gazowanego, pizzy chipsów........... itp.

Gość spasionaMamusia
dziewczyny macie racje przecholowalam z jedzeniem... W ciąży przytylam 15 kg a po porodzie kolejne 5... A teraz jestem SPASIONA, nie moge na siebie patrzec. Mąż chce 2 dziecko ale jak pomysle zdojdzie kolejne 20 to chce mi sie plakac.........

Gość b.e.a.t.a
Bez przesady, 5 kilo w jedna czy druga strone nie robi duzej roznicy, wystarczy troche pocwiczyc i szybko zgubisz. Mi w ciazy przybylo 16 kg, co przy moim wzroscie jest jak najbardziej w normie. Zreszta sama ciaza wazy ok 10 kilo, jesli ktoras kobieta przytyla mniej, znaczy ze tak naprawde podczas ciazy schudla.

Gość jajcareczka
Przybylo mi 21 kilo. Od razu po porodzie bylo 8 kg mniej, po dwoch tygodniach kolejne 6. Bez zadnego uwazania na zarcie, cwiczen czy czego innego, po prostu samo schodzilo. Teraz jestem 4 miesiace po porodzie, zostalo mi 3 kg do starej wagi, ale nie obrazilabym sie, jakby jeszcze 5 spadlo oprocz tych 3

Gość dumnamamacoreczki
ja przed ciążą ważyłam 55 kg przytyłam 9 kg a teraz córka ma przeszło rok a ja waż 47 kg

Gość waga taka sama jak przed
[zgłoś do usunięcia]dddsadff w inkubatorze dziecko 5 kilowe? chyba cos sciemniasz- taka sama waga... a nie przyszlo ci do glowy, ze w inkubatorach na neonatalogii moga lezec nie tylko wczesniaki ale rowniez nowododki, donoszone ale majace problemy okoloporodowe, wady wrodzone, choroby?????

niektóre muszą stosować dietę,ćwiczyć...niektóre nici i tak powrócą dodawnej formy,ja nic nie robiłam i mam 58kg (171cm wzrostu) a brzuch miałam płaski już po 3-4 tygodniach,jednak wtedy miałam małą oponkę ;) ale dzisiaj mam jędrny brzuszek,wydaje mi się że sam wysiłek podczas codziennych obowiązków sprawia że się powraca do dawnejformy,sprzątanie,zakupy itp.spacery z dzieckiem wszystko na to wpływa

Gość a ja po dwóch ciążach
ważę 54 kg przy 169 cm wzrostu przed ciążami ważyłam 50 kg więc jednak więcej obecnie jestem w 3 ciąży nie robię nic by utrzymać figurę, po prostu mam taką przemianę

ja w ciąży przytyłam 26 (!) kg, z czego 10 zeszło przy samym porodzie, a kolejne 10 przez następne dwa tygodnie. skóra na brzuchu prawie cała się już wchłonęła, więc ie jest źle :D

Gość :( a ja
a ja 3 kg wiecej niz przed ciaza 10 m-cy po porodzie ehhhh i ten brzuch....................w ciazy przytylam 17 kg

Gość dziewczyny a w którym m-cu naj
szybciej sie tyje? ja jestem w 26tc - 6 miesiac i mam 6 kg do przodu - to nie za szybko?

Gość Walhalla543
Waga niby taka sama ale brzuch harmonijka, był płaski i ładny-załamujące. Skóra nie wróciłado poprzedniego stanu mimo kremów i masaży

Gość dziewczyny a w którym m-cu naj
??? podbijam

największy przysrost wagi jest w ostatnich tyg, ciązy......przynajmniej u mnie tak było..............

Gość lady B...................xxxxx
przed ciążą 53kg, teraz 49

Gość Gosiaczkowo
po pierwszej ciąży miałam +8kg, zaczęłam dietę 6 mies. po porodzie. Schudłam do 64kg. W drugiej przytyłam 10kg, które straciłam 2tyg po porodzie. Teraz ważę 60-61kg

Gość taka zwykła bez szału
sądząc po tym temacie, statystycznie ciązz sprawia, ze kobieta chudnie (wiekszosc kobiet tu po ciazy(ach) wazy mniej niz przed. Ale obserwacja zycia mowi co innego....

Gość kara_85
ja przed ciążą ważyłam 76 kg, w dniu porodu 96:( A obecnie, 11 miesięcy po 54 kg:) W ciąży jadłam co chciałam i ile chciałam:) Po porodzie karmiłam małą piersią do 10 miesiąca i samo zeszło:)

Gość Kobieta mama często
ma znacznie większą motywację, żeby udowodnić sobie i całemu światu, ze może mieć super figurę. Ja od dziecka byłam budowy "średniej". Nie podobało mi się to, ale jakś nie umiałąm się zmobilizować do tego, zeby się odchudzać. W ciążę zaszłam ważąc 64 kg przy wzroście 168. Przytyłam tylko 9 kg. Tydzień po porodzie było 62 i ja w pełni szczęścia.... zaczęłam sobie folgować. Mój synek miał rok, jak ja ze zgrozą spojrzałam na wagę i zobaczyłam 72!!!!. Pół roku mi jeszcze zeszło, zanim wzięłam się za siebie iiiiiiiiii schudłam prawie 20 kg. Moja waga to było 52,8. Chcieć - to móc. Teraz jestem w drugiej ciąży i też mam zamiar po ciąży dojść do naprawdę fajnej figury. Mając dziecko i fajną figurę mam dużą satysfakcję:)

Gość dfgvhjki
98 kg. 173 c,m. Grubas ze mnie. ale juz na diecie jestem :P