Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milodios

Wróże....

Polecane posty

Gość hdfhdhd
kiedy urode dziecko i jakiej plci ono bedzie? anita 20 o7 1984

Gość Landarynka___
eWA 17 09 71 jAK POTOCZY SIE DALEJ PEWNA ZNAJOMOŚĆ? , CO ON O MNIE MYŚLI?

Pragę również dodać, że pisze to co mówią karty jednak to co stanie się w Waszym życiu zależy tylko od Was. Karty mogą pomóc, ale nie będą żyć za Was i podejmować za Was decyzji.

eliza278 Tak, ale nie będzie ona Cię zadowalać. Nie będzie to to czego oczekujesz.

Taka smutna jedna samotność Ci nie grozi :) miłość Cię zaskoczy, karty nie pokazują gdzie. Widać tylko Twoją nagłą uciechę.

Gość Taka smutna jedna
ale w najblizszym czasie czy nie?

miniversion14 niestety nie... karty nie pokazują wielkich uczuć do Ciebie. Raczej miłostkę.

Gość Taka smutna jedna
oki dziekuje;]

Gość kasia1892k
katarzyna 18.09.1982 czy skacza sie wkoncu moje problemy finansowe

Gość tera ja
sabina 29.07.1980 czy facet z pobliskiego ksero się mną wreszcie zainteresuje

Asiaaaaa79 Widzę dziecko, problemy finansowe i ciężkie dni, ale jesteście obok siebie w kartach, więc reszta należy do Was.

Bogusia1965-45 będziesz miała szanse na większy przypływ gotówki, który pomoże Ci wyjść z tych problemów. Jeśli chodzi o uczucia to jest ktoś w Twoim życiu kto ma na nie zły wpływ.

Gość Bogusia1965-45
Dziękuje bardzo .

nieciekawa sytuacja Karty to nie książka czy album ze zdjęciami. Nie mogę powiedzieć, że coś się stanie jutro bądź w listopadzie, bo na kartach nie ma kalendarza. Nie raz karty przejrzysto się układają a nie raz nie chcą nic ukazać. Ja tylko je rozkładam i czytam z nich. Nie jest tam napisane tylko muszę to interpretować kierując się pytaniem. Jeśli ktoś nie ma pojęcia na czym to polega to niech nie wchodzi na ten wątek. Mało tego, karty też się czasem mylą. Nie omylny i wszystko wiedzący jest Bóg.

Gość taki jeden kafe
Kiedy skończy sie moja samotność? Czy juz zawsze będę sam? Jarek 20.07.82

Gość ile......
Mateusz, 31.08.1986, ile i kiedy bede miec dzieci?

Gość Abcdee
Droga wróżko wczoraj mi nie odpowiedziałaś;-( julia16.11.91 wojtek24.01.91 Kiedy rozwiążą się nasze problemy i razem zamieszkamy?

Gość taka jedena kafe
winnowica Niestety ślubu karty mi nie pokazują. Co prawda widzę mężczyznę, ale nie w roli męża, partnera - tak. Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis 12:19 [ dodam, że jeszcze nie czas na niego. Poznacie się za pośrednictwem środków masowego przekazu.

Gość winnowica
winnowica Niestety ślubu karty mi nie pokazują. Co prawda widzę mężczyznę, ale nie w roli męża, partnera - tak. dodam, że jeszcze nie czas na niego. Poznacie się za pośrednictwem środków masowego przekazu. Czy może widać kiedy go poznam? Za ile lat, a może miesięcy?

Gość BARDZOproszę2
a mnie chyba wróóżka ominęła paulina 26.07.1984 , ireneusz 06.03.1981 czy on mnie zdradzi/ zdradza

Gość VINGA28
Ja mam pytanie i będę wdzięczna za odpowiedź- Czy moje małźeństwo przetrwa i czy będziemx szczęśliwi? Agnieszka 01.06.1981 Wiesław 07.08.1977 dzięki, pozdrawiam

eliza 08.02.1977r ciężko tu mówić czy pech Panią opuści, bo karty nie mówią, że ma Pani pecha. Praca będzie po długim poszukiwaniu.

Marzennulla Karty pokazują trudny okres przed Wami, dużo chwil słabości. Możecie liczyć na wsparcie ze strony najbliższych. Poradzicie sobie z tymi przeszkodami, ale jedno z Was będzie chciało wrócić do ojczyzny.

BARDZOproszę2 widzę inną kobietę w jego otoczeniu, ale nie zdrady póki co nie ma.