Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milodios

Wróże....

Polecane posty

Gość Abcdee
Ej ludzie czekajcie! Wróżka nie nadąża rozkładać kart! Poczekajcie aż odpowie tym co dawno zadali swoje pytania. Nie wysyłajcie narazie nowych.

aguskakaka zastrzyk to za duże słowo. Dochody z tego będą, ale spodziewaj się żyły złota.

Gość magda76m
magda 05.02.1986 czy w tym roku zdobede prace o ktora sie staram

ja tezdzo prosze odpowiem na jedno pytanie, bo taka jest zasada. Karty na pierwszym planie pokazały Panią w potrzasku emocjonalnym. Miedzy dwoma meżczyznami, jeden jest kolo Pani - przypuszczam, że chodzi o męza a drugi jest na dalszym planie - czyli pojawi się lub juz jest w otoczeniu.

Gość Ha ha ha :-)
Predzej znajdziesz pracę niż doczekasz się odpowiedzi wróżki:-D

paula1805***** Jest mężczyna, ale on sie waha. On nie jest zakochany. Od Pani cos innego w zycu jest dla niego wazniejsze.

lusiaaaaaa niestety nie widzę zadowalających Cię sukcesów. Praca będzie, ale widać Twoje rozczarowanie.

Gość bardzo prosze o szybka odpowie
No cóż, prawda. :) :*

Gość paula1805****
dziekuje pieknie za wrózbę

Gość pokonanaaaaaaa
Czy poznam kogoś z kim będę szczęśliwa? 19-11-75 Elka

Gość mociarella321
.Ewelina 13.08.1989 r. Chodzi o moją pracę w instytucji ktorej pracuje jest rozformowywana powstaje cos nowego i nie dlakazdego bedzie praca prosze powiedz mi co bedzie ze mna?? Tak sie martwie mam male dziecku na utrzymaniu a stoje na rozdrozu...

dariaa878787 Czy będziecie ze sobą na zawsze tego Ci nawet kart nie powiedzą. Widzę jednak konkurenta, ktoś będzie chciał zdobyć Twoje względy.

Anna 11.06.87 tak, poznasz. Bedziesz wiedziała, ze to z nim chcesz dzielić reszte zycia. W kartach widać Twoją miłość.

Gość aguskakaka
aguskakaka "zastrzyk to za duże słowo. Dochody z tego będą, ale spodziewaj się żyły złota." Wróżko -mam się spodziewać żyły złota czy nie.Bo do Twojego zdania pasuje NIE spodziewaj się żyły złota a napisałaś że mam się spodziewać. Mogłabyś uściślić bo brzmi dwuznacznie. Dziękuję.

Gość i ja poproszę o wróżbę
Alicja 17.03.68 i Anndrzej 30.09.68 , czy ten zwiazek ma szanse?

Zaraz muszę zakończyć na dziś wróżenie. Może jutro zdołam odpisać na resztę pytań.

Landarynka___ nie podała Pani daty i imienia mężczyzny. Mogę powiedzieć tylko, ze obok Pani karty jest mężczyzna, ale i jakaś kobieta - czarna.

kasia1892k tak, ale nie stanie się to nagle jak Pani tego pragnie. Widać lepszą sytuację finansową, ale po przebyciu w stresie długiej drogi.

tera ja widać mężczyznę przy Tobie, ale Ty jesteś od niego odwrócona, nie kierujesz się ku niemu, więc to nie Pan z punktu ksero...

taki jeden kafe Widzę w Tobie problem, karty wskazują Ciebie jako barierę do związku. Jeśli złamiesz barierę to już nic nie stoi między Tobą a damą karo (jasna kobieta).

aguskakaka bardzo przepraszam za błąd w pisowni. Zabrakło słowa "nie". To wszystko z tego pośpiechu, chce każdemu odpowiedzieć na pytania. Tzn byś się nie spodziewała żyły złota. Zyski będą z firmy, ale nie będą oszałamiające.

Abcdee Nie widzę wspólnego domu. Widzę Was razem, ale karty nie mówią o wspólnym mieszkaniu. Pokazują problemy finansowe.

Gość Abcdee
A ja?;-( chyba moja kolej... Czekam od wczoraj.

Gość Abcdee
Dziekuje za wróżbę:-) obyś sie myliła wróżko!

VINGA28 małżeństwo przetrwa, ale jedno z Was długo nie będzie mogło pogodzić się z zawodem jakie sprawi mu drugie. Ta karta stoi między Wami, dlatego ciężko powiedzieć czy chodzi o Panią czy o Pani męża.

magda76m widzę prace, ale patrzac na czas w jakim jest pokazana w kartach to mogę powiedziec, ze to bedzie na przełomie tego i przyszłego roku.