Gość nana09 Napisano Lipiec 14, 2011 Natalia 09 09 1990 czy w najbliższym czasie stworzę nowy związek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jovanna1980 Napisano Lipiec 14, 2011 Joanna 1980.06.20 Wojciech 11.09.1989 co z nami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milodios 0 Napisano Lipiec 14, 2011 moniaxyz 1984 zdrady nie widze, widzę problemy uczuciowe i chęc ucieczki, odpoczynku od obecnego zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam pomyslu na kolacje Napisano Lipiec 14, 2011 Aga18.07.1972 mylse o wejsciu do nowej firmy..czy z tego bede miala wieksze korzysci finansowe?Moze pozostac w tej obecnej ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiec 17.12.1976 Napisano Lipiec 14, 2011 Ewa-czy bedzie ciaza-teraz-17.12.1976 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milodios 0 Napisano Lipiec 14, 2011 lola _lola nie odpowieadam na dwa pytania, albo jedno albo drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milodios 0 Napisano Lipiec 14, 2011 jovanna1980 zadała pani dwa pytania dlatego jakby je zsumuje by było łatwiej. Nie widze długiej przyszlości zwiazku, widze kłamstwa i rozgoryczenie w przyszłosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abcdee Napisano Lipiec 14, 2011 Wróżko zadałam dwa pytania więc odpowiedz na pierwsze. Pozdr:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milodios 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Abcdee związek bedzie trwał długo. Upłynie duzo czasu zanim nadejda powazne konflikty. Czy je przetrwacie zalezy ostatecznie od Was, ale karty podpowiadaja, ze rozstaniecie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milodios 0 Napisano Lipiec 14, 2011 nana09 tak i bedzie on kierowal sie ku małżeństwu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abcdee Napisano Lipiec 14, 2011 Bardzo dziekuje, mam jeszcze pyt, Czy jestem jego pierwszą partnerką seksualną? Wojtek24.01.91Julia16.11.91 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona ma siłę Napisano Lipiec 14, 2011 zalosna idiotka daje dupy chlopasowi a nawet nie wie czy jest dla niego pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam pomyslu na kolacje Napisano Lipiec 14, 2011 a co ze mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaha 28 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Urszula 20.05.1983 gdzie szukać pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milodios 0 Napisano Lipiec 14, 2011 szukam pomyslu na kolacje karty mowia o nowej pracy, ktora bedzie dla ciebie uciazliwa, finanse wzrosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abcdee Napisano Lipiec 14, 2011 Ona ma siłe chce sprawdzić co w tym temacie powie wróżka! sama jesteś żałosna!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jovanna1980 Napisano Lipiec 14, 2011 powołuję się na konto koleżanki Ania 04.08.1983 Rafał 28.06.1980 interesuje mnie co z moim małżeństwem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matyylda82 Napisano Lipiec 14, 2011 Przepowiednie tej wróżki się sprawdzają! Powiedziała mi że spotkam faceta swojego życia i nagle się znalazł idealny kandydat, jesteśmy razem. Mowiła też o poprawie finansów i niedługo potem dostałam od szefa podwyżkę pensji! Bardzo Dziękuję!:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izalella 30.12.86 Napisano Lipiec 14, 2011 kiedy poznam milosc swojego zycia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam pomyslu na kolacje Napisano Lipiec 14, 2011 dziekuje za podpowiedz..pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dovve Napisano Lipiec 14, 2011 Karina 4 czerwca 1987r. ile bede miala i jakiej plci beda moje dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matyylda82 Napisano Lipiec 14, 2011 Mam pytanie do wróżki, możesz powiedzieć ile masz lat i skąd wzięło się to że potrafisz wróżyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milodios 0 Napisano Lipiec 14, 2011 wybaczcie, ale muszę wyjść. Ważna spraw prywatna mi wypadła. Jak wrócę to na pewno odpowiem na Państwa pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddddddddddddddddddddddddddd Napisano Lipiec 14, 2011 Karolina 4.01.1988 ile będe miec dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WRÓŻKA KHATAMBA Napisano Lipiec 14, 2011 Witam, powróże w zastępstwie:-) dovve bedziesz miała dwójkę dzieci, dwie córeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooooooooo Napisano Lipiec 14, 2011 Wróżko ten Włoch ma na imię Lino (to zdrobnienie) 59 lat urodziny 9 maja. Czy te cudowne chwile to mnie czekają z nim? Czy ja mam jeszczxe szansę na miłość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WRÓŻKA KHATAMBA Napisano Lipiec 14, 2011 Cudowne chwile czekają Cie właśnie z Lino:-) od nowa poczujesz że żyjesz! Połączy was gorąca miłość. Udane życie sexualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rrtttytyyuyuy Napisano Lipiec 14, 2011 uposledzona umyslowo zalosna dziewczynka pyta sie wrozki czy jest pierwszą dupą dla ruchania dla swojego faceta, dobre :D wrozko wyciagnij karty i powiedz TAK czy NIE :D jak mozna dawac dupy komus ktorego przeszlosci sie nie zna, ciekawe, uwazaj bo cie jeszcze hivem zarazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WRÓŻKA KHATAMBA Napisano Lipiec 14, 2011 Oj karty mi się rozsypały:( kurcze...jednej nie moge znaleźć........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooooooooo Napisano Lipiec 14, 2011 KHATANBO, czy ty naprawdę jesteś wróżką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach