Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma wolnego nicku

chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Gość dfgrdhtrfydrgdx
Czy to Twoje zdjęcie NAGO? Sprawdź może i Ty tam jesteś?!? http://tnij.org/mmmc

nie no tak mi sie powiedziało ze cud bo juz myslałam ze cos jest z nami nie tak ,8 miesiecy czekalismy na 2 krechy,w tym cyklu miałam isc na badania hormonów,lece po nastepne testy bo nie wierze

Gość w ciazy jestem
do gina to nie ma sensu isc bo i tak nic nie stwierdzi bo jest za wczesnie, a plamienie w poczatkowych miesiacach ciazy w terminie kiedy wypada miesiaczka sie zdarza.

a co do plamien czytałam ze w dniu spodziewanej @ moga wystapic delikatne plamienie gdyz macica sie oczyszcza,ale do gina i tak pójde

Gość w ciazy jestem
a Tobie gratuluje mocno:* przy okazji kup sobie folik, jesli do tej pory nie bralas

folik biore od poczatku staran czyli juz 8 miesiecy:)

Gość mnkfjgdg
zrobisz jak uwazasz...ale ja tez mialam takie plamienia i straciłam dziecko....

Gość no gdzie tam w 13 tc
no też jestem zdania że nie ma co gnać do gina. Obserwuj organizm -gdyby plamienie wróciło to się wybierzesz na wizytę albo do szpitala. A na zwykła wizytę to przejdź się w 6-7tc.

Gość w ciazy jestem
ja bylam w 5 tygodniu u dwoch lekarzy i kazdy powiedzial to samo-za wczesnie-przysc za 2 tygodnie. na usg nic nie bedzie widac. serduszko widac ok 7 tygodnia

ale po co ta panika -przecież to było BRĄZOWE plamienie bez śladu żywej krwi. To mogło być od zagnieżdżenia. :)

nie straszcie mnie,nie było ani kropelki krwi nic a nicto nawet nie plamiena a brudzenie

Gość byłam w ciąży
w 5 tyg u gina już serduszko biło więc nie ściemniajcie tutaj że dopiero w 7 tyg coś widać ... niestety ciąży nie donosiłam.

Gość zapałka123
8 cykli to tyle, co nic, ale masz ciąże, to się ciesz. Życzę jak najmniej objawów. Jak nie ma krwi, to nie ma co panikować, a ciąża jak ma się utrzymać, to się utrzyma.

Gość w ciazy jestem
to mialas mega czuly aparat, ja licze poczatek ciazy od pierwszego tygodnia okresu. wiec jesli do zaplodnienia dochodzi ok 16 dnia cyklu a serduszko bije po 21 dniach wyzzj temperatury czyli ok 5,5 tygodnia. jesli plamienie sie powtorzy pojdz do gina-moze masz za niski progestron?

przecież nikt nie powiedział że serca nie może być wcześniej. Raczej chodziło o to że zdarzają się przesunięcia owulacji i ciąża jest młodsza niż wynika to z OM i wówczas można sie narazić na stres bo akcji serca jeszcze nie widać.

Gość byłam w ciąży
dziwczyny wyżej napisały że nie widać nic wcześniej a to nie prawda, potwierdzone na mojej osobie w 5 tyg już spokojnie widać :)

Gość w ciazy jestem
kolezanka zrobi jak uwaza. najlepiej zadzwon do swego gina i on Ci wszystko powie. czasami lepiej (gdy oczywiscie nic sie nie dzieje typu krwawienie itp) poczekac ten tydzien, dwa niz przezywac stres, ze poszlas do gina i nic nie widac albo widac tylko sam pecherzyk bo serduszka jeszcze nie ma i sie stresujessz ze moze go wogole nie byc ). co ma byc to bedzie, natura wie co robi, o tym czy ciaza bedzie zdrowa decyduje sie juz w momencie zapoldnienia, jesli jest cos nie tak to i tak nic sie nie da niestety zrobic. w anglii np do 12 tygodnia wogole nie badaja kobiet bo twierdza,ze jak wszystko jest ok to do 12 tygodnia bedzie dobrze. nie mowie, ze to dobre rozwiazanie..;/ sciskam kochana kciuki za Ciebie, pamietaj by o siebie dbac. nie bierz goracych kapieli !

he ja własnie mieszkam w anglii,ale w niedziele lecimy na urlop do polski i napewno pójde do gina ,dzieki pozdrawiam