Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziwiajcie:)

patrzcie jak się laska odchudziła SZOK

Polecane posty

Gość meggiiiii
ladna dziewczyna, to dalo mi motywacje, dzieki ;) tez chce byc taka szczuplutka

nie ma sprawy;)

Gość nieciekawa sytuacja
zawsze była ładna, nawet wtedy gdy była pulchna, podziwiam takie osoby, mi jest ciężko schudnąć 5 kg, tylko gratulować

Gość A w którym miejscu
była ładna? Była tłuściochem. Teraz jest ładna. Twarz ma wreszcie wyraz a nie rozlana jak kostka smalcu na patelni i śliczna figurka. Dobrze, że w miarę wcześnie się wzięła za siebie i nie ma problemów ze skórą :)

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na niektórych zdjeciach jest za chuda

Gość qqqwwweee
Byla troche przy kosci ale teraz jest za chuda-przesadzila

Gość gładka i pulchna masa
"Trochę przy kości" - miała ponad 30 kilo nadwagi "za chuda - przesadziła" - ma jakieś trzy kilo niedowagi. :D Coraz częściej mam wrażenie, że ludzie otyli mają spaczone spojrzenie na wagę, sylwetkę i normy :D

dla mnie teraz jest idealna:) bardzo młoda, pasuje jej taka sylwetka.

Gość masz rację ...
teraz wygląda ślicznie, wcześniej byłą łądna, ale dokóki się nie spasła, jak była taka okrąglutka było ok, ale te zdjęcia w zielonej sukience są straszne, zazdroszcze że jej sie taki pięknie skóra wchłonęła w tłuszczyk spalił nawet z wewnętrznej części ud, ciekawe ile czasu jej zajęło całe odchudzanie i po ile godz ćwiczyła dziennie

Gość kaczuszkabezbrzuszka
ogolnie strasznie madra dziewczyna i daje swietne rady-dzieki za linka

Gość qqqwwweee
A ja mam wrazenie ze chcielibyscie ogladac na ulicy tylko same chudzielce. Tak sie sklada ze ja mam problem od wielu lat by przytyc -wystajace kosci ramion sa okropne. Grubas tez nie jest ladny i do tego rusza sie jak slon ale kobieta powinna wygladac jak kobieta a nie jak wieszak ktory wypycha sobie stanik. A na silikony nigdy sie nie zgodze bo to by byl dopiero moj upadek.

Gość fufla
"za chuda - przesadziła" - ma jakieś trzy kilo niedowagi. moze miec nawet wage w normie ale i tak ma oblesne, kosciste plecy to wam młodym MTV i inne populistyczne gówna zlasowały mózg

Gość kaczuszkabezbrzuszka
matko-szkoda ze u nas nie ma takiego zarcia

Gość ja tam jej zazdroszczę
że jest tka chuda, mam 28 lat, więc wcale nie jestem gówniarą, taka chuda to byłam jedynie jako nastolatka, niestety i tęsknie za tamtym wyglądem

na dwóch zdjęciach może wygląda za chudo, a tak to cudo. ćwiczy co najmniej godzinę dziennie, najbardziej lubi marsz i bieganie. stracenie 40 kg zajęło jej rok, kolejne kilogramy to pół roku, nie chciała za szybko tego zrobić tylko zdrowo.

Gość no teraz
to extra:)

Gość rdrgae
wow jak ona to zrobiła?

Gość dorotixxxxxxxxx
była bardzo ładana a teraz jest śliczna, tylko pogratulować:)

Gość ja zjadlam szarlotke 3 kawalki
krzywde sobie robi, bo np. cwiczenia "kolana,przedramiona na podlodze", powiiny byc robione z prostymi plecami i nie ciagnie sie ich do podlogi...ale smakolyki to robi super :)

Gość Ojojojojojojjjjjjj
Fakt schudła i to sporo ale wątpię czy utrzyma taką wagę do końca życia. Moim zdaniem za jakiś czas przybędzie i może nawet ważyć więcej niż ważyła gdyż nastąpi efekt jojo.

Gość o to chodzi...
Śliczna dziewczyna. Tam gdzie ważyła 137 funtów już super wyglądała. A ona waży 113 i to już wystarczy. Jak schudnie więcej to będzie jak szkielet.

Gość lejzi
jest już trochę za chuda.

Gość dfkljsfkljskdfj
Zrobila z siebie szkieletora... Zdecydowanie za chuda, kosci stercza z kazdej strony. A trening... Wlasnie widac typoowo babskie podejscie, milion durnych cwiczen na brzuch itp. a do ciezarow sie nie dotkna "bo im miesnie urosna". Jakby dziewczyna pocwiczyla i nabrala troche miesni, to wygladalaby idealnie.

Gość pulpetowa dama
Nie każdy lubi umięśnioną sylwetkę. Dziewczyna zrobiła to dla siebie - nie dla was, i sobie ma się podobać. Tak więc zazdrośnice wyzywające ją od szkieletorów i frustraci zarzucający jej zbyt małą muskulaturę - a kysz. Ciekawe czy wy kształtujecie swoje ciała zgodnie z upodobaniami sąsiadów lub anonimowych wariatów w necie :P

Gość dfkljsfkljskdfj
Jasne... Moge isc o zaklad, ze zrobila to "dla siebie", wlasnie zeby sie podobac. Frustraci? :) Ja tylko stwierdzam jako facet, ze jest za chuda i wiekszosc facetow powie to samo. Nie rozumiem co jest pieknego w sterczacych kosciach. Sorry ale chyba juz predzej sama jakies swoje frustracje tu przelewasz.

Gość Evvvvvka
tkankę mięsniową powinno się rozbudowywac nie tylko po to zeby lepiej wyglądac ale przedewszystkim po to zeby nie było efektu jo jo. Samo spalanie tłuszczu to prawie pewny powrot do poprzedniej wagi + nadwyzka spowodowana zaburzeniami metabolizmu wynikającym z ubytku tkanki mięsniowej

Gość pulpetowa dama
Jasne. Wszyscy najmądrzejsi. To, że tobie się nie podoba taka sylwetka, wcale nie oznacza, że nie podoba się innym. Nie wiem na jakiej podstawie uzurpujesz sobie prawo wyrażania opinii za całą płeć? Masz jakiś kompleks? Trudno powiedzieć "mi"? Musisz się podeprzeć autorytetem połowy ludzkości? I to wątpliwym autorytetem? Jakie badania statystyczne przeprowadziłeś, że ci się "większość" pojawiła? Ja się na ten przykład, obracam w gronie, gdzie preferuje się kobiety bez rozbudowanej tkanki mięśniowej. I co? Twoja "mniejszość" skupiła się akurat przy mnie? I nie, nie odczuwam frustracji. Nie jadę po ludziach, którzy wykonali ciężką pracę (w jakiejkolwiek dziedzinie) tylko po to by rozładować poranne napięcie lub podnieść własne ego. A wszystkim "wujkom/ciotkom dobra rada" i krytykantom dedykuję cytat jednego z "mistrzów pióra". "Krytyk i eunuch z jednej są parafii, obaj wiedzą ja, żaden nie potrafi" :P