Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziwiajcie:)

patrzcie jak się laska odchudziła SZOK

Polecane posty

Gość zuzannnnnnna
dziewczyna ma bardzo ladna twarz- zawsze miala, teraz jej uroda jeszcze bardziej zyskala. pieknie schudla. ciekawe ile czasu jej to zajelo. na 1 zdjeciu wydaje mi sie troche zbyt szczupla, ale to chyba kwestia ujecia. wyglada doskonale!!!

Gość dfkljsfkljskdfj
pulpetowa dama jasne ze przelewasz tu swoje frustracje, co widac po napastliwym od samego poczatku tonie :) Chcesz schudnac i dlatego tak sie ciskasz, ze ktos powiedzial, ze laska jest za chuda... Nie robi tego dla innych i mody? To interesujace, ze pojawienie sie takich kosciotrupow jest wynikiem dzialan kreatorow mody w ostatnich latach. Nidy wczesniej kobiety sobie z wlasnej woli takiej krzywdy nie robily :) Nie jedziesz po ludziach? Przeczytaj jeszcze raz swoje wpisy :) Nie oszukuj sama siebie, jad az tryska. Dlaczego odpowiadam za "wszystkich"? Nie za wszystkich, ale akurat jako facet mam jakies pojecie, co sie facetom podoba. I dziwne, bo zdecydowana wiekszosc tych ktorych znam, woli mniej wychudzone kobiety... A to ze Tobie sie wydaje inaczej, to tylko wynik tego, ze nie masz pojecia tak naprawde, jak wyglada kobieta z ladnie uksztaltowanymi miesniami. I jakby pokazac tym twoim znajomym zdjecie takiego szkieletora i obok kobiety z bardziej atletyczna sylwetka, to pewnie bys sie zdziwila.

Gość zuzannnnnnna
pani nr 2 ma sztuczny biust, jest starsza i ma inny kosciec w ogole... jest innej budowy; trudno je porownac...

Gość dfkljsfkljskdfj
pomijajac wiek i sztuczny biust, chodzi mi o sylwetke generalnie. Czy az taki inny kosciec? Nie powiedzialbym.

Gość dfkljsfkljskdfj
A z tym, ze jest innej budowy to oczywiste. Wlasnie to jest kwestia porownania... Miala byc koscista chudzina vs umiesniona dziewczyna.

Gość zuzannnnnnna
mnie sie bardziej podoba to pierwsza niz druga.. przeciez wszystko jest kwestia gustu... a te przyklady nie sa dobre... bylo znalezc rownie drobna jak pierwsza, mloda i z miesniami... wtedy mozna by podywagowac

Gość dfkljsfkljskdfj
No i to jest wlasnie to o czym mowie... Kobiety nie maja zielonego pojecia jak wygladaja miesnie. "bylo znalezc rownie drobna jak pierwsza, mloda i z miesniami... wtedy mozna by podywagowac" rownie drobna i z miesniami to sa dwie wykluczajace sie rzeczy, rozumiesz to? :) Wlasnie dlatego ta druga nie jest "taka drobna" bo jest mocno umiesniona. Jakby nie miala miesni, to bylaby takim samym chudzielcem jak ta pierwsza, rozni je tylko masa miesniowa, maja podobny poziom tluszczu.

Gość zuzannnnnnna
rozumiesz,ze ta druga tez jest chuda i wydaje mi sie bardziej chuda od pierwszej, bo ma szersze kosci... powinna byc grubsza (nie mowie o miesniach) wygladalaby lepiej

Gość zuzannnnnnna
ja przez 'drobna' rozumiem, ze ktos jest waski... ma waskie kosci miednicy itd to chyba nie wyklucza posiadania miesni

Gość dfkljsfkljskdfj
No wlasnie nie wiem gdzie Ty widzisz te szersze kosci u tej drugiej... Waskie kosci? A rozumiesz, ze masa miesniowa jest umiejscowiona "na zewnatrz" kosci, w zwiazku z czym sylwetka robi sie szersza? Popatrz np. na ramiona. Czy ta pierwsza jest waska w ramionach, pomijajac fakt, ze ma je zapadniete do przodu, z powodu braku umiesnienia? Czy ta druga jest chudsza? Jak dla mnie to obie maja na oko w okolicach +/- 10% tluszczu na tych zdjeciach

Gość zuzannnnnnna
to maja stanowczo za malo, jesli masz dobre oko... czy kobieta nie powinna miec najmniej 12%? zeby organizm dobrze funkcjonowal. ja mam 21% i jakos zyje :P mowie ci, ze ta druga powinna utyc... byc moze w starszym wieku jednak lepiej miec odrobinke!!! cialka, a mlodym jak ta pierwsza taka dziewczeca szczuplosc pasuje

Gość dfkljsfkljskdfj
No kobieta powinna miec powyzej 10% jesli chodzi o wzgledy zdrowotne. Ja napisalem +/- chodzi mi o to, ze ten poziom tluszczu jest niski u obu i porownywalny, przeciez nie ocenie po zdjeciu z dokladnoscia co do 1% :) Nie rozumiem za bardzo Twojej logiki szczerze mowiac... Ta druga jest ladnie umiesniona i ma podobny poziom tluszczu i powinna utyc. A pierwsza jest chuda jak patyk, zero tluszczu, zero miesni i jest ok :) Chyba za bardzo sie tu "uczepilas" tego wieku... Dzieli je moze kilka lat, ale dlaczego dziewczyna o pare lat starsza powinna tyc, to nie rozumiem :) I czy mloda dziewczyna powinna wygladac jak szkieletor? No raczej nie dla mnie, ale moze sie nie znam... Jak dla mnie, jako faceta, druga ma zdecydowanie ladniejsza sylwetke i jestem przekonany, ze wiekszosc (nie mowie wszyscy) mezczyzn ocenilaby to podobnie.

DO TEGO FACETA z góry, pokazałeś akurat jej niekorzystne zdjęcie i pytasz która lepiej wygląda. i dałeś do porównania babkę z silikonowym biustem i jeszcze piszesz, że to nieważne, ważne, bo inaczej się postrzega całą sylwetkę, gdyby była płaska wyglądałaby 100 razy gorzej od pierwszej, ale i tak wygląda 50 razy gorzej od pierwszej:P

Gość dfkljsfkljskdfj
Pokazalem zdjecie, na ktorym wyglada chudo, bo ma tam rozne zdjecia, z roznych okresow, z roznym poziomem tkanki tluszczowej. Akurat wstawilem te, ktore sama wrzucila na sama gore... Jasne teraz silikonowy biust bedzie wymowka... Dziewczyna ma cala sylwetke o klase lepsza od tej chudej szkapy, ze juz napisze dosadnie. Ze sztucznym biustem czy bez i tak wyglada ladniej, bo ma jakies cialo, a nie sterczace gnaty. Rece i nogi jak patyki, plaski tylek, zapadniete ramiona, kosci sterczace przez skore... Ale jasne, to jest ladna "dziewczeca" sylwetka :) Wyglada 50 razy gorzej? Baby to jednak zawistne stworzenia... Jak widza sylwetke z ladnymi kobiecymi ksztaltami, to widze beda za wszelka cene ja szkalowac :) Moze jeszcze do Was nie dotarlo, ze faceci lubia troche kraglosci, a wieszaki to dobrze sie sprawdzaja na wybiegu co najwyzej.

Gość lejzi
ta baka z sztucznym biustem ma piękną sylwetkę, nie jak ten kościotrup co do mięśni, popieram, z taką tkanką mieśniową, a właść. brakiem, niedługo przytyje

Gość dfkljsfkljskdfj
Mam 32 lata, chociaz nie wiem co to zmienia. Kiedys bylem mlodszy, znajomych tez mam w roznym wieku i nie widze takiej opcji, zeby postawic obok siebie te 2 kobiety i zeby wiekszosc powiedziala, ze pierwsza ma lepsza sylwetke... Ty mowisz jaka faceci preferuja w twoim towarzystwie, a pozkazalas im te dwa zdjecia i pytalas? ;) Juz nie mowiac o tym, ze zaleznie jak sama wygladasz, takie pewnie odpowiedzi dostaniesz :P Te zdjecie ktore wkleilas z plaza... Plaskodupie az zal, bikini na niej zwisa... Nawet nie ma co porownywac. lejzi owszem, ladna dziewczyna, chociaz ciezko troche ocenic sylwetke, bo za duzo na niej ubrania i ta pozycja w ktorej siedzi, ani nog nie mozna ocenic ani talii itd.

nie mówią mi tego dlatego, że sama tak wyglądam, ważę 60 kg i daleko mi do dziewczyny z bloga;)

Gość lejzi
nie, no każdy facet powie, że ta 2. laska ma lepszą figurę, w ogóle bezdyskusyjnie. Wszyscy krytykują szkielety.

Gość do podziwiajcie
ile masz wzrostu?

krytykują, ale potem robią co innego:P mam 170 cm.

Gość dfkljsfkljskdfj
Krytykuja ale robia co innego? :) Chyba raczej nie... Tylko problem w tym, ze Ty nie widzisz roznicy. Jesli facet ma wybrac chuda laske albo otluszczona, to wiekszosc wybierze chuda. Tylko, ze jesli ta chuda postawic obok chudej, ale z ladnie uksztaltowana przez miesnie sylwetka, to wybiora ta druga. Problem w tym, ze takich dziewczyn nie ma tak wiele :P

dla mnie tak dziewczyna z bloga ma świetnie ukształtowaną sylwetkę, nie jest jakimś kościotrupem.

Gość do dfkljsfkljskdfj
nie podszywaj się pod faceta!!! głupia pindo

Gość to zalezy
sliczna dziewczyna ,roznica naparwde duza. pewnie wiele osob jej nie poznalo jak schudla.

Gość Lady Maverick
Przy 140lbs (ok 60 kg) wygladala ladnie, ale juz przy 113lbs (ok 50 kg) zaczynaja jej kosci wystawac i traci urok.

Gość dfkljsfkljskdfj
Zero tylka, patykowate nogi, gnaty jej wystaja. Oczywiscie na niektorych zdjeciach wyglada mniej chudo. Dalej o sylwetce? Zapadniete ramiona, bo brak miesni powoduje, ze sylwetka sie przygarbia i krzywi. Wrzucilem przeciez przykladowe zdjecie, jak wyglada kobieta z umiesnieniem. Przyjrzyj sie troche... Ladne wyprostowane ramiona, lekko zaokraglone, tak samo wyrobione i zaokraglone lydki i uda, okragla pupa, szczupla talia... i brak nieestetycznie sterczacych pod skora gnatow... Co tu porownywac?

Gość dfkljsfkljskdfj
Lol, no tak, teraz jeszcze "podszywam sie pod faceta"... :) Zabawne :) Nie mozesz przebolec, ze facetom sie podoba co innego?