Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati_91

Panie starajace sie o dzidzie łax=czmy sie :)

Polecane posty

No ja mam śluz biały, taki ani gęsty ani rzadki... Piersi mnie nie bolą... Nie wiem co myśleć, jedyne co to jestem senna, ale pogoda jest jaka jest więc może przez to...Chciała bym żeby się okazało że jednak się udało...

Gość Anusia78
Witaj PAUla :-)) widze ze dalej na Kafeteri buziol

Gość instynkt :);)
hej kobitki... jestem z moim S:) już od 5 lat mamy po 23 lata ... ja od jakiegoś czasu nie mogę myśleć o niczym innym niż dziecko... oglądam wózki, ubranka, odwracam się za dziećmi... totalna paranoja ;) bardzo chciała bym zostać mamą :) tylko jest jeden problem, mój S;) też chciał by mieć dziecko tylko jeszcze nie teraz ... ostatnio namówiłam go żeby nie "uciekał" podczas "..." i podzielił się ze mną tym co ma najcenniejsze :) i udało się nie uciekł... teraz trzymam mocno kciuki za małą fasolkę ...

Gość instynkt :);)
według moich obliczeń to był dzień płodny... napewno przed owulacją wiec chyba jest realna szansa... :) strasznie sie niecierpliwie :) i trzymam kciuki za was kobitki :)

Hej. Paula, a robiłaś już te testy na wrogość śluzu? Może nie wypadnie źle? Witaj Ania, Instynkt trzymam kciuki żeby się udało. Ada jak samopoczucie? Kiedy masz wizytę? Ja mam wrażenie że jednak nie wyszło :( czuję zbliżającą się @ :(

Gość instynkt :)
Jak tak czytam te wszystkie wątki, na forum... to płakać mi się chce i zaczynam się martwić... dlaczego tyle kobiet ma problem z zafasolkowaniem ??? ...

Zapomniałam wam powiedzieć- zamówiłam zioła o. Sroki nr3. Nie wiem bardzo po co, ale myślę że ziółka to nie zaszkodzą :) jak @ nadejdzie to zaczynam kurację. Mam nadzieję że nie są jakieś obrzydliwe w smaku... Aha, mierzyłam sobie dziś rano temperaturę i miałam 37,1. W sumie w moim przypadku to nie ma chyba znaczenia bo nie śledzę swoich temperatur, ale od następnego cyklu muszę się zmobilizować i zacząć.

Gość Aniz7778
witam was swrdecznie szkoda ze nie zawsze wszystko sie uklada w zyciu jak chcemy ale walczyc trzeba zawsz

Gość a.a.a.
Witam wsystkie panie :) Ja też sie staram z mężemm o dzidziusia :) dopiero drugi cykl, więc na rzie cieszymy się sobą i mam nadzieję, że z czasem nam wyjdzie :) pozdrawiam i nie myslcie o fasolkach tylko cieszcie się swoimi męźczyznami :)

Hej :) Co tam nowego u was? Oddzywajcie się bo topik nam padnie :( Ada byłas u gina? Ja dziś też temp. mierzyłam i 37,2...

Hej :) Co tam nowego u was? Oddzywajcie się bo topik nam padnie :( Ada byłas u gina? Ja dziś też temp. mierzyłam i 37,2...

hej kobitki ja wlasnie siedze i czekam na lekarza bo moje plamienia sa coraz mocniejsze mam nadzieje ze bedzie dobrze. Odezwe sie puzniej i opowiem wam. Pa

Gość gość
HEJ:) to ja też się dopisuję ;) Ja z moim Dziubkiem staramy się już 8 cykl i nic ;/.Od marca br. pojawił się zielonkawo-przeźroczysty wyciek z piersi, prolaktyne mi zbadano z krwi i moja gin. powiedziala że wynik jest idealny, mamy się dalej starać bo widocznie taki mój organizm (choć ja jestem innego zdania skoro nigdy wcześniej nie miałam takiego wycieku z piersi) i za pół roku mam się do niej zgłosić. Zauważyłam też że wcześniej pryszcze wyskakiwały mi na twarzy przed @ a teraz przed spodziewaną owulacją ;/Czasem z meżem się zastanawiamy czy rzeczywiście my możemy mieć dziecko, skoro będąc już ze soba 7 lat (niecałe 3 po slubie) nie wpadliśmy sobie, choć czasem było z zabezpieczeniem a czasem nie.

Gość gość
Na forum dużo czytałam, że prolaktynę dziewczyne miały badaną w jakiś inny sposób niż ja tzn po podaniu jakiegoś leku. Jak sądziecie czy badanie prolaktyny tylko z krwi jest niewiarygodne?

Nikita ja tez mam taki wyciek i prolaktyne w normie. kiedys syfki pokazywaly sie przed @, a teraz przed owu. tez nie wiem skad ta zmiana bo pojawilo sie top akurat jak zaczelam sie starac czyli ok 4 miesiace temu. taki wyciek mialam juz w liceum, mialam robione wszystkie badania i wyszlo ze mam PCO.

Gość gość
little.da miałaś jakie badanie prolaktyny robione, też z krwi?

mialam :) 6 lat temu zwykla i z obciazeniem - byla za wysoka, bralam bromergon 2 razy po 1 tabl. przez 3 miesiace potem wrocila do normy. wyciek co jakis czas wraca. przy czym wazne ejst ze to nie jest z samego sutka tylko z tej "breczy" na okolo. wy ucisku jak wyciskaniu syfka. kiedys jeden lekarz stwierdzil ze to moze byc pot. teraz wyciek chyba wrocil, bo raz widzialam na staniku, ale prolaktyna w idealnej normie.

Gość gość
no nie przypuszczam u siebie PCO bo jak byłam u mojej gin. na pierwszej wizycie to zaraz mi robiła USG dopochwowe i mówiła że wszystko w jak najlepszym porządku (a wierzę jej w tej kwesti bo jest najlepszym ordynatorem ginekologicznego oddziału u mnie w mieście). Miesiączki mam regularne, cytologia ok, PRL (13,3), CRP (0) tylko że ten wyciek się pojawił ;/

Gość gość
No u mnie wyciek bezpośrednio z sutka

Gość gość
Mówią, że kobiecie nie wolno dźwigać cięko. patrząc wstecz to widzę siebie jak bardzo ciężko dźwigałam mieszkajac jeszcze na wsi, gdzie na gospodarstwie pomagało się rodzicom i robiło się wszystko nie patrząc na to czy się jest kobietą czy mężczyzną. I zastanawiam się czy to aby nie miało też wpływu na to, że teraz nie mogę zajść w ciążę.

Gość gość
Mąż nie robił badań ale myslimy nad tym bo nawet gin. radziła, że jeśli się niecierpliwimy to mąż może zrobić badanie spermy i tylko na tym mysleniu zostało.

Fajnie że w końcu ktoś się odezwał:) Ada daj znać co gin Ci powiedział. Ja dzisiaj dostałam @ i znowu rozczarowanie :( Zaczynam kurację z ziołami ojca sroki. Zobaczę co ten specyfik jest warty...

Zaktualizowałam tabelkę NICK.........CYKL STARAŃ.....WIEK......DATA NAST @........MIASTO ada111.................7................23...........14.0 7.11.............zach. paula299.......ponad 30.............29...jak bedzie to sie dopisze....Sląskie Dilayla24................8..............24..............2 1.08.'11...........świętok. Patuleczek............17.............21..............23.0 7.11............malopol. MarliZ.................15..............24...............2 0.07.11.............mazow. Little.d................4...............25..............1 0.08.11............centrum

HEJ U MNIE OKAZAŁO SIE WSZYSTKO DOBRZE LEKARZ POWIEDZIAŁ ZE CZASAMI TAKIE PLAMIENIA SIE ZDARZAJA I ZE DZIECKO ROZWIJA SIE PRAWIDŁOWO TO JUZ POCZATEK 7 TYGODNIA

Czesc dziewczyny,jestem tu nowa,staramy sie o dzidzie ponad 2,5 roku:-(Mam pytanko,w srode mialam owulacje,a tak od soboty pojawil mi sie sluz taki jak w dni poldne,pierwszy raz mam cos takiego.Nie wiecie co to moze oznaczac?