Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati_91

Panie starajace sie o dzidzie łax=czmy sie :)

Polecane posty

asiorek z tym sluzem to róznie bywa ja mialam sluz niby nie plody a teraz jestem w 7 tygodniu ciąży. A bylas u lekarza badalas sie bo strasznie dlugo sie starasz

Gość stokrotka05
Witam czy ja też mogłabym przyłączyć się do rozmowy na temat dzieciaczków?

Gość gość
Moja mama zaszła w ciąże kochając się dzień przed miesiączką i zaszła w ciąże, a wcześniej się nie kochała jak mi mówi.Więc nigdy nie wiadomo kiedy zaciążymy ;), myślę że za dobrze by było gdyby ludzie tak mogli wszystko zaplanować, a tak dowiadując się niespodziewanie o ciąży większa radość nas czeka.Ada pisałaś że jesteś w 7 tygodniu, zastanawia mnie czy nic nie czułaś od 1 tygodnia ciąży? Czy ciąża rzeczywiście jest nie do rozpoznania przez obserwację swojego ciała w tych pierwszych tygodniach?

Gość gość
UzupełniamNICK...........CYKL STARAŃ.........WIEK..........DATA NAST @............MIASTO ada111.................7................23...........14.0 7.11..................zach. paula299.......ponad 30.............29...jak bedzie to sie dopisze......Sląskie Dilayla24................8..............24..............2 1.08.'11.............świętok. Patuleczek............17.............21..............23.0 7.11..............malopol. MarliZ.................15..............24...............2 0.07.11..............mazow. Little.d................4...............25..............1 0.08.11..............centrumNIKITA8387............7...............24...............08.08.11..............opolskie

Gość gość
Patrząc na tabelkę to, aż się wierzyć nie chce, że będąc w wieku "najbardziej rozrodczym" nie możemy zajść w ciąże ;/Mam wielką nadzieję, że w końcu będziemy trzymać w ramionach swoje maleństwa ;DJa mam 9 miesięczną chrześnicę i jest przesłodka, a jak gaworzy i wierzga tymi malutkimi rączkami i nóżkami to aż chciałoby się ją schrupać :P

Witam! Też dołączam! Zawsze myślałam, że ustrzegę się takich forum, ale teraz widzę, że to pomaga, gdy się staramy... :) my próbujemy od 4 a właściwie 5 cykli - ten jest 5, biorę Duphaston, chociaż badania progesteronu pokazały, że jest ok... prolaktyna ok, tarczyca też... i mam plamienia przed każdą @ więc to chyba bardziej na to ten Duphaston... Lekarz mówi, że te plamienia usunie skutecznie właśnie ciąża :) marzę o małym człowieczku! jakby teraz zajść to urodzi się na wiosnę byłoby idealnie... :) trzymajmy temat! buziaki! :)

powiem ci ze ja nawet nie wiedziałam ze jestemw ciązy... mąż pomnie rozpoznam załozylismy sie a ja zeby wygrac zakład zrobiłam test i zamórowało mnie

ada111,tak robilismy badania-maz ma slabiutkie plemniczki u mnie wszystko ksiazkowo.Mielismy robiona w lutym inseminacje,teraz idziemy w sierpniu do lekarza po skierowanie na kolejna.Miesiaczki mam kalendarzowo,lekarz mowi,ze inseminacja jest dla nas jedyna szansa,ale my wierzymy w cuda :-)

asiorek to zycze ci aby wszystko bylo dobrze. Ja w cuda tez wierze ;-)

Gość gość
"Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie" Jean Jacques Rousseau

Gość gość
NICK...........CYKL STARAŃ.........WIEK..........DATA NAST @...............MIASTOada111.................7................23.............14.0 7.11....................zach.paula299.......ponad 30..............29.......jak bedzie to sie dopisze......SląskieDilayla24................8...............24..............2 1.08.'11..................świętok.Patuleczek.............17..............21..............23.0 7.11..................malopol.MarliZ...................15..............24...............2 0.07.11..................mazow.Little.d..................4...............25..............1 0.08.11..................centrumNIKITA8387.............8...............24...............08 .08.11.................opolskieMłoda z Torunia........5...............25...............02.08.11..................Toruń

Gość mysiaczek27
czekajaca1984@wp.pl jeśli napiszecie na tego maila to dostaniecie "wejściówke" na prywatne forum dziewczyn które zaczynały na kafe jeszcze na początku zeszłego roku, trzymamy sie razem, nie ma tu tzw. pomaranczowych, ktore są wulgarne, panuje miła atmosfera, jestesmy zrzyte i podobno to szczesliwe forum bo wieksza czesc uzytkowniczek szczsliwie zachodzi w ciaze i dalej są z nami i nas wsperają, słuzymy dobrym slowem i radą, a doswiadczenie w starankach mamy duże! Serdecznie zapraszam!

witam czy tez moge sie dolaczyc tez z mezem sie staramy o dziecko tylko ze w tamtym roku w lipcu jedno juz poronilam

Gość jak oceniac??
tu nikt juz nie zaglada tym wyzej

witam czy tez moge sie dolaczyc tez z mezem sie staramy o dziecko tylko ze w tamtym roku w lipcu jedno juz poronilam

Gość jak oceniac??
marta2387 a widzisz daty???? ze juz tu nikt nie zaglada dociera to do ciebie???

dziewczyny moze ktos zacznie znowu zagladac. ja juz mam 7 letnia córke i nie staram sie o nastepne,ale wiem co przechodzicie-staralismy sie prawie 10 lat

Gość gość
Hej ;) ja zaglądam i czekam aż powróci reszta kobietek, ale nowe też mile widziane, więc piszcie, bo ja zaglądam codziennie ;)

Gość gość
Do: anusiadanusiaJesli mogę zapytać co było w Waszym przypadku powodem tak długiego wyczekiwania kruszynki ?

hej dziewczyny ja zagladam tylko nie wiem czy moge tutaj pisac bo juz jestem w ciązy

Gość gość
Jasne że możesz pisać ;D GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!1 ;D ALE SUPEROWO , ZAZDROSZCZĘ ;D I CIESZĘ SIĘ Z TOBĄ ;*

dziekuje ale nie buło latwo juz raz wylodowałam w szpitslu z mocnym krwawieniem ale naszczescie nic ie nie stało dziecku to tylko mały krwiak jak w tabelce widac maiałam dostac @ 14 lipca ale jej nie dostałam ;) buzka kobietki ide malej kolecje zrobic puzniej zajrzę

Gość gość
Ja póki co oczekuje @ ;/ (jutro lub pojutrze)

Gość gość
Ja z moim M staramy się od grudnia 2010 a że jestesmy niecierpliwi postanowiliśmy ostatnio zbadać żołnierzyki, więc tydzień temu dostalismy wyniki i wyszło że 100% jest nieprawidłowych, teraz musimy się umówić na wizytę ;/ jestem z moim 7 lat i mam nadzieję, że to żaden defekt genetyczny i że będziemy mogli naturalnie spłodzić dzieciątko. Nie bardzo mnie uszczęśliwia perspektywa jakiegoś in vitro itp.;/ Mam nadzieje, że będzie dobrze.

Gość gość
Ada a u Ciebie w trakcie starania sie wszystko było ok ? tzn czy robiłaś badania hormonalne itp

nikita ja żadnych badan nie robilam bo zazwyczaj robi sie badania jak z rok sie starasz a nic nie wychodzi ?? chciałam poczekaj i udało sie w 7 cyklu staran :)

NICK...........CYKL STARAŃ.........WIEK..........DATA NAST @...............MIASTO paula299.......ponad 30..............29.......jak bedzie to sie dopisze......Sląskie Dilayla24................8...............24.............. 2 1.08.'11..................świętok. Patuleczek.............17..............21..............23 .0 7.11..................malopol. MarliZ...................15..............24.............. .2 0.07.11..................mazow. Little.d..................4...............25............. .1 0.08.11..................centrum NIKITA8387.............8...............24...............0 8 .08.11.................opolskie Młoda z Torunia........5...............25...............02.08.11.... ..............Toruń NICK........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKLU.....MIASto ada111....23.....21.03.12....7.....zachodnio

NICK...........CYKL STARAŃ.........WIEK..........DATA NAST @...............MIASTO paula299.......ponad 30..............29.......jak bedzie to sie dopisze......Sląskie Dilayla24................8...............24.............. 2 1.08.'11..................świętok. Patuleczek.............17..............21..............23 .0 7.11..................malopol. MarliZ...................15..............24.............. .2 0.07.11..................mazow. Little.d..................4...............25............. .1 0.08.11..................centrum NIKITA8387.............8...............24...............0 8 .08.11.................opolskie Młoda z Torunia........5...............25...............02.08.11.... ..............Toruń NICK........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...PO KTÓRYM CYKLU.....MIASto ada111.........23.........21.03.12........7...........zachodnio