Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati_91

Panie starajace sie o dzidzie łax=czmy sie :)

Polecane posty

NICK.........CYKL STARAŃ.....WIEK......DATA NAST @........MIASTO ada111......7...................23.........14.07.11.............zach.

ada111 to samo mialam zaproponowac:) hmm i nie wiem czy jest sens mi sie wpisywac nawet nie licze kiedy mam dosctac szczerze nam moze pomoc chyba tylko inseminacja zalezy jak wypadnie test na wrogsc sluzu i jesli to by tylk o wchodzilo w gre mam nadzieje ze w tym orku uda sie przeprowadzic inseminacje i uda sie za 1 razem bylabym przeszczesliwa

NICK.........CYKL STARAŃ.....WIEK......DATA NAST @........MIASTO ada111.................7................23...........14.07.11.............zach. paula299.......ponad 30.............29...jak bedzie to sie dopisze....Sląskie

No to się podpinam ************************************************************************************ ada111.................7................23...........14.0 7.11.............zach. paula299.......ponad 30.............29...jak bedzie to sie dopisze....Sląskie Dilayla24................7..............24..............24.07.'11...........świętok.

ja uciekam lulu plecki mnie troszke bola wiec ide sie wyspac to do jutra dziewczynki i mam nadzieje ze topik przetrwa

Ja też zmykam bo na 7.30 do pracy :( czekam na urlopik, ale to w sierpniu dopiero :(

Cześć kobietki :) Dzisiaj mam termin @ oby malpa nie przyszła

ada111.................7................23...........14.0 7.11.............zach. paula299.......ponad 30.............29...jak bedzie to sie dopisze....Sląskie Dilayla24................7..............24..............2 4.07.'11...........świętok. Patuleczek............17.............21..............23.07.11............malopol. :D Jak wszystkie to wszytskie :) Czesc Ada co ty tak z rana tutaj zawitalas ? :)

Kobietki jestescie odezwijcie sie bo topik updanie :) U mnie dzisiaj pogoda do dupy ciąge wieje aż masakra :)

Hej kochane! Dopiero teraz mam chwilę bo w sumie nie dawno do domu wróciłam. U mnie też lało ale przynajmniej jest świeższe powietrze :)

monka240 Gratuluje jestes w ciązy ;) takie wiesci zawsze podnąsza mnie na duchu długo sie starałas ??

ada111.................7................23...........14.07.11.............zachpaula299.......ponad 30.............29...jak bedzie to się dopisze....Sląskie Dilayla24................7..............24..............24.07.'11...........świętok. Patuleczek............17.............21..............23.07.11............malopol. MarliZ.................15..............24...............20.07.11.............mazow.

Mam na imię Marlena, 24 lat. Ja tez sie dopisalam...staramy się o dzidzie z mężem od dwóch lat....i nic...jestesmy dwa lata po ślubie..

ada111.................7................23...........14.07.1 1.............zachpaula299.......ponad 30.............29...jak bedzie to się dopisze....Sląskie Dilayla24................7..............24..............2 4.07.'11...........świętok. Patuleczek............17.............21..............23.0 7.11............malopol. MarliZ.................15..............24...............2 0.07.11.............mazow. Little.d................4...............25..............10.08.11............centrum

Poprawiam tabelke bo coś sie zepsuła NICK.........CYKL STARAŃ.....WIEK......DATA NAST @........MIASTO ada111.................7................23...........14.0 7.11.............zach. paula299.......ponad 30.............29...jak bedzie to sie dopisze....Sląskie Dilayla24................7..............24..............2 4.07.'11...........świętok. Patuleczek............17.............21..............23.0 7.11............malopol. MarliZ.................15..............24...............20.07.11.............mazow. Little.d................4...............25..............1 0.08.11............centrum

Witajcie kobietki :) Wreszcie wekend, a ja zamiast pospać to ... przetwory zimowe robie :) Przywiozłam od Taty ogórki i zaraz się biorę do roboty :) A co u Was?

A co tu taka pustka? :( Jesli spowodowana staraniami to wybaczam, a jak lenistwem to kara byc musi :D

witam widze ze tutaj sie nic nie dzieje:/ u mnie nic ciekawego starac sie nie staram czekam jak zawsze na @ a czekac musze do 3 sierpnia na badanie pozdrawiam

Paula dzieje się :) ja dziś ogóry kiszone robiłam- na wypadek zachcianek :D Jak któraś nie zrobi a zachcianki nadejdą to zgłosić sie do mnie i słój wyślę! :D

dziewczyny witajcie. Jak już wcześniej pisałam okres wypada mi na 24 lipca, a dziś na majtkach pojawiło mi się kilka kropel krwi i takie uczucie jakbym za chwilę miała okres dostać.... I stresuję się teraz. Założyłam podpaskę jak ta krew zobaczyłam (czyli na połudne) i do tej pory ani kropli... Do @ jeszcze tydzień i sama nie wiem co myśleć...

Cześć, siedzę w pracy i zamiast zająć się robotą to rozmyślam:/ Okresu nie ma, wczoraj te kilka kropel... ehhh ale na jakiekolwiek testowanie jest i tak za wcześnie...

dilayla24 ja miałam tak samo jak ty i wlasnie dzisiaj zrobilam test i okazało sie ze jestem w ciązy :) miałam tydzień przed @ plamienia jasnoczerwone z 2 lub 3 dni i spokój potem wczasie spodziewanej @ letkie plamienie i koniec i kreseczki na tescie sie pokazały

Ada nie chcę się na nic nastawiać... Za wcześnie też na testowanie, ale myślę ciągle o tym. W każdym razie ciągle mam uczucie jakby za chwilę @ miała nadejść. Zobaczymy... Nie chcę też za bardzo się rozczarować

śluzu zadnego nie miałam a czułam jakbym miała cały czas mokro :) teraz mam sluz biały i czasami pojawia sie leciutko brazowy w czwartek mam wizyte u lekarza zadzwonie do niego dzisiaj może przyjmnie mnie jutro rok temu straciłam dziecko wole dmuchac na zimne a obiawy mam ze strasznie bola mnie piersi nawet dotknąć ich niemoge tylko to u mnie trwa juz ponad miesiąc