Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamówię wózek na allegro

Lepszy wózek Maxi Cosi czy Jane?

Polecane posty

Gość zamówię wózek na allegro

Wózek nie musi być lekki, bo mieszkam w domu. Ważne, żeby był wygodny dla dziecka, żeby podobał mi się wizualnie (właśnie maxi cosi albo jane) i, żeby był dość wytrzymały (dla drugiego dziecka). Będzie to wózek dla dziecka urodzonego zimą (listopad-grudzień). Który z nich jest lepszy i dlaczego?

nie mogę porównać, bo mam jeden. Jane nomad i jest super :-) jeździmy już rok i żadnej awari, żadnego skrzypienia, dziecko ma dużo miejsca - jest super. Zarówno gondola jak i spacerówka. Jedyny mankament to słaby dostęp do kosza na zakupy, ale to pikuś przy reszcie pozytywów

Gość lokisaefaef
o faktycznie, mega ceny, kupowała któraś tam?

Gość wooook
maxi cosi to dobre wózki, bardzo stabilne i wygodne

Gość moje dzieci zawsze o stalych
Polecam z czystym sumieniem maxi cosi. Moj syn w nim jezdzil (obecnie niespelna 3 letni), teraz jezdzi w nim corcia (7 miesiecy), ap odejrzewam,z e jeszcze numer 3 byl sie wychowalo ;) Wozek jest swietny! Jest bardzo stabilny, latwo go wyczyscic w razie czego, ma pompowane duze kola, wiecmozna z nim bez problemu isc na spacer do lasu, jest 3 czesciowy, wiec mozesz "wrzucic" na niego nosidlo od samochodu i w ogole ma wiele plusow. Jedyny minus jaki widze to taki, ze po zlozeniu jest duzy i dosc ciazki, wiec w bagazniku zajmuje dosc sporo miejsca, ale jesli to cie nie przeszkadza to polecam, bo jesty naprawde super!

ja tez za maxi cosi, bo ma te gwarancję dożywotnią, radzę poczytac, jakby wozki byly badziewne to by sie producent nie zdecydował na taką opcję