Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osteospermum

Siostra męża prawie zabiła mi dziecko...

Polecane posty

Gość kisielek_kisielek
hahaha dobre ;D mozna boki zrywac ;D

Gość osteospermum
śmiejcie się śmiejcie, pab bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy.

Gość uu768
w zyciu w ta bajeczke nie uwierze,mam sama 3 letniego synka i juz to widze jak on by tak popłynał,po pierwsze napewno by spadł,po drugie darł by się w niebogłosy bo by się zwyczajnie bał :-O co za głupoty wypisjuecie,nie mozliwa ta historyja.

Gość fiolkka
dla mnie to prowo, już widze jak ktoś na 8 rano jedzie nad jezioro!!!! Chyba nienormalny, w wolny dzień tak świrować. Do tego te dwa km na materacu, nadgorliwy rybak i w ogóle happy end. Jasssssssssssne.

Gość zapałka123
:D no tak, nienormalny, bo mu dzieci nie śpią np. od 6 i jest ładna pogoda.

osteospermum-------ty już nic nie pisz ------najwidoczniej to ty dostałaś UDARU bo pier dolisz jak potłuczona :-O

Gość Paula 24
zapałka - no raczej jak już sie jedzie to nie po to by wracać za chwile, nie? Takie to dziwne? Zreszta to nie chodzi o godzine a o to gadanie o udarach, to mnie bawi. Udaru można dostać jak sie siedzi bezposrednio na słońcu ( a tam cień chyba jakiś bywa też?) bez nakrycia głowy, bez ochrony (filtry) itd. A nie od tego ze sie jest w ogóle na dworze o takiej godzinie. No nie przesadzajmy bo taka paranoja prowadzi to siedzenia w domu od 11 do 16. W WAKACJE.

Gość fiolkka
no tak, nienormalny, bo mu dzieci nie śpią np. od 6 i jest ładna pogoda. to że dzieci nie śpią nie znaczy że trzeba od razu sie zrywać i jechać. Rodzice, albo jeden chociaż mogą sobie spać, bo nikt normalny w wolne nie wstaje o 6 jeśli nie musi. Mój syn też wstaje o 6 i to nie znaczy że my wszyscy na równe nogi razem z nim. Zreszta, cała ta historia mało prawdopodobna, poza tą 8 rano nawet.

Gość dlaczego jesli ktos nie ma
ale z tą ósmą rano nad jeziorem to na serio? i to że dzieci bez krzyków i strachu popłynęły same na chwiejnym materacyku 2 km??? I ze wyłowił je dobrotliwy rybak i popędził za wiatrem.... No bez sensu.

Gość zapałka123
Ja pierniczę, ale co wam do tego? :D Jakbym miała możliwość, to jechałabym z dzieckiem nad wodę nawet o tej szóstej, czy siódmej, mniejsza z tym. I może wracałabym w południe, nie wiem. A swoje bym nad tym jeziorem odsiedziała i to wcale nie mało. A tu od razu, że ktoś jest nienormalny, dobre :D Ja np. nie dam rady spać do 12-13 po południu i też jestem nienormalna, bo przecież powinnam, skoro mam wolne, nie? :D

rybak ich odwiózł, skonam ze śmiechu :D a co do godzin - jak synek się budzi mi o 6.30 rano, to na pewno nie będę siedzieć z nim w domu, czekając na zachód słońca, żeby czasami udaru nie dostał na dworze. jakbym moją teściową słyszała.

Gość bukaaa
Jak jadę rano do pracy, to musze ubierac kurtkę, bo jest zimno, a tu dzieci do wody wyganiają. :o A te dzieci to miały tak siedziec na tym materacu i podziwiać widoki? Bo normalnemu dwu- i trzylatkowi cos takiego znudziłby się po minucie.

Gość sama mieszkam nad jeziorem i
jeszcze sie nie spotkalam z najazdem ludzi o 8 rano, tym bardziej z dziecmi, juz widze jak sie zebrali z tymi dziećmi i one juz o 8 pływaly sobie na materacyku.

Gość osteospermum
Wiecie co... jak jesteście miastowymi leniami które na wioskę przyjeżdżają tylko się wyspać, nażreć i się wybyczyć to tak dlka was to dziwne że się wstaję o takich porach w lato. Ja natomiast mieszkam na wsi i u nas się wstaję o 5 bo jest 40 krów do wydojenia, opórcz tego inne zwierzęta gospoarksie. Dziecko również wstaję o tej porze bo jest przyzwyczajone. My nie mamy wakacji aby takie wielkie paniusie jak wy miały co pić i żreć.

Gość zapałka123
No i ja wolałabym jechać wcześnie rano i uniknąć spędu tłumów, niż później szukać sobie miejsca wśród hordy ludzi. Są takie plaże, gdzie niestety - nie ma żadnego cienia, to co was tak dziwi, że ludzi wolą się zwinąć około poludnia, niż smażyć się na tropikalnym słońcu?

osteospermum--rozbawiłaś mnie do łez:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Andersen przy tobie to mały pikuś...masz fantazję ...:-D:-D:-D

Gość fiolkka
no jak tak zazdroscisz nam łatwego życia to zapraszamy do miasta.Tylko tu byś sie nie odnalazła bo życie w takim zabieganiu wymaga wielu poświęceń, ale nawet nie wiuesz jakich. I tu nie wystarczy umieć krowe doić i nakarmić kure. Kompleksy masz ewidentne, nazywając inne kobiety paniusiami. 40 krów? Znów przesadzasz.

Gość fiolkka
zapałka - "tropikalne słońce " to masz w Australii. Tu co najwyzej bywa gorąco, ale od tego jest woda żeby tego sie nie czuło. A o 12 wracasz do domu i co, w domu siedzisz??? Ale wakacje.

Gość zapałka123
To teraz się pokłóćcie, czy łatwiej jest wydoić 40 krów, czy użerać się z upierdliwym klientem :D Taaa, kolejna przesada, bo gdzieżby 40 krów na wiosce :D

Gość zapałka123
Napisałam "jeżeli", więc niestety, ale nie mam okazji do takich wyjazdów nad jezioro. No a np. rok temu, to co to było, jak upał był 35 stopni w cieniu? Nie tropiki? Ja wczoraj wyszłam dosłownie na pól godziny do miasta na zakupy i niestety, ale ledwo nogi przyciągnęlam z powrotem do domu, nienormalna jestem, że wróciłam do chaty w porze największego upału :D

Gość a mozna wiedziec
zapałka, łykasz jak młody rekin każdą bajeczkę. 40 krów ona sama doi? Co rano? Tyle to pewnie w całej wsi jest.

Gość szkoda małej
sama mieszkam na wsi i nie znam NIKOGO kto ma więcej niż 3 krowy, a i to jest rzadkością. Więc już widze te 40 krów przed domem autorki. Albo w ogóle gdziekolwiek. upewniłam się że cała jej wypowiedz to prowo. Tak to byłam jeszcze skłonna uwierzyć w ósmą rano nad jeziorem;) i w rybaka itd.

Gość autorka chyba teoche niedorozw
inięta skoro uważa że kobioety z miasta są leniami i paniusiami. Kompleksy wychodzą tak samo jak słoma z butów.

aha, i jeszcze jedno. Bez twojego poświęcenia przeżyję i będę miała co "pić i żreć", jak to sie u was mówi. Mleka nienawidze, mięsa nie jem, a jajka w sklepie raczej od ciebie nie pochodzą. Więc wstawaj sobie nawet i o 3 jeśli cie to dowartościowuje, mnie to nie dotyczy.

Gość hahahahahaha.........
Nie no, mozna miec 40 krow :D To chyba wtedy jakas ferma jest. ALe nikt tych 40 krow wlasnorecznie nie doi :D:D:D:D:D A rybak odwozacy siostre meza z dzieciakami mnie zabil :D

Nie wiem co ludzi kręci w siedzeniu w największy upał na słońcu pośród tłumu ludzi, we wrzasku itd. Gdzie tu wypoczynek? Ja sama z dziećmi gdy się wybieram nad wodę robię to rano, wracam najpóźniej o 12 i preferuję jednak jeśli już tzw. dzikie plaże gdzie przychodzi tylko parę osób. A co do szwagierki... Bezrozumna istota. Miejmy nadzieję że to ją czegoś nauczy.

no dokładnie, a wszystko działo sie o 8 rano;)

shadows---- a ja rozumiem co kręci ludzi, bo po 1wsze nie w siedzeniu na słońcu, ale w kąpieli w jeziorze czy morzu w słońcu. I to jest super, bo kąpiel w cieniu.... albo o 8 rano... brrr, co w tym fajnego? Wlasnie im cieplej tym lepiej. I opalić sie można. Ale może ja jestem dziwna?

No jakoś jeżdżąc rano nad jezioro czy nad jakaś wodę też jest słońce, naprawdę :) Nigdy nie trafiłam na zimne jezioro w Polsce w lecie a bywało, że i pod koniec września człowiek się pluskał, może to zależy od regionu? A zwolenniczką smażenia się na słońcu nie jestem ;)