Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ma siłę

mąż-ryby jak go zdobyć?

Polecane posty

Gość ona ma siłę

Mam męża spod znaku ryb (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie). Ostatnio coś się psuje między nami i nawet pojawiła się pseudo koleżanka (czyt. dziunia 21 lat). Jak mam go zatrzymać przy sobie? Dodam ze ichseks nie łączy na razie tylko smsy i rozmowy.

Gość o maj god o maj god
terapia szokowa: albo ja albo ona

Gość ona ma siłę
przecież go nie sprawdze czy nadal ze soba piszą. Chcę wiedzieć jak go zdobyć, zaskoczyć czymś nowym. Na razie jest tak ze jestem strasznie zazdrosna i on wie o tym. Wcześniej seks był mało kiedy - teraz codziennie (przynajmniej się staram)

Gość ona ma siłę
he he juzek - może i to śmiesznie brzmi to ze spod ryb, ale nie wiem , mam wam opisywać jaki on jest?

myślę, że musisz mu postawić ultimatum, albo tak mu zapełnić czas wspólnymi zajęciami, żeby ona nawet nie miał czasu pomyśleć o tej drugiej , myślę ,że pomogłaby szczera rozmowa i wyjaśnienie sobie wszystkiego na spokojnie i szczerze

Gość ona ma siłę
moze zdecydowac sie na anal???

Gość ona ma siłę
no anal jakoś nie wchodzi podszywie.

Gość qwerty11
hmm jak ryba to proponuje zdobyć go na wędkę :D:D:D

Gość ona ma siłę
rozmawiałam z nim, twierdzi ze mnie tylko kocha , a teraz juz nawet nie chce o niej gadać. twierdzi ze po co zaczynam znów ten temat, jest zły jak zacznę o niej mówić, albo pytać.

Gość ja mam faceta spod znaku ryb
hehehe ale nie wiem czy to ma coś do rzeczy. Może bądź dla swojego męża milsza i zamiast robić mu wyrzuty, pokaż mu co może stracić. Tylko nie popadaj w skrajność i za bardzo się nie "podlizuj", wystarczy że będziesz taka jak byłaś wtedy gdy się w tobie zakochał, zapewne uśmiechnięta miła i pewnie nie marudziłaś tyle. Poza tym jak będzie chciał odejść do innej to to zrobi, a ty jak będziesz mu robić awantury to mu ułatwisz podjęcie decyzji. Powodzenia

Gość ona ma siłę
właśnie on powiedział że za bardzo krzyczę, jestem często niezadowolona. Wiem że jak mnie poznał to było inaczej ale wtedy byłam młoda i pełna życia. Lubiłam zabawę, to on właśnie nie chciał chodzić na imprezy i musieliśmy siedzieć w domu. Powiedział ze nie tylko seks jest ważny ostatnio. A przecież twierdził ze tego też mu brakuje. Chciałabym zrobic romantyczna kolację przy świecach, ale nie wiem czy mnie nie wyśmieje. Z resztą dziś wraca późno bo o 21tej.

Gość ona ma siłę
max ver cośtam- a może i tak bo ostatnio twierdzi ze się chce odchudzić. I że po co gotuję obiady. ;))

Gość ja mam faceta spod znaku ryb
dobra widzę, że jesteś trochę załamana. Dla Ciebie będzię dobrze jeśli się zajmiesz sobą. Wyjdź na imprezę bez męża jeśli nie lubi, kup sobie ładny ciuch, albo jakąś fajną książkę, idź do kina nawet sama, po prostu zajmij się czymś przyjemnym, zobaczysz że przestaniesz rozmyślać o problemach małżeński, dzięki czemu będziesz spokojniejsza i milsza. Aha i kolacja przy świecach to też fajny pomysł. Pokaż mężowie co może stracić.

Gość ona ma siłę
ja mam faceta spod znaku ryb - dzięki za miłe słowa. Może masz rację. Ja wiem ze w moim związku też było źle z mojej winy: on mówił często ze kocha - ja nie, on mnie przytulał -ja odpychałam. Mam silny charakter, a wydaje mi się że facet spod ryb to takie ciepłe kluchy trochę (nawet czasem sobie popłacze). Chyba mu tego brakuje ze ja byłam za mało romantyczna. Teraz dopiero zrozumiałam ze naprawdę go kocham i nie chcę stracić. Robię dobre obiadki, jestem otwarta na nowe propozycje w seksie. Ale dalej się obrażam o byle co, zwłaszcza jak on zażartuje ze mu się ktoś podoba lub jakaśtam ma ładne cycki czy coś w tym stylu. Jestem strasznie zazdrosna wtedy i on to widzi. To jest dla niego nowość , bo zawsze to on był zazdrosny o mnie.

Gość Witamiżegnamzarazem
Każdy mówi, że ma silny charakter. Pozdro.

Gość ona ma siłę
no właśnie teraz wyszło na to że nie mam ......

Gość ona ma siłę
może ktoś cos doradzi ????

Gość ona ma siłę
nawet zaczęłam juz bieliznę erotyczną oglądać

Gość omatgjeg
weź się normalnie jebnij w łeb i daj se spokój

Gość ona ma siłę
ja po prostu chcę go zaskoczyć czymś!!!

Gość fjno[ignhbnb psn[ HGR =JH
CHYBA ZDAJESZ SOBIE SPRAWĘ ŻE FACET MA KOCHANKĘ. Nie wiem, która kobieta uwierzy ze to TYLKO smsy....

Gość ona ma siłę
wierzę bo przysiągł na swoje i syna życie. więc wierzę. a poza tym ona jest ok. 250 km od nas. gdyby tam był to może i by coś z tego było. wiem ze on nie leci tylko na dupę. z seksem czekaliśmy do ślubu i to też on chciał, ja czasem go podpuszczałam ze może jednak to zrobimy ale on twierdził ze jak tyle wytrzymaliśmy to wytrzymamy jeszcze. teraz jest super kochankiem. więc wiem ze nie leci tylko na ciało i te sprawy.

Gość no nie, tego nie można strawić
Proszę, przestań mówić głupoty, że ktoś z pod znaku ryb jest taki czy inny. Być może twój facet tak ma, że odbierasz go jak ciepłe kluchy. Co nie znaczy, że wszystkie ryby są takie. Mnie bardziej irytowały by gadki typu tamta to ma cycki i tym podobne. Jak on wogóle może. Myślę, że jest to bardzo zakompleksiony facet, który podgryzając uszczypliwymi tekstami chce ciebie poniżyć. On nie szanuje ciebie, a ty jak ta zaślepiona idiotka chcesz mu dogadzać. Dlaczego kobiety są tak głupie i naiwne! Dla mnie taki mąż zasluguje na dużego kopa, a nie jakieś dopieszczanie i tańczenie przed nim. Niech spada, a jak tamta mu taka fajna to krzyżyk na drogę, niech spada. Fałszywcom mówię nie, niech byłby to nawet mąż.

Gość ona ma siłę
ale on nie mówi o jej cyckach. on się po prostu przedrzeźnia ze mną i lubi jak ja jestem zazdrosna. Mówi ze kocha tylko mnie ale ma dośc ciągłych zapewnień.

Gość ona ma siłę
aha no i ja pytam jak go zaskoczyć, sprawić zeby był ze mną a nie chcę rad typu kopnij go w dupę!

Gość no nie, tego nie można strawić
Zatem, na twoim miejscu jedno bym zrobiła, stanęła bym na głowie i odnalazła tą panienkę, którą tak jest zauroczony mężulek. Myślę, że byłby wniebowzięty. Nie uważasz?

Gość ona ma siłę
a po co?? mam jej nr ale nie wiem po co miałabym dzwonić.