Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryberta

co sądzicie o dziewczynie 17,5 lat która przeprowadziła sie do chłopaka

Polecane posty

Gość ryberta

i mieszka z nim w mieszkaniu razem,on 20 lat chodzą do liceum a jej matka nie ma nic do powiedzenia hę ?

Gość taka taka ja :D
wyjebane mam w tą dziewczyne.. jak chlopak ja rzuci to z płaczem przyleci do mamuni a mamusia powinna ją wyjebać na zbity pysk

Gość dfdffdffgfg
zwykly kurwiszon

Gość końska spierdolinka
czy ta dziewczyna nie ma przypadkiem na imię Milena ?

Gość ryberta
jej matka nie ma noc do gadania córka mieszka u chłopaka ale jednoznacznie matka ją utrzymuje więc jak to jest ?

Gość ryberta
mnie też to zdziwiło chłop wygląda poważnie i do liceum chodzi nie zdawał a ona też ledwo co ciągnie tą szkołę

jesli ylko siedza na glowie facetowi, to bardzo wygodna. jesli cos z soba robi to git. ja sama mialam 16 lat sie wyprowadzilam do faceta

Gość yyejq
lookrecja -moze chodzi do technikum 4 letniego :)

Gość juz nawet nie chodzi
jest gowniarą, bo zaznacza pół roku w wieku ;/ mam trzy latka, trzy i poł poza tym to dziecko jeszcze a zachowuje sie jakby byla dorosla, tyle że nie tedy droga. debilka i tyle

autorka przeca napisała, że do LICEUM ;) swoją drogą jest prawie dorosła, ma prawo decydować o swoim życiu, jak jej się ułoży - nie nam prorokować. ja tam dobrze życzę.

Gość ryberta
mnie dziwi postawa jej matki , zszokowało mnie matka jest zadowolona , ojciec rządzi nimi , w koncu ją utrzymują, ten chłopak nie zarabia , jego mieszkanie płacą rodzice matka z babcią sie cieszą i mówią że teraz świat jest nowoczesny

Gość mario187
Na miejscu tej matki nie dalabym zlotowki.Nie jest jeszcze pelnoletnia i powinna mieszkac z rodzicami .Jesli wyprowadzila sie wbrew rodzicom nie powinni dawac jej pieniedzy .Jak jest taka dorosla niech radzi sobie sama .

u mnie nikt zadowolony nie byl. przesadzilo to, ze to samo miasteczko i mozna powiedziec rzut eretem od matki bylm, al zarabialam, cos tam ale zawsze:)

Gość ryberta
a ona mieszka z chłopakiem i czasmi wpada do domu , je albo prześpi noc ,później wychodzi, nie ma jej 2 tygodnie , wraca na 3 dni i znowu robi co chce dla mnie masakra :O