Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeksranekzbanek

na wesele bez osoby towarzyszacej?

Polecane posty

Gość janeksranekzbanek

czy na wesele wypada isc bez osoby towarzyszacej? na wesele ide w sobote a niestety nie znalazlem sobie partnerki. zaproszenie potwierdzilem jako ze bede z dziewczyna ale nie udalo mi sie jej zdobyc. duzo jest singli na weselach?

Gość janeksranekzbanek
pytam sie

Gość katiankaaa
po 1 chamsko bo mlodzi za twoja osobe tow zaplaca a ty im napewno za nia nie oddasz...na pewno sie wkurzą

Gość a ja tak :P
no i dlatego ja zapraszalam bez towarzyszacych tych co nie maja nikogo. to takie zalosne jak ludzie szukaja kogos na sile, bo na zaproszeniu tak pisalo i sie wstydza przez rodzina przyjsc samemu... u mnie bylo duzo singli i jakos sie dogadali - jak ktos nie ejst asocjalny da sobie rade :)

Impreza to impreza - pamietajmy kto jest gosciem a kto organizatorem - gosc ma swoje prawa i uwazam ze autor mial prawo potwierdzic ze przyjdzie z kims bo tak p planowal a ze zycie plata figle....;-) tu nie chodzi o szczednosc zapraszajacych !!!!! wkoncu to nie oni sa goscmi i musza sie liczyc ze ktos zmieni zdanie itd. - zawsze mozna nie urzadzac imprez jak zlociszy trzeba liczyc;-))) zapraszanie bez osob towarzyszcych jest niegrezcne - nie ma kryterium mowiacego kogo nalezy w parach a kogo nie i nie da sie sprawdzic czy ktos woli tak czy taka opcje - no chyba ze ktos sam przyjdzie i powie, dlatego elegancja nakazuje zaprosic z ososba towarzyszaca pozostawiajac ostateczna decyzeje osobie zapraszanej;-)

Gość ffads
ROR dobrze napisane:) w sumie tez mam podobny dylemat, tylko ze u mnie chlopak nie bedzie mogl isc na wesele ze mna, a nie mam zadnego kolegi w polsce ktory nadalby sie na zastepstwo. Do wrzesnia musze zadecydowac czy jechac samej czy raczej sie wymigac...

Gość ja byłam sama na weselu
przesiedziałam kilka godzin i o 22 zwinęłam się do domu. Pić nie lubię, jeść też nie, to co miałam robić? A zaproszenie dostałam z osobą towarzyszącą, potwierdzając zaznaczyłam, ze przyjdę sama.