Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asik__

ŻONY I DZIEWCZYNY KIEROWCÓW !

Polecane posty

Gość asik__

Witajcie , czy są tutaj dziewczyny lub żony zawodowych kierowców ? :)

Gość dlas
jestem:)

Gość asik__
Witajcie dziewczyny :) ciesze się , ze nie jestem sama , bo mam juz dosc tego :( moj własnie pojechał na 5 tygodni , a Wasi w trasie ? jak sobie radzicie ?

Ło ;o mój to na szczęście wybywa z domu na cały dzień, od rana do późnego wieczora :) Nie wiem jakbym dawała sobie radę w Twojej sytuacji. Chyba przeprowadziłabym się na ten czas do swoich rodziców :P

Gość asik__
my jesteśmy razem od 3 lat i odkąd go poznałam to jeżdził. na początku to nie było takie straszne , ale teraz jak planujemy rodzinę to sobie nie wyobrażam tego że go nie ma , jeżdzi na 5 tygodni i wraca na tydzien , czasami mniej a ja potem znowu sama :( mam juz tego troszke dośc , ale co zrobić.

Gość asik__
nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę ! :) wszystko bym oddała za to zeby tez tak było. no ale nie mam aż tak dobrze niestety. ciesz sie , że go masz przy sobie ! :) a z jakiego województwa jestes , jezeli mogę zapytac ?

współczuję Ci :( z jednej strony ta samotność a z drugiej miłość :) Ja zawsze z niecierpliwością czekam na weekend, jak mój całe dnie jest w domu :):):) My jesteśmy razem 6 lat (2 po ślubie) i zawsze się rzadko widywaliśmy bo nim wzięliśmy ślub dzieliło nas 260 km :o

Cieszę się i to bardzo, najbardziej jak widzę a raczej słyszę warkot silnika jak zajeżdża pod dom :D heh, nawet teraz się uśmiecham ;) Z Dolnego Śląska jestem :)

Asik pewnie na przerzutach jeździ jak go tyle nie ma? przekichane:( współczuję. Mój facet jest spedytorem, więc jestem w temacie, ale w tej firmie w której pracuj kierowcy robią kółka PL-zachód-PL i to tak, żeby na weekend byli w domu:) tylko 1 weekend w miesiącu są w trasie.. wszystkie pozostałe w domku:) ale niestety nie w każdej firmie tak jest:(

Gość asik__
wiem co czujesz , ja tez się cieszę jak juz wraca i jest kilka km od domu , albo nawet jak ze soba rozmawiamy :) dobrze , ze jest ten skype , bo tak bym nie dała rady :) tez mam nadzieje , ze tylko popracuje tak jeszcze z rok , nie wiecej , bo nie chcialabym , zeby nasze dzieci widziały go raz w miesiacu. :( a najlepiej rano do pracy i o 17 , 18 w domu zeby był :) zyc nie umierac :) no ale niestety nie ma tak dobrze , za cos trzeba życ. a wy dzieciaczki macie ? :)

Gość fffggggh
pewnie ostro tam rucha na boku

Gość asik__
miśka - tak , dokładnie :) ale tez wlasnie ma zmienic wkrótce pracę , zeby co weekend być w domu. mam nadzieje , że to się uda : ) trzymaj swojego przy sobie i nigdy go nie puszczaj !! zazdroszcze Wam dwóm , nawet nie wiecie jak ! :))

Właśnie, kasa jest ważna :) Tak, mamy syna, ma 21 m-cy :) Czasem nie widzi taty cały dzień, mąż rano wyjeżdża to mały jeszcze śpi, wraca to już śpi :o Ale za to jak się spotkają synek mocno męża przytula i obejmuję za szyje :D Do mnie aż tak się nie tuli ;)

asik__ ujowo jest tak samemu cały dzień :o niby mieszkam z teściami [ :o ], niby jest dziecko... Ale to nie to samo :P z małym nie pogadam :P

mój chciał ostatnio prawko na ciężarówke robić, ale mu nie pozwoliłam:) trochę egoistycznie powiedziałam, albo ja, albo prawo jazdy:D ale cóż chyba bym kota dostała, jakby tak jeździł:( oby zmienił pracę na lepszą:) bo jak jeżdżą tylko na pon-pt ewentualnie czasem pon-sb to nie jest jeszcze tak źle:) a pieniążki też niezłe:) chociaż zależy gdzie:( w tych firmach z którymi mam styczność kierowcy mniej niż 5tys miesięcznie nie mają:) no chyba, że urlop:)

Gość Fleetek
Witam, moj narzeczony tez jest kierowca. W domu jest co tydzien

Gość asik__
do tej osoby ktora pisze o tym "ruchaniu" jezeli ktos chce zdradzać , to to robi , nie wazne czy jest kierowca czy siedzi w domu i nie pracuje. nie obchodzą mnie takie opinie. hehe , bo synek to wiadomo że bardziej do tatusia i on pewnie go tez bardziej rozpieszcza :) mały tez pewnie będzie chciał byc kierowca , po tatusiu : ) wiadomo że też bardzo za nim tęskni. nigdy nie puszczaj męża , żeby jeżdził na długie trasy :) pieniądze ważne , ale lepiej żeby zarabiał ten tysiąc mniej i był na weekendy. ja jestem z woj . opolskiego , takze sąsiadująco prawie : ) :)

nie każdy kierowca "rucha" na boku:) dużo naszych znajomych to kierowcy i nic z tych rzeczy:) fakt brat moje kiedyś się obudził z 2 w budzie i nie wiedział nawet jakim cudem się tam znalazły:D no ale... był młody sam:) teraz ma narzeczoną i nie ma mowy o czymś takim:) a jak facet ma zrobić w chuja to i tak zrobi, czy w trasie, czy taki co pracuje na miejscu

Gość asik__
miśka 1308 moj zarabia 6000 , czasami 6500 . ale wolałabym to 5000 albo 4000 i miec co tydzien go w domu :) nie pozwalaj mu jezdzic , chyba ze wlasnie od pon do pt. tak się za nim zatęsknisz ! chyba ze masz mozliwosc jezdzenia z nim w trasy , chociaz to jest bardzo meczące :) a skad jestes jak moge wiedziec ? ale dobry mu dałas powod , aby nie robił tego prawka :D Reganka MacNeil ja tak samo , tez mieszkam z tesciami. ale oprócz nich , to nie mam tutaj nikogo ;/ wiecznie sama , a wiadomo ze do nich nie bede ciągle chodziła , bo tez mają swoje sprawy. najgorsze jest to , ze wtedy jak jest mi potrzebny najbardziej , to go nie ma :( tez Cie rozumiem . a znajomi i reszta ? Fleetek i jak sobie radzisz ?

Gość asik__
miśka 1308 dokladnie , to taki glupi stereotyp , tak jak ze blondynka to od razu glupia. ja tam mojemu ufam i martwie sie o to zeby jemu nic się nie stało , bo o zdrade nie musze :) nawet nie mają czasu na to w tygodniu . a na weekendy mają tez inne rzeczy do roboty :)

asik__ no dokładnie. Mąż bardziej Małego rozpieszcza i w ogóle :) Znajomi? Hmm... odkąd się tu przeprowadziłam to nie poznałam takich znajomych żeby spędzać z nimi dużo czasu. Rodzinę i znajomych zostawiłam w Poznaniu :(

ja mazowieckie:) nawet mowy nie ma żeby jeździł:) pracuje w 3 firmach jako spedytor i też ma te 5 tys razem na miejscu, bez jeżdżenia:) od poniedziałku do piątku od 8 do 16 (akurat tak się dogadał z 1 pracodawcą, ze siedzi u niego i biurze i załatwia i tu ładunki i dla tych pozostałych firm także) fakt są po 16 telefony, bo temu kierowcy czasu pracy brakło, ten się nie może dogadać, temu potrzeby serwis, bo samochód siadł:) ale to tylko telefony i to czasem:) więc mowy nie ma:)

Gość asik__
Reganka MacNeil tez nie masz łatwo , bo dopiero w weekend mozesz sie nim nacieszyc i Twoj malutki też. tez mam tak jak Ty , nie mam tutaj znajomych , co z tego ze jest gdzie wyjsc , jak nie ma z kim. na dodatek ciagle siedze w domu , bo nie pracuję tylko studiuję zaocznie. tydzien jakos zleci , ale najgorszy jest weekend :(

Gość asik__
miśka 1308 no to macie dobrze :) chociaz jedni jeżdzą dlatego , ze mają takia pasje , ale nie oszukując się , wiekszosc z nich dla zarobku. hehe , wiem jak to jest , i bycie spedytorem i kierowcą nie jest łatwe :) tutaj jakis korek i opoznienie , to trzeba zaraz dzwonic ze ladunek sie spozni :) zawsze się cos znajdzie. trzymaj go mocno i wybij mu to prawko z głowy ! :p chociaz je moze sobie zrobic , tylko to jezdzenie niech odpada ! bo jak jestes do niego przyzwyczajona to potem uschniesz z tesknoty za nim ! :) Reganka MacNeil pewnie spiacy juz maluszek :) papa , tzymaj się tam i mam nadzieje , ze jeszcze tutaj zajzysz jak bedziesz miała czas ! :)

wśród naszych znajomych wszyscy jeżdżą, bo lubią:) jak to jeden z nich mówi: "TIR dla jednych 3 litery, dla innych całe życie:)"

Gość asik__
u mojego tez prawie wszyscy faceci z rodzinki jeżdzą :) on tez lubi , ale wiadomo ze i zarobek dobry , bo gdzie indziej by tyle zarobił. tez mam kolegów , ktorzy jeźdzą , ale nie az na tyle . ale ja tak narzekam , a inni mają gorzej . no ale czego sie nie robi z miłosci :D

pewnie, że tak nie ma co narzekać:) ale najgorszy jest ten strach, żeby mu nic się nie stało... na trasie też, ale a to ktoś paliwo ściąga, a to do towaru się dopierają różnie może się zdarzyć. na ma co ukrywać nie jest to najłatwiejszy kawałek chleba

Gość hejhej..
mam pytanko , ilę wyciągają wasi mężczyżni jeżdżąc w pl , bo mój w ire jeżdzi i chcialabym żeby wrócił już.tylko nie wiem czy wyżyjemy za to co wpl się zarabia , bo ja nie pracuję ( nie mogę , jestem chora )